Traveller
Member
Περιεχόμενα
- Κεφάλαιο 1
- Κεφάλαιο 2ο]Όλα μια χαρά δόξα τον θεό εκτός από κάτι το βασικό… τον καιρό… έβρεχε από την ώρα που προσγειωθήκαμε στο NEWARK… μιλάμε για τον ασταμάτητο… η λύση δόθηκε από το απέναντι μαγαζί « Όλα Πέντε…» ομπρελίτσα υπερλούξ με πέντε δολάρια και άρχετε η επιχείρηση Νέα Υόρκη…σιγά μην μας πτοήσει μια κωλοβροχή… Ο γιατρός της πείνας βρίσκετε στις παρυφές του Village… Corner Bistro με τα καλύτερότερα μπέργκερς του διαπλανητικού συστήματος… με ένα super burger συν καναδυό μπύρες την κάναμε ταράτσα και δώσαμε ψίχουλα… 15 δολάρια το κεφάλι… [URL="http://cornerbistro.ypguides.net/"]Corner Bistro[/URL] όποιος πάει στην Ν.Υ και βρει καταφύγιο σε ταχυφαγεία στυλ Mc Donalds είναι απλά άξιος της μοίρας του… Η βροχή συνέχιζε απτόητη, κι εμείς το ίδιο…το [URL="http://www.meatpacking-district.com/flash3.html"]Meatpacking District[/URL
- Κεφάλαιο 3ο]Kυριακή πρωί και όλα τα καλά παιδιά πάνε εκκλησία… ο καιρός έχει συνωμοτήσει να μας προμοτάρει κι εμείς γραμμή για Harlem…Αβυσσινιακή εκκλησία και I love gospel!! Μπορεί οι ουρές και η αναμονή να είναι μεγάλη αλλά δεν πας κάθε Κυριακή για Gospel… είχε πια μεσημεριάσει και το Harlem από την [URL="http://www.endex.com/gf/buildings/bbridge/bbridge.html"]Brooklyn Bridge[/URL] είναι δεν είναι μισή ώρα με το metro… το νεοϋορκέζικο μετρό είναι μια εμπειρία από μόνο του… παρακμιακό, βρώμικο, κλειστοφοβικό αλλά ιδανικό μέρος για να πιάσεις τον πραγματικό σφυγμό της πόλης… και μόνο οι φάτσες που θα δεις… Την Brooklyn Bridge όχι μόνο να την δεις αλλά και να την περπατήσεις… θα στριμωχτείς με ποδήλατα , καροτσάκια , άσπρους, μαύρους , κίτρινους , μπλε αλλά θα απολαύσεις από το μέσον της μια απίστευτη θέα της πόλης και της ίδιας της γέφυρας , της ομορφότερης γέφυρας της πόλης…Πεινάγαμε… στο Brooklyn βρίσκετε αυτό εδώ [URL="http://www.peterluger.com/"]Peter Luger Steakhouse[/URL] . Κάναμε μια προσπάθεια για κράτηση και η απάντηση που πήραμε ήταν μέσα Ιούλη… ενάμισι μήνα δηλαδή μετά… απογοήτευση… η λύση όμως ήταν απλή… πηγαίνετε το μεσημέρι δεν χρειάζεται κράτηση… δεν θα πω τίποτε άλλο… υποθέτω το σημειώσατε ε? Peter Luger… Τελευταίο μας βράδυ και τα κυριλίκια ανήκουν στο παρελθόν… το πρόγραμμα για το βράδυ έχει σκληροπυρινικό Rock club… τι καλύτερο από το [URL="http://cafewha.com/"]Wah…[/URL
αν θέλετε να απολαύσετε γνήσιες αμερικάνικες μπάντες με super μουσική πηγαίνετε στο Village και κατεβείτε τα σκαλιά του… δώστε 15 ψωροδολλάρια πιείτε δύο μπύρες και πραγματικά θα τρελαθείτε… μιλάμε για υπερκλάμπ…
Τελευταίο μας πρωί στην πόλη… ο καιρός μας τα χαλάει… στεναχωριέται που φεύγουμε και δακρύζει… περπατάμε την 5TH Avenue χαζεύοντας τους ουρανοξύστες και καταλήγουμε στο πάρκο… ποιο πάρκο? Μην κάνετε χαζές ερωτήσεις… ένα είναι το πάρκο… χαλαρώνουμε πριν φάμε μια πίτσα σε ένα από τα άπειρα Ιταλικά του Soho και πάρουμε το δρόμο προς το JFK… Άφιξη στο terminal 4, άψογη συνεννόηση για παράθυρο και μπροστά με την brunet στο γκισέ της KLM και επιβίβαση στο θηρίο, όπου θηρίο ένα ολοκαίνουργιο 777 της γαλάζιας κυρίας… εξωπραγματικό IFE που κάνει σκόνη ακόμη και αυτό των εταιριών του κόλπου με 80 ταινίες , σήριαλ, reality , ποδόσφαιρα, τσόντες (λέμε και καμιά μαλακία) και άπειρα μουσικά κανάλια που προσαρμόζεις τα τραγούδια που θέλεις και σε νανουρίζουν στο υπόλοιπο της πτήσεις σου… επιλογή δύο δίσκων, κρέας ή ψάρι, κοκα-κόλες, λεμονάδες πορτοκαλάδες , μπυράλ, σαλέπι, ζεστές πετσετούλες όλα super αλλά… τι αλλά βρε γρουσούζη τι άλλο θέλεις πιά? Τίποτε, αλλά, καλό χρυσό αυτό το 777 αλλά δεν το γουστάρω ρε παιδί μου, είναι στενό, … στη ναυαρχίδα της boeing και να πιάνεσαι? είμαι airbusάκιας και το φωνάζω… ζήτω το 346!!!
