Θρησκεία και τουρισμός

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εγώ πάντως την έχω χάσει τη μπάλα προ πολλού. :roll:
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.370
Likes
6.861
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
oντως το πιο οφ τοπικ που εχω διαβάσει εδώ και πολλούς μήνες!:haha:
από τον θρησκευτικό τουρισμό καταλήξαμε να διαβάζουμε κατεβατά ολόκληρα για την αιώνια αθλητική κόντρα των Αθηναίων!

Μηπως ειναι τώρα καλή ευκαιρία να ανοιχτεί ενα νέο τόπικ στο σόσιαλ οπου θα μπαίνουν ολα τα οφ τοπικ ποσταρίσματα αρχής γενομένης απο τα παραπάνω;
Είναι κρίμα να σβηστούνε, τόση φαιά ουσια, τόση ποιοτική διαφωνία και αντιπαράθεση να πάει στράφι;:roll::haha::bleh:
 

Nikos5050

Member
Μηνύματα
535
Likes
137
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Συγγνώμη που το λέω αλλά η κουβέντα για μένα έχει γίνει απείρως πιό ενδιαφέρουσα απο το αρχικό θέμα...

Πιστεύω ότι ο Ιωαννίδης ήταν ένας προπονητής με πολύ τσαμπουκά που τον βοηθούσε να επιβάλλεται στους παικτες του τόσο αποτελεσματικά ώστε αυτοι να εκτελούν τις εντολές του κατα γράμμα, και εκεί νομίζω οφείλονται όλες οι επιτυχίες του. Ο Ιωαννίδης με νέους ταλαντουχους παίκτες έκανε θαύματα ενώ με παίκτες αστέρια όχι και τόσο γι' αυτό και πάτωσε με την εθνική. Σίγουρα δε μπορούμε να πούμε ότι ήταν κακός προπονητής και σίγουρα δε μπορούμε να πούμε ότι είναι και πολύ σοβαρός ως άνθρωπος αλλά τη δουλειά του στον Άρη και τον Ολυμπιακό δε μπορεί να την αμφισβιτήσει κανείς. Το 0/6 σε φάιναλ φορ είναι καθαρά θέμα ατυχίας κατά τη γνώμη μου γιατί με τη Μπανταλόνα μπορούσε να το είχε πάρει και εύκολα ενώ άλλες φορές έπεφτε σε αντιπάλους πολύ ανώτερους (Ρεάλ, Κίντερ κτλ) τη συγκεκριμένη περίοδο.

Για πολιτικός δε κάνει σίγουρα αλλά ποιός (λίγο) φιλόδοξος άνθρωπος θα είχε την ευκαιρία να γίνει υπουργός και δε θα το έκανε?
 

FAMEK

Banned
Μηνύματα
418
Likes
45
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
oντως το πιο οφ τοπικ που εχω διαβάσει εδώ και πολλούς μήνες!:haha:
από τον θρησκευτικό τουρισμό καταλήξαμε να διαβάζουμε κατεβατά ολόκληρα για την αιώνια αθλητική κόντρα των Αθηναίων!

Μηπως ειναι τώρα καλή ευκαιρία να ανοιχτεί ενα νέο τόπικ στο σόσιαλ οπου θα μπαίνουν ολα τα οφ τοπικ ποσταρίσματα αρχής γενομένης απο τα παραπάνω;
Είναι κρίμα να σβηστούνε, τόση φαιά ουσια, τόση ποιοτική διαφωνία και αντιπαράθεση να πάει στράφι;:roll::haha::bleh:
Θανο πιστευω οτι δεν τα ειχαν σβησει απλα γιατι το θεμα ηταν επικινδυνο και ειχε προειδοποιησει ο σπορος για αυτο... και ετσι το αφησαν για να εκτονωθει η κατασταση...
ασε που απο οτι φαινεται τα πολυσοβαρα μαλλον δεν τα αντεχουμε....
 

