Το ρεζίλι της Ευρώπης.

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.434
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
οπότε δε νομίζω ότι υποστηρίζω κάτι εξωπραγματικό.
επειδή οι άλλοι δεν οφείλουν τίποτα να διαβάζουν τις συγκρουόμενες απόψεις μας, στο πρώτο κομμάτι θα σου απαντήσω με το πμ.

Δεύτερο...


  • οι ανάλογες δίκες και καταδίκες δεν έχουν γίνει

  • Το εξωπραγματικό που βρίσκω στις υποστηρίξεις σου είναι ότι δικαιολογείς
μια τέτοια επιχείρηση (βομβαρδισμό) πιστεύοντας ότι έχουν σχέση με τους πολέμους '92-'95 και ότι είναι κάποιος τρόπος τιμωρίας.

Ακόμα και να έχουν, εσύ πιστεύεις ότι ένας ολόκληρος λαος έπρεπε έτσι να τιμωρηθεί για τις πράξεις ολίγων (έστω και αυτές να ήταν ίσες ή χειρότερες π.χ. με την καταστροφή που προκαλεί μια ατομική βόμβα ή με το 'Αουσβιτς);; Ελπίζω όταν το λες να έχεις έστω και λίγη ιδέα τι αποτελεί μια τέτοια επιχείρηση...

Και δεν στο λέω επειδή θέλω να με λυπάσαι εμένα ή όποιον άλλον που τα πέρασε αυτά. Στα λέω επειδή προσβάλλομαι και αισθάνομαι δίκαια καταδικασμένη (αφού και εγώ τα έβλεπα από κάτω πώς "πότιζαν" με τις βόμβες τους) χωρίς να φταίω.

Από εκεί και πέρα ο καθένας από μας έχει το δικαίωμα να κρίνει τι είναι σωστό και τι όχι, όπως και να επιλέγει τις δικές του αλήθειες. Εσύ το ίδιο, αλλά επειδή έχει σχέση με μένα ή κάτι δικό μου, θα σε παρακαλέσω να μην συνεχιστεί παραπάνω το θέμα μεταξύ μας, είναι ανούσιο.


υ.γ.επειδή στην βιασήνη μου έκανα λάθος στο προηγούμενο πόστ μου και δεν γινόταν επεξεργασία αργότερα που το πρόσεξα, η ημερομινία είναι 11/07
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Αν θέλει να πληρώσει για κάτι, ας πληρώσει για μαθήματα αγγλικών που βγήκαν τα μάτια μας πάλι!
Έτσι, ίσως μπορεί να εξηγήσει καλύτερα καμιά δικαιολογία στους αστυνομικούς μπας και γλιτώσει τους πόντους την επομένη...
 

turms

Member
Μηνύματα
2.078
Likes
2.853
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ενναλακτικα μπορει να παει στην Ομονοια μετα τις 02.00 το βραδυ (τυχαια το ειπα...) ή στον Δενδροποταμο εδω στην Θεσσαλονικη...θα κανει την δουλεια του σιγουρα.
Αν φοραει και μια στολη αστυνομικου ακομα καλυτερα...θα το "εκτιμησουν" πολυ και θα τον βοηθησουν "αμεσα"
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.243
Μέλη
38.935
Νεότερο μέλος
newrevie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom