Μήλος Μήλος - Διαμονή

panosblueyez

Member
Μηνύματα
7
Likes
3
λοιπον αρχες ιουλιου που πηγα ολες οι οραγανωμενες ειχαν τις 2 ξαπλωστρες και την ομπρελα 5 ευρω και τα 2 ατομα μαζι...στο παλιοχωρι μας δωσαν και ενα μεγαλο μπουκαλι νερο στην τιμη των 5 ευρω (2 ξαπλωστρες/ομπρελα + νερο)..
Πηραμε το ιστιοπλοικο ''ελενη'' για το τουρ στις δυτικες παραλιες σε παει μικρο φουσκωτο οπου τους ζητησεις και σ δινουν μασκα/βατραχοπεδιλα....40ευρω/ατομο.....εχει αρκετες δραστηριοτητες και ξεναγησεις με το φουσκωτο του ιστιοπλοικου...ενδεικτικα σταματησε και μας εβγαλε στην παραλια ''αγκαθια'', στην μικρη παραλια μεσα στην σπηλια της συκιας, στο κλεφτικο βολτα στις σπηλιες και μας εβγαλε και στην παραλια του κλεφτικου...στις στασεις αν θες βουτας απο το ιστιπλοικο και πας οπου θες κολυμπωντας....φαγητο πρωινο καφε-τοστ, μεσημεριανο σαλατα με μακαρονια και γαριδες και μεζεδες, μας εβγαλαν και υποθαλασσιες φωτογραφιες, επισης στα αγκαθια ειχε ομαδικα παιχνιδια ολο το γκρουπ με πολυ γελιο..γενικα δεν μας περιορισαν το απολαυσαμε..στην επιστροφη σταματαει και βουταμε στην πλαθιενα και περναει απο ολα τα χωρια-συρματα και τα βλεπουμε και τις 2 αρκουδες
η μερα με το ιστιοπλόικο κακραν η καλυτερη μας ξεκινησε 10.30 το πρωι και γυρισαμε αδαμαντα γυρω στις 7 παρα...μας εδωσαν δωρεαν και cd με ολες τις φωτος που τραβαγε η ξεναγος-ναυαγοσωστρια Μάχη(γαμω τα παιδια και πολυ καλη κοπελα)
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Ήσουν κατατοπιστικότατος και σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το ψάξω το Ελένη πολύ ωραίο το σκηνικό.
Cyprus σκεφτόμασταν να νοικιάσουμε γουρούνα, αλλά 35 και 40 ευρώ?? Το παρατήσαμε θα πάρουμε το δικό μας που είναι κ τζιπ κ αντέχει τους δρόμους(γτ δε ξέρουμε τί θα συναντήσουμε) και στο κάτω κάτω τα ίδια θα μας βγούν, αφού μόνο 62 ευρώ. Είναι αρκετά τσιμπημένες οι τιμές τους από το λίγο που έψαξα Με ποιό καράβι θα φύγεις????
 

CYPRUS

Member
Μηνύματα
25
Likes
0
Σε αλλα νησιά νοικιάζεις αμάξι με αυτά τα λεφτά και οχι γουρούνα.Θα δουμε όταν πάμε εκεί τι θα νοικιάσουμε.Φεύγουμε με ολυμπιακη 16.20 και φτάνουμε 17.00.Εσεις?Πόσες μερες θα μείνετε?
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Στα λόγια μου έρχεσαι!!!! Γι'αυτο θα πάρουμε το δικό μας, άλλωστε εμείς θα φύγουμε 7:25 το πρωί με το Αγιος Γεώργιος και θα ταξιδέψουμε βράδυ για Πειραιά(από Άρτα φαντάσου), οπότε με το δικό μας να γλυτώσουμε ταλαιπωρία.
θα μείνουμε 6 μερούλες Κυριακή 12-8 θα φύγουμε, εσείς???
Να υποθέσω έρχεστε από κύπρο???
 