Leftris B

Member
Μηνύματα
1.783
Likes
1.110
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον yorgo;)
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.364
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
όταν γράφεις νούμερα να τα στηρίζεις κιόλας. 40% ο Thompson? για πές και την πηγή σου.
καλύτερα να τα έγραφες στην αθλητική ηχώ, να είχες και ένα ώφελος.
Τι όφελος να έχω; Προτιμώ το travelstories, σε αντίθεση με την παλιοφυλλάδα.
και μετά πες μας τι έκανε στο NBA.
Η ιστορία θα τον(με) δικαιώσει
Μιλάμε για μπάσκετ στην Ελλάδα λόγω Ιωαννίδη, Γκάλη Γιαννάκη.
Ε όχι και στο ίδιο τσουβάλι!!! Ο Γκάλης κι ο Γιαννάκης είναι διεθνώς αναγνωρισμένες αξίες με σωρεία βραβεύσεων και πανευρωπαϊκοί θρύλοι-τέρατα. Ο ξανθός για τοπική κατανάλωση και μάλιστα περιορισμένη και διχασμένη…
Yorgos δεν προσβάλλεται κανείς, τι λες τώρα..όλοι γνωριζόμαστε λίγο πολύ δεν χρειάζεται να έχουμε απευθύνει και το λόγο ο ένας στον άλλον.
απαντώ σε λίγα, στα υπόλοιπα θα σου απαντήσει ο chief.
χαίρομαι που συμφωνούμε σε μερικά πάντως. άρα ο εν λόγω παίκτης δεν είχε "40%
σε χρόνια καρριέρας" όπως έγραψες...στην κριτική σου γράφε ότι θέλεις, όταν γράφεις νούμερα να είσαι πιο προσεκτικός. φυσικά και το 40% σε χρόνια καρριέρας ούτε στα όνειρά του δεν το είδε! και χαίρομαι που συμφωνείς ότι στο ΝΒΑ δεν έκανε ΟΥΤΕ ΕΝΑ τρίποντο..
στην αθλητική ηχω εννοούσα ότι θα είχες κοινό που θα συμμεριζόταν την αντι-ιωαννιδική υστερία σου..όχι οικονομικό όφελος..
η ιστορία έχει μιλήσει. ο Ιωαννίδης πήγε ομάδες σαν τον Αρη σε final4 που τότε ήταν στα όνειρά μας και μόνο. ή τον πήγε μόνο ο Γκάλης? άσε πέρα απ' αυτόν τι είχε στον πάγκο..τα ίδια και χειρότερα με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (για μένα η μεγαλύτερη έκπληξη που την πήγε σε final4).
την τοπική κατανάλωση που λες ότι έχει, φυσικά το στηρίζεις στην άποψή σου και μόνο. λες τι λένε ξενοι γι αυτόν αλλά λινκ δεν είδα. της Euroleague σου κάνει?
COACH NOMINEES - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL
 
Last edited by a moderator:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.697
Likes
6.676
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
αγαπητοι Traveller και Jorge
ευτυχως που υπαρχετε και εσεις και δεν πληττω στη δουλεια μου κατι μεσημερια σαν το σημερινο που δεν κουνιεται φυλλο ....

Για μια ακομα φορα απολαυσα τους διαξιφισμους σας.
καταπιανεστε και με δυσκολα θεματα,που για τους περισσοτερους ειναι και μυστηρια
π.χ. τι εστι οικονομια τη Κουβας και τι εστι ξανθος στο ελληνικο μπασκετ ...

για το δευτερο ,προσωπικη μου εκτιμηση, η αληθεια ειναι καπου στη μεση .
Συμφωνω με το Γιωργο οτι ο Ιωαννιδης ειναι οτι του καταλογιζει σαν χαρακτηρα και ακομα χειροτερα (αλλωστε πολιτικος κατεληξε !!!)
αλλά αν τον ειχα προπονητη στην ομαδα μου (επειδη δεν τον θα διαλεγα και για αντρα μου ) θα χαιρομουν και θα τον εκτιμουσα που την εκανε ομαδα (βλ.Ολυμπιακος)
και αν ημουν ΑΕΚ και με πηγαινε τελικο πρωταθλητριων θα του αναβα λαμπαδα στον οσιο Παταπιο (για να μη ξεφευγουμε και τελειως απο το αρχικο θεμα:haha:

λοιπον για την επομενη διαφωνια κλειστε ενα τριημερο στο Ντουμπαι ,κατα προτιμηση Αυγουστο ,να τα πειτε δια ζωσης και θα ερθω και εγω να κραταω τα πρακτικα ,γιατι μου αρεσει το μερος παρα πολυ :lol:

Υ.Γ. προς dear Traveller . Γιατι πιστευω οτι θα ξαναζησω συντομα το ιδιο θαυμα μεσα στο ΣΕΦ ; Ασε που ειδα και οραμα του οσιου να μου λεει οτι κατι καλο θα κανει η ομαδα μου στο μπασκετ συντομα .....
Αυτο με το μπασκετ ,το τονισε ιδιαιτερα,γιατι για θαυμα στο ποδοσφαιρο περιμενω πολλα χρονια και δεν βλεπω φως :haha:
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.513
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Κοίτα ποιο ποστ θυμήθηκα σήμερα που σκάλιζα τα στατιστικά της ACB για ένα ρεπορτάζ...

όταν γράφεις νούμερα να τα στηρίζεις κιόλας. 40% ο Thompson? για πές και την πηγή σου.


Λοιπόν, η πηγή μου είναι αυτή εδώ, δηλαδή η επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής λίγκας:
ACB

Έχουμε και λέμε Κορνίλιους Τόμπσον ως παίκτης της Μπανταλόνα: Τη χρονιά που ο Ιωαννίδης τον αφήνει μόνο του να εκτελεί στο τρίποντο (1993-1994) ο Τόμπσον έχει 43%. Την αμέσως προηγούμενη χρονιά (στην ίδια ομάδα) έχει 38%. Κατά τ' άλλα, για τον Ιωαννίδη ήταν "παρά φύσην" το ότι ο Τόμπσον του τα έχωνε ξεμαρκάριστος και "δεν πρέπει να έχει ξαναβάλει στη ζωή του" (το είπε και στη συνέντευξη τύπου, από αυτό το σχόλιο πιάστηκε ο Ζοτς κι έκανε το σχόλιο "μα με 40% σουτάρει!). Keep walking, Γιάννη.6 χρόνια έπαιζε στη Βαρέζε πριν πάει στη Μπανταλόνα ο Τόμπσον κι είχε το ίδιο στιλ... Και μιλάμε για εποχές που αν σούταρες 35% από το τρίποντο σε θεωρούσαν σοβαρό σουτέρ...

Τους 7 Ελληνοποιημένους του ΑΡΗ που τους βρήκες? Ο Σούμποντιτς και ο Μισούνωφ ήταν τόσο καλοί που μετράνε για 7?


Μετράμε παίκτες που δεν είχαν πατήσει το πόδι τους στην Ελλάδα μέχρι που τους ελληνοποίησε ο Γιάνναρος με τη φανταστική μέθοδο της αναγνώρισης ξώγαμου: Μισούνοφ-Παπασπύρου, Σούμποτιτς (ειδική περίπτωση, είχε γιαγιά ελληνίδα, αλλά ως ξώγαμο ελληνοποιήθηκε κι αυτός), Πετσάρσκι-Μυλωνάς (έβγαζε μάτι... ο άνθρωπος έπαιζε με Ντίβατς και Τζόρτζεβιτς βασικός στην ΠΑρτιζάν και ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι ξώγαμο!!), Μοραϊτοφ (ένας ξανθός σουτέρ, αιώνιο ταλέντο, τον είχε χρίσει και διάδοχό του ο Πίξι όταν αποσύρθηκε και πήγε σε ένα τηλεπαιχνίδι για να ρίχνει βολές "χύνω τα νερά" με το Σπύρο Παπαδόπουλο ώστε να κερδίζουν κομοδίνα κάτι νοικοκυρές...), Σέρτζιαν Γιοβάνοβιτς Καραγεωργίου (χαμένο αγόρι... αμούστακο τον φέρανε), Μίλαν Ρέλιτς-Ταμπατζάς (!) που τελικώς έπαιξε στον ΠΑΟΚ αλλά ελληνοποίηθηκε από τον Ιωαννίδη, και η μοναδική περίπτωση του Νεστέροβιτς-Μακρή που ήρθε την ίδια εποχή στη Θεσν/κη που ήρθε και ο Πέτζα (με τον ίδιο μάνατζερ, τελικώς συμφωνήθηκε να πάει στον Άρη προς χάρην ισορροπίας, να σημειωθεί πως ως ταλέντο ο ξανθός δεν είδε τον Πέτζα, αλλά τον Νεστέροβιτς), αλλά τελικώς μόλις ελληνοποιήθηκε τους την έσκασε και πήγε στην Ιταλία (μέσω Σλοβενίας) και μετά στο ΝΒΑ. Το σύνολον 7, αν δεν κάνω λάθος. Άντε να βγάλουμε τον Μακρή που τελικώς δεν έπαιξε στον Άρη, αλλά είναι της φάμπρικας ξώγαμων του Σαλονίκη. Για το πόσους έφερε στον... "ελληνικό" Ολυμπιακό μην το συζητήσουμε καν, από Βούκσεβιτς και Ζαβρασένκο σε Ζουρπένκο και Τάρλατς-Τόμιτς-Νάκιτς. Πλήρης προώθηση του ελληνικού ταλέντου, με νόμιμες πάντα διαδικασίες.



Σατανικό!! Και γιατί κατέβηκαν οι Βαζέλες και παίξανε ρε Γιώργο??
Διότι όταν αρνήθηκαν πετάχτηκε ο Ολλανδός με τον κανονισμό στο χέρι, που ήταν σαφής: σε περίπτωση κωλύματος του διαιτητή (τότε ήταν 2 οι διαιτητές, μην ξεχνιόμαστε) γίνεται ανακοίνωση από τα μικρόφωνα κι αν βρεθεί διαιτητής της αντίστοιχης κατηγορίας στο γήπεδο τότε αυτός παίρνει τη θέση του. Αν ο Παναθηναϊκός δεν έπαιζε, μηδενιζόταν.



Και ξέχασα να πω ότι -μετά τη σφαγή της Γλυφάδας- ο Παναθηναϊκός όντως δεν κατέβηκε στο επόμενο ματς, εις ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο Ιωαννίδης κέρδισε πανάξια το πρωτάθλημα μετά από μάχη μέχρι τελικής πτώσης απέναντι σε κάτι στριπτιτζούδες από την Τρούμπα (καλά, απ' το τότε Διογένης ΠΑΛΛΑΣ ήταν, το ίδιο είναι), στον περίφημο τελικό της καλτσοδέτας. (Ο Ολυμπιακός είχε πάρει το πρώτο του πρωτάθλημα... η εποχή της "ιωαννίδικης μαφίας", όπως την αποκάλεσε αργότερα η ίδια η διοίκηση του Ολυμπιακού, μόλις είχε αφήσει τη Θεσσαλονίκη για ναδράσει στην Αθήνα...)



Ο οποίος ήταν λιγότερο συγκλονιστικός από έναν άλλο καθαρό τελικό, εκείνο των ξεκάλτσωτων παικτών του ΠΑΟΚ, που διαμαρτυρήθηκαν έτσι επειδή έχασαν το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ από ένα σφύριγμα για 3'' (εντός ρακέτας) στην επαναφορά (δεν ισχύουν τα 3'' μέχρι η μπάλα να μπει στον αγωνιστικό χώρο βέβαια). Τσανίδης αν θυμάμαι καλά, στα καλύτερά του...




Και μια διόρθωση: ο διαιτητής που δεν εμφανίστηκε διότι έπαθε... επιπεφυκίτιδα ήταν ο Παπαδημητρίου. Ο αντικαταστάτης του ήταν ο Κουκουλεκίδης... που έτυχε να βρίσκεται στο γήπεδο (με τη στολή του διαιτητή και παρότι είναι κάτοικος Βορείου Ελλάδος!).


Επιμένω ότι η πιο θλιβερή εικόνα ξεφτίλας του τι εστί Γιάννης Ιωαννίδης, η προσωποποίηση της τσατσιάς, ήταν το ότι οταν η ΤΣΣΚΑ έμεινε με τρεις παίκτες απέναντι στον Ολυμπιακό (τον οποίο έστω και χωρίς παίκτες στον πάγκο κέρδιζε!!), όχι απλά συνέχιζε να παίζει με 5, αλλά τους διέταξε να κάνουν και πρέσιγκ... Έπαιξε 3 εναντίον τριών μόνον στο τέλος, όταν εξασφάλισε διαφορά 20 πόντων.
Άντρακλας και μπεσαλής... η προσωποποίηση του fair play.



Ο δε μάνατζερ του Ολυμπιακού (ο φνωστός της τριάδας...), όταν του ζήτησε ο κομισάριος να αναβληθεί το παιχνίδι για 1-2 μέρες, είχε ήδη πάνω του το τηλεοπτικό συμβόλαιο με μια υποτιθέμενη ρήτρα... Με το συμβόλαιο στο χέρι περπατάει ο άνθρωπος μέχρι σήμερα...
 
Last edited by a moderator:

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Λοιπόν, η πηγή μου είναι αυτή εδώ, δηλαδή η επίσημη ιστοσελίδα της ισπανικής λίγκας:
ACB

Έχουμε και λέμε Κορνίλιους Τόμπσον ως παίκτης της Μπανταλόνα: Τη χρονιά που ο Ιωαννίδης τον αφήνει μόνο του να εκτελεί στο τρίποντο (1993-1994) ο Τόμπσον έχει 43%. Την αμέσως προηγούμενη χρονιά (στην ίδια ομάδα) έχει 38%.
Όχι ότι σε αμφισβητώ αλλά βρες μου σε παρακαλώ τα ακριβή στατιστικά του χοντρού γιατί δυσκολεύομαι... επίσης δυσκολεύομαι να βρω τα αντίστοιχα ποσοστά του στα χρόνια που έπαιξε στην Βαρέζε...

Επί του συγκεκριμένου... στο περί ου ο λόγος παιχνίδι ο κλασσικός σουτέρ της Μπανταλόνα είχε 1/2... σε όλο τον αγώνα ο σουτέρ της ομάδας είχε δύο τρίποντα και έβαλε το ένα... στο ΝΒΑ βέβαια την χρονιά που έπαιξε είχε μηδέν στα μηδέν... δηλαδή στα σαραντατέσερα παιχνίδια που έπαιξε δεν σούταρε ΚΑΝΕΝΑ τρίποντο...

Για την προπονητική αξια του υπουργού τι να πω... με το γκάλη, το γιαννάκη κι 7 ελληνοποιημένους τα κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία
Στο ξαναλέω μην δίνεις ρεσιτάλ παραπληροφόρησης... ο Άρης του Γιαννάκη σε καμιά περίπτωση δεν στηρίχτηκε ούτε στον Μωραίτωφ ούτε στον Γιονβάνοβιτς ούτε στον Ρέλιτς ούτε στον Νεστέροβιτς... καλοί ο Σούμποντις, ο Μίσκο και ο Πετσάρσκι αλλά είναι τρεις όχι επτά...

Για το πόσους έφερε στον... "ελληνικό" Ολυμπιακό μην το συζητήσουμε καν, από Βούκσεβιτς και Ζαβρασένκο σε Ζουρπένκο και Τάρλατς-Τόμιτς-Νάκιτς. Πλήρης προώθηση του ελληνικού ταλέντου, με νόμιμες πάντα διαδικασίες.
Ο συμπαθής Ανατόλι και ο Ζαβρασένκο ελάχιστα έπαιξαν και πρόσφεραν στον Ολυμπιακό... ο Βούκσεβιτς έγινε "Ελληνας" στην Πάτρα και οι Τάρλατς Τόμιτς και Νάκιτς είναι μόλις ένας παραπάνω από τους καθαρόαιμους Έλληνες Σοκ και Κουούσμα...

Και ξέχασα να πω ότι -μετά τη σφαγή της Γλυφάδας- ο Παναθηναϊκός όντως δεν κατέβηκε στο επόμενο ματς, εις ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο Ιωαννίδης κέρδισε πανάξια το πρωτάθλημα μετά από μάχη μέχρι τελικής πτώσης απέναντι σε κάτι στριπτιτζούδες από την Τρούμπα (καλά, απ' το τότε Διογένης ΠΑΛΛΑΣ ήταν, το ίδιο είναι), στον περίφημο τελικό της καλτσοδέτας.
Σφαγή στη Γλυφάδα έγινε στα όνειρά σου και στα όνειρα του κοντού... δεν κατεβήκανε στο τελευταίο ματς γιατί θα τρώγανε τριάντα στο κεφάλι... όπως φάγανε μερικά χρόνια μετά που πήρανε το Ευρωπαικό με πραγματική σφαγή... Γιώργο τα ξέχασες τα 8 δευτερόλεπτα που γίνανε 18 και το "νόμιμο" κόψιμο του Βράνκοβιτς? Έλα μωρέ πάλι ο ξανθός είχε βάλει το χέρι του ε?

Ο οποίος ήταν λιγότερο συγκλονιστικός από έναν άλλο καθαρό τελικό, εκείνο των ξεκάλτσωτων παικτών του ΠΑΟΚ, που διαμαρτυρήθηκαν έτσι επειδή έχασαν το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ από ένα σφύριγμα για 3'' (εντός ρακέτας) στην επαναφορά (δεν ισχύουν τα 3'' μέχρι η μπάλα να μπει στον αγωνιστικό χώρο βέβαια). Τσανίδης αν θυμάμαι καλά, στα καλύτερά του...
Καλό το παραμύθι αλλά δράκο δεν έχει... όποιος τότε έχανε από τον Ολυμπιακό τα έριχνε στις συνομοσίες την μαφία τον Ιωαννίδη... επειδή και εκεί ήμουν μέσα δικαιότατα χάσανε και αν δεν βγαίνανε να παίξουν τα 2-3 δευτερόλεπτα που μένανε θα μηδενιζόντουσαν... όλα τα άλλα είναι παραμύθια της χαλιμάς...

Και μια διόρθωση: ο διαιτητής που δεν εμφανίστηκε διότι έπαθε... επιπεφυκίτιδα ήταν ο Παπαδημητρίου. Ο αντικαταστάτης του ήταν ο Κουκουλεκίδης... που έτυχε να βρίσκεται στο γήπεδο (με τη στολή του διαιτητή και παρότι είναι κάτοικος Βορείου Ελλάδος!).
Έχεις απόλυτο δίκιο... είναι εντελώς απίθανο να βρεθεί κάποιος διαιτητής να παρακολουθεί τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος και ειδικότερα εκείνα τα χρόνια... επίσης είναι τρελλά δύσκολο να βρεθεί μια στολή διαιτητή και να βάλει... συνομωσία του ξανθού ήταν...


Επιμένω ότι η πιο θλιβερή εικόνα ξεφτίλας του τι εστί Γιάννης Ιωαννίδης, η προσωποποίηση της τσατσιάς, ήταν το ότι οταν η ΤΣΣΚΑ έμεινε με τρεις παίκτες απέναντι στον Ολυμπιακό (τον οποίο έστω και χωρίς παίκτες στον πάγκο κέρδιζε!!), όχι απλά συνέχιζε να παίζει με 5, αλλά τους διέταξε να κάνουν και πρέσιγκ... Έπαιξε 3 εναντίον τριών μόνον στο τέλος, όταν εξασφάλισε διαφορά 20 πόντων.
Άντρακλας και μπεσαλής... η προσωποποίηση του fair play.
Πάλι τα ίδια θα λέμε... αν έχεις αποδείξεις για το τι έγινε τότε τράβα τα στοιχεία στη FIBA να γίνεις και ήρωας... τα μου είπε ο μπατζανάκης μου και η κουνιάδα μου είναι κουβέντα καφενείου... το παιχνίδι ήταν ένα βήμα πριν το final4... ας μην είχαν πρόβλημα οι Ρώσοι κι ας παίζανε κομπλέ... ο Ολυμπιακός και ο Ιωαννίδης δεν τους φταίνε σε τίποτε... άμα ήσουν εσύ υπευθυνος της ομάδας τότε ας το έπαιζες μάγκας και μπεσαλής...