Το κέφι είναι πια στο ναδίρ, φεύγουμε… ακούω το Dancing Queen στα ακουστικά μου και χαιρετώ την παντοτινή βασίλισσα των πόλεων , την μόνη που συγκρίνετε με το glorious και το ανυπέρβλητο Paris…αγαπημένη μου μόνο για λίγο φεύγω… σε λίγους μήνες πάλι θα είμαι κοντά σου… είμαι ανίατα καψούρης… έστω και για 3 μέρες θα ξανάρθω να σε δω…
Συμφορμίτες πηγαίνετε όπου θέλετε, στην Ταυλάνδη, την Βραζιλία , την Ναμίμπια… αν δεν έχετε πάει στο μεγάλο μήλο δεν έχετε πάει πουθενά…
Τελευταίο μας πρωί στην πόλη… ο καιρός μας τα χαλάει… στεναχωριέται που φεύγουμε και δακρύζει… περπατάμε την 5TH Avenue χαζεύοντας τους ουρανοξύστες και καταλήγουμε στο πάρκο… ποιο πάρκο? Μην κάνετε χαζές ερωτήσεις… ένα είναι το πάρκο… χαλαρώνουμε πριν φάμε μια πίτσα σε ένα από τα άπειρα Ιταλικά του Soho και πάρουμε το δρόμο προς το JFK… Άφιξη στο terminal 4, άψογη συνεννόηση για παράθυρο και μπροστά με την brunet στο γκισέ της KLM και επιβίβαση στο θηρίο, όπου θηρίο ένα ολοκαίνουργιο 777 της γαλάζιας κυρίας… εξωπραγματικό IFE που κάνει σκόνη ακόμη και αυτό των εταιριών του κόλπου με 80 ταινίες , σήριαλ, reality , ποδόσφαιρα, τσόντες (λέμε και καμιά μαλακία) και άπειρα μουσικά κανάλια που προσαρμόζεις τα τραγούδια που θέλεις και σε νανουρίζουν στο υπόλοιπο της πτήσεις σου… επιλογή δύο δίσκων, κρέας ή ψάρι, κοκα-κόλες, λεμονάδες πορτοκαλάδες , μπυράλ, σαλέπι, ζεστές πετσετούλες όλα super αλλά… τι αλλά βρε γρουσούζη τι άλλο θέλεις πιά? Τίποτε, αλλά, καλό χρυσό αυτό το 777 αλλά δεν το γουστάρω ρε παιδί μου, είναι στενό, … στη ναυαρχίδα της boeing και να πιάνεσαι? είμαι airbusάκιας και το φωνάζω… ζήτω το 346!!!
Το κέφι είναι πια στο ναδίρ, φεύγουμε… ακούω το Dancing Queen στα ακουστικά μου και χαιρετώ την παντοτινή βασίλισσα των πόλεων , την μόνη που συγκρίνετε με το glorious και το ανυπέρβλητο Paris…αγαπημένη μου μόνο για λίγο φεύγω… σε λίγους μήνες πάλι θα είμαι κοντά σου… είμαι ανίατα καψούρης… έστω και για 3 μέρες θα ξανάρθω να σε δω…
Συμφορμίτες πηγαίνετε όπου θέλετε, στην Ταυλάνδη, την Βραζιλία , την Ναμίμπια… αν δεν έχετε πάει στο μεγάλο μήλο δεν έχετε πάει πουθενά…
Attachments
-
16,5 KB Προβολές: 178