Σπανιόλε,άλλα δύο να δοκιμάσεις εκεί που είσαι.
Η τυπική τριπλέτα των Cavas με λίγο boost από Chardonnay να βοηθάει την οξύτητα.Κλασσικά τεταρτογενή αρώματα ζύμης και ψωμιού ,βάλτο δίπλα σε καμιά μακαρονάδα με θαλασσινά κι έγινες. (Έμαθα ότι σαρώνει σε πωλήσεις αυτή την εποχή)
Επίσης
Πολύ μαγκιόρικη προσπάθεια,χαρμάνι τριών αρωματικότατων ποικιλιών (Muscat,Sauvignon Blanc,Gewurztraminer).Θεωρητικά δύσκολα συνδυάζεις τόσο αρωματικές ποικιλίες μεταξύ τους εξαιτίας του κινδύνου να έχεις είτε αδιάφορο ή πολύ μπερδεμένο αποτέλεσμα.
Εδώ ο παραγωγός λύνει επιτυχημένα την εξίσωση και μας δίνει ένα κρασί γεμάτο λουλούδια και λευκόσαρκα φρούτα που θα συνοδεύσει ασιατική κουζίνα όπως της πρέπει.