CYPRUS

Member
Μηνύματα
25
Likes
0
Α έχετε μεγάλη διαδρομη!!!Εμείς από Κύπρο Λαρνακα-Αθηνα-ΜΗΛΟς!Θά μενουμε στον Αδάμαντα στο αλμυρίς και 11/8 θα φύγουμε από Μήλο για Σαντορινη για3 μερες.Ελπίζω να μας φτάσουν οι μέρες γιατί έχει πολλές παραλίες που θέλω να δω και είναι κ η εκδρομή για το γύρω του νησιού που παίρνει μια μέρα.Ραντεβου στο νησι!!!!
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Κι εμείς στο αλμυρίς είχαμε κλείσει, αλλά όταν ξαναπήρα για 6-8 δεν είχε τίποτα!!!Καταλήξαμε στο Irini studios με 50 ευρώ μόνο και θέα θάλασσα!!
Κάπου θα βρεθούμε!!!!!!!! Καλές μας διακοπές!!!
 

stathis23

Member
Μηνύματα
66
Likes
8
Παιδια για φαγητο τη προτεινετε? κυριως κρεατικα.

Μου εχει προτεινει μια κοπελα απο τη δουλεια που παει εδω και 10 χρονια καθε χρονο την αρχοντουλα στην πλακα και τον Ζυγο στον αδαμαντα.
 

magic_jim

Member
Μηνύματα
72
Likes
96
Επόμενο Ταξίδι
Δυσκολη επιλογη!
Ταξίδι-Όνειρο
Αστυπαλαια
Για φαγητο προτεινω ανεπιφυλακτα στον Προβατα την Ταραντελα! Συνδυαστε τη μ ενα μπανακι στην ομονυμη παραλια και δεν θα χασετε
 

CYPRUS

Member
Μηνύματα
25
Likes
0
Ωραίες πληροφορίες για μας που θα πάμε μηλο δίνει ο οδηγός best of milos 2012 στο mymilos.gr!
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Επίσης και στην Εργίνα στην τρυπητή λένε ότι είναι πολύ καλά. Το άκουσα από 5 διαφορετικούς ανθρώπους. ilias1212 ωραίες οι νηριιδες αλλά στην Πάχαινα θες μεταφορικό. Παιδιά εμάς δε μας το κράτησε το δωμάτιο στην Ειρήνη κι έτσι έκλεισα στην Πετρινέλα στις Πλάκες, από εδώ μέσα το είχα δει κιόλας. 35 ευρώ τη βραδυά. Πολύ καλύτερα. Αν κάποιος έχει μείνει εκεί ας πει τί παίζει.
 

{tinkerbell}

Member
Μηνύματα
86
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
στο απειρο+ακομα παραπερα
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα, Αργεντινη, Ινδια
αντε ρε ρουλακι!!! μπραβο!!! ειδες!! οι ευχες σου πραγματοποιηθηκαν!!! :) εγω γυρισα απο μηλο οποτε θα σας κατατοπισω οσο μπορω! λοιπον, παρτε μολυβι κ χαρτι κ γραψτε καποια πραγματακια :bleh::roll:

