Zephyrous
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πάτμος & Αλικαρνασσός
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν.Υ - Σαν Φραν. με πατινι
Καλησπερα παιδια! Φευγω την τεταρτη για Μοναχο κ απο εκει Βερολινο κ Κοπεγχαγη. Εχω τρια προβληματα ομως:
1) Το μπατζετ μου, λογω εκτακτων περιστατικων, απο μικρο εγινε μικροτερο
2) Λογω πηξιματος εχω κανει ελλιπες ψαξιμο
3) Ψαχνοντας εδω βρισκω ειτε παλια tips, ειτε tips που δε με καλυπτουν λογω κοστους, ειτε απλα χανω τη μπαλα
Με λιγα λογια σας παρακαλω να μου προσφερετε (σχετικα) φρεσκο πραγμα γι'αυτους τους προορισμους. Κυριως για φαγητο, ποτο και ενδεχομενως καποια οχι τοσο γνωστα μερη που αξιζουν επισκεψη. Εντος των πολεων παντα και με γνωμονα τις χαμηλες τιμες, χωρις ρισκο δηλητηριασης
Ριξτε τα ολα μαζι και για τις 3 πολεις, οτι προτασεις εχετε και θα τη βγαλω εγω την ακρη!
Σας ευχαριστω πολυ!
1) Το μπατζετ μου, λογω εκτακτων περιστατικων, απο μικρο εγινε μικροτερο
2) Λογω πηξιματος εχω κανει ελλιπες ψαξιμο
3) Ψαχνοντας εδω βρισκω ειτε παλια tips, ειτε tips που δε με καλυπτουν λογω κοστους, ειτε απλα χανω τη μπαλα
Με λιγα λογια σας παρακαλω να μου προσφερετε (σχετικα) φρεσκο πραγμα γι'αυτους τους προορισμους. Κυριως για φαγητο, ποτο και ενδεχομενως καποια οχι τοσο γνωστα μερη που αξιζουν επισκεψη. Εντος των πολεων παντα και με γνωμονα τις χαμηλες τιμες, χωρις ρισκο δηλητηριασης
Ριξτε τα ολα μαζι και για τις 3 πολεις, οτι προτασεις εχετε και θα τη βγαλω εγω την ακρη!
Σας ευχαριστω πολυ!