Ιταλία Ρώμη - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

ψαράκι

Member
Μηνύματα
51
Likes
4
παιδιά καλησπέρα!

εμείς πετάμε το άλλο Σάββατο για 4 ημέρες στη Ρώμη και προσπαθώ να οργανωθώ.. Ήθελα να σας ρωτήσω, η roma pass περιλαμβάνει το εθνικό αρχαιολογικό μουσείο; δεν μπορώ να βγάλω άκρη..
όπως επίσης βρίσκω ένα μουσείο μουσικών οργάνων που θα μας ενδιέφερε, στη Porta maggiore αλλά δεν μπορώ να βρω ώρες λειτουργίας ..

μπορείτε να με βοηθήσετε;
 

ψαράκι

Member
Μηνύματα
51
Likes
4
καλάάάά....

εγώ έβρισκα αυτό το ξεχασμένο σάιτ
http://www.museostrumentimusicali.it/

δηλαδή περιλαμβάνεται στη Βίλλα Μποργκέζε;
χίλια ευχαριστώ!

επίσης θα θέλαμε ιδανικά να ακούσουμε και κάποιο βράδυ ζωντανή μουσική σε ένα μαγαζάκι.. έχουμε πιθανότητα; έχετε καθόλου τέτοια εμπειρία;
 
Last edited by a moderator:

Triplover

Member
Μηνύματα
1.187
Likes
4.046
Καλημέρα σε όλους ! Θα πηγαίνατε οργανωμένο στη Ρώμη από ταξιδιωτικό πρακτορείο ;
Όχι. Δεν είναι δα και η δυσκολότερη πόλη του κόσμου. Εκτός κ αν είστε 70 χρονών, δεν ξέρετε καμία γλώσσα και δεν έχει καμία ταξιδιωτική εμπειρία.
 

panagiotafrt

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Βασικά ήθελα την άποψή σας για την παρακάτω κατάσταση. Θέλουμε να πάμε Ρώμη.Έχουμε κρατήσει θέσεις σε ταξιδιωτικό πρακτορείο μπας και εκμεταλλευτούμε την αργία Θεοφανείων ( 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο λίγο πιο πάνω από την περιοχή Via Veneto , αεροπορικά, μεταφορές 610 ευρώ). Αρχίζω όμως να σκέφτομαι διάφορα. Πρώτα τα χρήματα που σε σύγκριση με όσα διαβάζω μου φαίνονται πολλά, μετά ο καιρός που σίγουρα θα κάνει κρύο και υπάρχει και πιθανότητα βροχής , μετά οι σκαλωσιές στη Φοντάνα ντι Τρέβι. Αρχίζω και σκαλώνω... καταλαβαίνετε. Ακόμα δεν έχω βάλει χρήματα. Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου ; Επίσης αν το μήνυμά μου πιστεύετε ότι μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα , διαγράψτε το !

Όχι. Δεν είναι δα και η δυσκολότερη πόλη του κόσμου. Εκτός κ αν είστε 70 χρονών, δεν ξέρετε καμία γλώσσα και δεν έχει καμία ταξιδιωτική εμπειρία.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση ! Μια χαρά γλώσσες μιλάμε και τα έχουμε κάνει τα ταξιδάκια μας. Αλλά η υπερβολική ανασφάλεια και η έλλειψη ελεύθερου χρόνου μας κάνει να επιλέγουμε πρακτορεία.
 
Last edited by a moderator:

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Έχουμε κρατήσει θέσεις σε ταξιδιωτικό πρακτορείο μπας και εκμεταλλευτούμε την αργία Θεοφανείων ( 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο λίγο πιο πάνω από την περιοχή Via Veneto , αεροπορικά, μεταφορές 610 ευρώ).
Η αληθεια ειναι οτι για να δεις αν σε συμφερει,πρεπει να δεις τα αεροπορικα,που για τις μερες που θες λογικα ειναι ακριβα,οπως επισης να δεις τι τιμες παιζουν στα ξενοδοχεια.Η περιοχη που λες ειναι καπως ακριβη.Ειναι ταξιδι,τελευταιας στιγμης.
Εσυ θα αποφασισεις.
Παντως,σιγουρα μπορειτε να το κανονισετε και μονοι σας.
 

panagiotafrt

Member
Μηνύματα
7
Likes
0
Πάντως Γαλλία 7 μέρες - 6 διανυκτερεύσεις μας είχε βγει 700 κάτι το άτομο πάλι με ταξιδιωτικό. Τώρα για 3 διανυκτερεύσεις 600 ο καθένας, ξέρω 'γω... Από την άλλη Ρώμη είναι αυτή... ουφ ! Πάντως greg_thess , karfitsa και Triplover σας ευχαριστώ πάρα πολύ ! :)
 

greg_thess

Member
Μηνύματα
993
Likes
547
Με μία πρόχειρη αναζήτηση 2-5,3-6 Ιανουαρίου στο skyscanner έχει 150-170 r/t αεροπορικά το άτομο από Αθήνα.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι κράτησες θέση σε κάποιο πρακτορείο χωρίς να δώσεις προκαταβολή τίποτα;
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.367
Likes
9.290
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
να ακούσουμε και κάποιο βράδυ ζωντανή μουσική σε ένα μαγαζάκι.. έχουμε πιθανότητα;
Σε μια πρωτευουσα των 3+ εκατ.? Δεκαδες μαγαζια. Κανε την αναζητηση σου αναλογα με τη μουσικη που ακους.


όσο για το κρύο και τις σκαλωσιές ούτε που θα το σκεφτόμουν.
Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι..και ποσο μαλλον οταν οι προβλεψεις μιλουν για λιακαδα εκεινο το 3ημερο..


Πάντως Γαλλία 7 μέρες - 6 διανυκτερεύσεις μας είχε βγει 700 κάτι το άτομο πάλι με ταξιδιωτικό. Τώρα για 3 διανυκτερεύσεις 600 ο καθένας, ξέρω 'γω... Από την άλλη Ρώμη είναι αυτή... ουφ !
Πολλα ειναι ναι. Αλλα για τελευταιας στιγμης οχι. Τωρα προγραμματιζουμε για τα 3ημερα του 2016 ...οχι για την επομενη βδομαδα..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.212
Μηνύματα
883.810
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom