YiannisTS
Member
- Μηνύματα
- 258
- Likes
- 1.539
- Επόμενο Ταξίδι
- Ψήνεται...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
???αυτός προεκτείνεται και βγάζει σε φέρνει
οι εθιμοτυπικοί φουκαράδες που φυλάνε την μπουρζουαζία από την πλέμπα
???αυτός προεκτείνεται και βγάζει σε φέρνει
οι εθιμοτυπικοί φουκαράδες που φυλάνε την μπουρζουαζία από την πλέμπα
Απ’ έξω δε θα μπορούσαν να λείπουν βεβαίως οι εθιμοτυπικοί φουκαράδες που φυλάνε την μπουρζουαζία από την πλέμπα, για να βγαίνουν φωτογραφία οι τουρίστες και να χαίρονται
Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια, ήταν ένα εξαιρετικό ταξιδάκι σε μια πολύ όμορφη πόλη και βοήθησε όλο αυτό την εξιστόριση.Πολύ ωραία ιστορία! Το Λουξεμβούργο ήταν το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό.
Κι εγώ τώρα που πήγα δε μπορώ ειλικρινά να καταλάβω γιατί υπάρχει μια ευρύτερη απαξίωση ίσως και κάτι παραπάνω για ένα μέρος σαν αυτό εδώ, κάτι που άκουγα κατά κόρον πρωτύτερα.Δεν το είχα σε υπόληψη το Λουξεμβούργο, ίσως λόγω του μεγέθους του ή και το ότι είναι στριμωγμένο ανάμεσα σε ...γίγαντες. Πολλές φωτογραφίες φέρνουν στο νου εικόνες από ...μακέτες παιδικών πόλεων! Αν βρεθούνε οικονομικά εισιτήρια ίσως και να το επισκεφτώ.
Αν το συνδυασεις με Τριερ Γερμανια και την αγαπημενη Μετζ Γαλλια και σε συνδυασμο με τις δωρεαν μετακινησεις σε ολο το κρατιδιο (πηγαμε στο μεσαιωνικο χωριο Εχτερναχ και υπαρχουν αρκετα ακομη να πας) βγαινει ωραιο ταξιδι.Δεν το είχα σε υπόληψη το Λουξεμβούργο, ίσως λόγω του μεγέθους του ή και το ότι είναι στριμωγμένο ανάμεσα σε ...γίγαντες. Πολλές φωτογραφίες φέρνουν στο νου εικόνες από ...μακέτες παιδικών πόλεων! Αν βρεθούνε οικονομικά εισιτήρια ίσως και να το επισκεφτώ.
Εγώ πάντως θεωρώ ότι υπάρχει απαξίωση στην κουκλίστικη πολη του Λουξεμβούργου λόγω του υψηλού κόστους διαμονής. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Μονακό.Κι εγώ τώρα που πήγα δε μπορώ ειλικρινά να καταλάβω γιατί υπάρχει μια ευρύτερη απαξίωση ίσως και κάτι παραπάνω για ένα μέρος σαν αυτό εδώ, κάτι που άκουγα κατά κόρον πρωτύτερα.
Μπορεί να ξεγελάει το Χριστουγεννιάτικο κλίμα που συνάντησα, δε ξέρω, αυτό που έχω να πω πάντως κοιτάζοντας πίσω μου προς αυτό το ταξίδι είναι ότι άξιζε, ήταν ωραίο και μακάρι να είχα το χρόνο να εκμεταλλευτώ τις δωρεάν μετακινήσεις του κρατιδίου για να έβλεπα και κάτι παραέξω.
Θα τα λάβω σοβαρά ...υπόψιν!Αν το συνδυασεις με Τριερ Γερμανια και την αγαπημενη Μετζ Γαλλια και σε συνδυασμο με τις δωρεαν μετακινησεις σε ολο το κρατιδιο (πηγαμε στο μεσαιωνικο χωριο Εχτερναχ και υπαρχουν αρκετα ακομη να πας) βγαινει ωραιο ταξιδι.
Λιγη προσοχη μονο στο οτι η πολη του Λουξεμβουργου εκτος απο χαζεμα στην ομορφη πολη εχει ελαχιστα αξιοθεατα. Αν δεν συνδυαστει με αλλες πολεις, το ταξιδι ειναι καπως "λιγο". Επειδη εχει και μια υποτονικοτητα το βραδυ καθως οι εργαζομενοι φευγουν, πρεπει να γεμισεις καπως το ταξιδι με περιφερειακους προορισμους.