Και για να τελειώνουμε... ο Ιωαννίδης είναι ο πιο επιτυχημένος Έλληνας προπονητής...το παραδέχεσαι ή όχι Γιώργο μου είναι αδιάφορο... όση λάσπη και να πετάξετε η ιστορία η ρουφιάνα έγραψε...
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.364
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
η ΤΣΣΚΑ έμεινε με τρεις παίκτες απέναντι στον Ολυμπιακό (τον οποίο έστω και χωρίς παίκτες στον πάγκο κέρδιζε!!), όχι απλά συνέχιζε να παίζει με 5, αλλά τους διέταξε να κάνουν και πρέσιγκ... Έπαιξε 3 εναντίον τριών μόνον στο τέλος, όταν εξασφάλισε διαφορά 20 πόντων.
Άντρακλας και μπεσαλής... η προσωποποίηση του fair play.
Ο δε μάνατζερ του Ολυμπιακού (ο φνωστός της τριάδας...), όταν του ζήτησε ο κομισάριος να αναβληθεί το παιχνίδι για 1-2 μέρες, είχε ήδη πάνω του το τηλεοπτικό συμβόλαιο με μια υποτιθέμενη ρήτρα... Με το συμβόλαιο στο χέρι περπατάει ο άνθρωπος μέχρι σήμερα...
η στάση του Ιωαννίδη δεν έχει σχέση με fair play. με τους ορισμούς των λεξικών. με αυθαίρετους δικούς μας ίσως.
fair play:
playing according to the rules of a game without cheating
fair treatment of people without cheating or being dishonest
fair play - Definition from Longman English Dictionary Online

μα οι ίδιοι οι ρώσοι θέλανε να γίνει το παιχνίδι! ποιος μανατζερ κ green horses..

Την άποψη ότι οι κκ. Ρέζνικοφ και Γκομέλσκι επέμεναν στη διεξαγωγή του αγώνα υποστηρίζει και ο γιατρός της ΤΣΣΚΑ Ολεγκ Παρφιόνοφ. Οπως λέει, «οι προπονητές της ΤΣΣΚΑ δεν ήθελαν να κατεβάσουν την ομάδα στο γήπεδο, όμως οι Ρέζνικοφ και Γκομέλσκι, παρά το ότι δεν ήθελαν να χρεωθούν την ευθύνη, επέμεναν ότι ο σύλλογος κινδυνεύει με πρόστιμο από 50.000 ως 100.000 δολάρια».
ΤΟ ΒΗΜΑ - Ποιοι πότισαν με ψυχοφάρμακο τους ρώσους μπασκετμπολίστες - αθλητισμός

παρόλο που το άρθρο είναι προβοκατόρικο, λέει μερικές αλήθειες. ότι είχαμε ήδη νικήσει μία φορά!
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.364
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
καλό είναι κανείς να μην κάνει το λάθος αβασάνιστα να κατηγορεί τον ολυμπιακό κόσμο για τη δηλητηρίαση. οι πραγματικοί ένοχοι κρύβονται αλλού.

Γιουρκόφ (διευθυντής ΤΣΣΚΑ)..
ο διευθυντής της ΤΣΣΚΑ κ. Γιουρκόφ αναφέρει ότι την επίμαχη ημέρα τούς πλησίασαν άνθρωποι του Παναθηναϊκού οι οποίοι προσφέρθηκαν να τους βοηθήσουν ώστε να γίνουν στην Ελλάδα οι αναλύσεις του νερού από το οποίο υποστηρίζουν οι Ρώσοι ότι δηλητηριάστηκαν.

ΤΟ ΒΗΜΑ - Ποιοι πότισαν με ψυχοφάρμακο τους ρώσους μπασκετμπολίστες - αθλητισμός
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.385
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom