Το φθηνό αεροπορικό εισιτήριο είναι δέλεαρ αλλά πρέπει πρώτα να βρίσκουμε κατάλυμα στα μέτρα μας (κόστος, ανέσεις, βαθμολογία).
Σε μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα είδα ότι και καλά και προσιτά δεν είναι διαθέσιμα. Αν βρεις στον Αγιο Ιουλιανό έχει συγκοινωνία και δεν θα δυσκολευτείς.
Προτίμησε Σλιέμα ή Γκζίρα σε ένα ή δύο τετράγωνα πιο μέσα από τον παραλιακό, εκεί δεν έχει ανηφόρες.
Για το Gozo έχει ταχύπλοο καταμαράν. Δες αν σε εξυπηρετούν τα δρομολόγια.
Εμείς στο κατάλυμα είχαμε περιπέτεια.
Μου είχαν στείλει τον κωδικό και την φωτογραφία του locker αλλά ήταν και τα δύο λάθος. Το τηλέφωνο δεν απαντούσε. Μετά από μια ώρα και αφού είχα στείλει μήνυμα μέσω booking εδέησε να μου στείλει τα σωστά.
Η άλλη δυσάρεστη έκπληξη ήταν το δωμάτιο. Στενό και...
Η Booking μου τα στέλνει μαζεμένα.
Διαθέσιμος κωδικός έως 28/4.
Θα δοθεί στο πρώτο μέλος που θα απαντήσει ΕΔΩ σε αυτό το μήνυμα και θα του περάσω τον κωδικό στο inbox.
Προϋπόθεση: Να μεσολαβήσει στον Κιμ Γιονκ Ουν να μου επιτρέψει την είσοδο στην Β. Κορέα.
Παλαιότερα είχα βρει 2 κούτες αντηλιακό που το χρησιμοποιούσαμε στην ιστιοπλοϊα. Στην επιστροφή ήσουν πιο άσπρος απ' ότι όταν ξεκινούσες. Από τότε έχω να βάλω οποιοδήποτε πασπαλιψατέρ στη μούρη μου. Μόνο νεράκι και σαπουνάκι.
Πριν από κάθε ταξίδι πέφτει μελέτη και κρατώ σημειώσεις. Walking tours θα παρακολουθήσω μόνο μετά το ταξίδι, έτσι σαν επανάληψη και να δω τι και αν μου ξέφυγε.