καταρχην,

παραλιες :
προβατας δε με ξετρελανε κ προσεξα κ οι υπολοιποι δεν καθοντουσαν κ πολυ οποτε μαλλον δεν ειναι κ τοσο προσωπικη αποψη (τουλ. εγω εκατσα απο την μια πλευρα-οχι της ταραντελας, την αλλη- αλλα ποσο διαφορετικη παιζει να ειναι???)
φυριπλακα μαρεσε παααρα πολυ!!μη φοβηθεις να παρεις ξαπλωστρα, εχει 6 ευρω οι 2 :shock::clap: απλα μην κατσεις σε αυτες με τα μαξιλαρια(12ευρω) μονο στις μπλε-εκτος αν δεν εχεις προβλημα για αλλα 6 ευτω..
τσιγραδο δυστυχως δεν κατεβηκαμε αν κ ηθελα απλα η οδηγος ταξι(ναι δεν ειχαμε τελικα μεταφορικο)μας ειπε οτι εχουν κατεβει κατι πετρες και εχει χαλασει λιγο..κ οντως την ειδαμε απο ψηλα εδειχνε λιγο μαυρη, αλλα δε χανεις να κανεις μια βολτα κ απο κει...να μου φυγει κ μενα η απορια :D
σαρακινικο ενταξει, ξερετε...παλιοχωρι καλουτσικη, χωρις να τρελαθω ομως..μπορεις κολυμπωντας να πας κ στην διπλα-εμεις καθησαμε οχι στο deep blue, στη διπλα..αν κ θα σας προτεινα να κανετε πρωτα μια βολτα απο deep blue ;)
τωρα οσον αφορα το καραβακι....με εβαλε σε σκεψεις ο πανος με τα μπλε ματια :roll: νομιζα το δικο μας ηταν το καλυτερο...:shock: χαχα τελος παντων, εμεις πηγαμε με την "Amazona" ειναι το γωνιακο ακριβως απεναντι απο "το γυρο της μηλου" ειχε 50 ευρω (δε ξερω αν μας ειδε φραγκατους ή αν φταιμε εμεις που δε καναμε παζαρι) φευγει 9:45 και γυριζει κατα τις 6..ειναι σκαφος μεγαλο κ το καλο ειναι οτι δεν εχει καταρτι οποτε μπαιναμε σε σπηλιες..μεχρι κ στη συκια χωρεσαμε :shock::lol: παντως ειναι πολυ ωραια γιατι σου δινουν μασκες-αναπνευστηρα-βατραχοπεδηλα κ για μενα που δεν το κανω κ καθημερτινα μαρεσε παααρα πολυ!!σε αφηνει 1 ωρα στη συκια κανεις οτι θες, σου δινουν κ κανα λουκουμα να φας:bleh: μετα κλεφτικο για 3 ωρες (οσοι θελουν ανακαλυπτουν σπηλιες μαζι με τον οδηγο με τη μασκα) κ οταν αρχισουν να ερχονται κ αλλοι(ηταν πιο γρηγορο σκαφος οποτε εισαι μονος σου με την ομαδα) παμε σε ενα διπλανο κοπλισκο prive παλι βουτιες οσοι θελουν κτλ μετα φρουτακια , φαγητο κτλ (σπανακοπιτακια, ψωμια με σολωμο, πιτταρακια, και κατι αλλα, παντως φουσκωνεις).. επειτα παμε καλογριες κανουμε κ κει καμια βουτα κ επειτα βλεπουμε κατι βραχια(δε θυμαμαι ονομα :roll:)κ μετα αγ. δημητριο για ρακομελα κ μηλοπιτακια...αυτα :) δε ξερω, ο φιλος μου κ γω μειναμε ευχαριστημενοι..αλλα φωτογραφιες εμεις δεν ειχαμε :/ χαχα τελος παντων, 20 ατομα ημασταν πανω κατω αλλα ηταν καλα..

φαγητο :
αρχοντουλα οπωσδηποτε!!σταθη εγω εφαγα μοσχαρακι κοκκινιστο με μακαρονια κ εμεινα κατευχαριστημενη!! σου δινουν κ εκπτωση για το μπαρακι διπλα! 5 ευρω το πρωτο ποτο!!! μαγαζι " o Γατης"!! oμορφο μπαρακι! σας προτεινω να παρετε το " daquire mango" καπως ετσι! πολυ δροσιστικο, πολυ γευστικο, πολυ καλοκαιρινο!!!! :) αχ!
επισης, φαγαμε κ στον κυνηγο! πολυ εξυπηρετικη η ιδιοκτητης, αλλα επειδη δε φαγαμε κ σε πολλα μαγαζια δε ξερω να σας πω! σιγουρα καλο φαγητο, αλλα δε ξερω κ αν ειναι απο αυτα που θα τα προτεινα να πατε οπωσδηποτε γιατι θα χασετε!!καταλαβατε..!μετρια προς καλα τελος παντων!
στα πολλωνια τωρα, ενω πηγαινα για να φαω στον καπεταν-νικολα, εκατσα στο "γιαλο"..γιατι? γιατι ηταν γεματος ο γιαλος κ κανενα τραπεχακι στα υπολοιπα!!:shock: (απογευμα πηγαμε, το βραδυ αποτι ειδαμε ειναι ολα τιγκα)..ωραιο φαγητο ο γιαλος! πιστευω οτι παρετε θα μεινετε ευχαριστημενοι! εγω πηρα μακαρονια με γονο καλαμαριου κ μελανι σουπιας (καλο!) κ ο φιλος μου ψαρονεφρι με σως γιαουρτιου μουσταρδας κ φιστικα αιγινης(επισης καλο) κ μια σαλατα..τιμες φυσιολογικες προς ακριβες αν σκεφτεις οτι ειναι νησι (το δικο μου 11.40, του φιλου μου 9.20) πωπω πως τα θυμαμαι η ρουφιανα :bleh:
γενικα δεν τρωγαμε πολυ, ειχαμε μαγειρεψει μια μερα μεσα λογω οικονομικου, μια αλλη φαγαμε σουβλακι κτλ..

γλυκο :
καλο γλυκο εχει ο παλαιος (απεναντι απο την αρχοντουλα) αλλα δε εφαγα κατι να με ξετρελανει..μονο το struddel που πηρα ενα πρωι με αφησε πληρως ικανοποιημενη..ειμαι λιγο απαιτητικη :haha: παντως, η "αγγελικη" στον αδαμαντα εχει ωραια γλυκα( KAI lila pause παρακαλω!)..δε δοκιμασα, αλλα το σουφλε του μου φανηκε καλο..

αυτααα..και φυσικα δωρακια απο τη χωρα..εχει κατι ομορφα καραβακια το μαγαζι απεναντι απο την αρχοντουλα(κατεβαινεις κατι σκαλακια) με 5 ευρω :shock: και αλλα πολλα! κ επισης ενα αλλο μαγαζι εχει κατι ομορφα μπουκαλακια(διπλα στην αρχοντουλα-στη βιτρινα εχει κατι χειροποιητα καραβια-) σε πολλα χρωματα κ αν καταλαβα ειναι με αμμο στολισμενα, δεν καταλαβα, παντως πολυ ομορφα!! 5 ευρω κ αυτα:shock: α κ καντε μια βολτα κατω απο το εν πλω..ειναι ενα ομορφο μαγαζακι "φατσες" κ κανα δυο αλλα(δε ξερω απο τιμες) μαγαζια που εχουν διακοσμητικα..αυτα...ελπιζω να βοηθησα! αν θυμηθω τιποτα θα σας πω! α! κ επισης, εμεις τελευταια μερα το ανακαλυψαμε αλλα δε πηγαμε, στα αριστερα του λιμανιου(δηλαδη οχι απο εκει που εχει ολα τα μαγαζια, απο την αλλη πλευρα, στην προεκταση του λιμανιου) αν προσωρισετε λιγακι θα δειτε κατι σκαλακια φωτιζομενα! εχει ενα μπαρακι πανω που παιζει να χει ωραια θεα..!ωραιο κ για απογευμα μαλλον!

α και μια συμβουλη σαν συμφορουμιτισα! φτιαξτε απο τωρα το προγραμμα γιατι η μηλος εχει πολλα να δεις κ να κανεις !:cool:
αυτα!ελπιζω να κατατοπισα λιγακι! :) καλες διακοπες!!! (καιιι.......ζηλευωωωωωω :( )
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.856
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom