ΗΠΑ Έκδοση VISA για Αμερική

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
1. Δε νομίζω ότι η τουριστική βίζα ισχύει πλέον για 6 μήνες συνεχή παραμονή, νομίζω ότι ισχύει για 3 μήνες.

2. Αν πας να μπεις στη χώρα χωρίς εισητήριο επιστροφής ενδέχεται να έχεις πρόβλημα γιατί θα σε ρωτήσουν γιατί πας. Και φυσικά δε μπορείς να πεις ότι πας να ψάξεις για δουλειά καθώς κάτι τέτοιο είναι παράνομο και θα σε στείλουν πίσω.

3. Με λίγα λόγια ο μόνος νόμιμος τρόπος είναι να σε καλέσει ο εργοδότης όπως σου γράψανε παραπάνω. Αυτά τα κάθομαι 6 μήνες (που δεν είναι έξι αλλά τρεις είπαμε), φεύγω και ξαναπάω, είναι ότι πρέπει για να σε τσακώσει το ολοένα και πιο αυστηρό immigration department τους και να σου κόψουν τη βίζα εντελώς.
 

stavrosss

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
γεια σασ...μπορει καπιοσ να μου πει ακριβωσ την διευθηνση για την αμερικανικη πρεσβεια?ευχαριστω
 

arabickostas

Member
Μηνύματα
469
Likes
1.540
Η αποψη μου για αυτους που πανε για βιζα ειναι η εξης.Προσπαθηστε οχι με καλα αγγλικα αλλα κανοντας τους χαζους με σπαστα να τους πεισετε οτι πατε διακοπες για να δειτε την αμερικη ,επειδη ειναι ευκαιρια λογω της ισοτιμιας ευρω-δολλαριου.Το 2007 που πηγα καταλαβα οτι αυτο παιζει μεγαλο ρολο.βεβαια το σημαντικοτερο ειναι η επαγγελματικη ιδιοτητα(ή φοιτητικη) του καθενος..Αλλα Ισως παιξει κ αυτο που προειπα το ρολο του.γενικα εχει πολυ ξεσκονισμα η δουλεια.Οχι τοσο στην πρεσβεια οπου τελειωνεις σε 5 λεπτα την συνεντευξη (οσο η αναμονη οπου εισαι μαλιστα χωρις κινητο με τη μπαταρια εκτος).Και φυσικα αργοτερα σε ολα τα αεροδρομια..με ελεγχους.σπαστικες ανακρισεις του στυλ :φτιαξες μονος .μονη την βαλιτσα σου κτλ.Κ τελος στην αφιξη οπου παλι καταλαβαινεις τον ρατσισμο του οτι εισαι Ελληνας κ θεσ βιζα...
 

papiii

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Γειά σας!
Είμαι καινουρια στο forum κ θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι εχω πολλές απορίες.
Θελω να παω Αμερικη το καλοκαιρι γιατι εχει παει για σπουδες εκει μια πολυ καλη μου φιλη η οποια δεν ειναι ελληνιδα κ προκειται να με φιλοξενησει.Επομενως θελω να βγαλω τουριστικη visa.Εαν μου εκδοσουν τη visa για 3 μηνες,θα μπορω να επισκεπτομαι την αμερικη οποτε θελω κ να καθομαι για διαστημα 3 μηνων?? π.χ. αν θελησω να ξαναπαω σε 2 χρονια θα χρειαστει να κανω τη διαδικασια απ'την αρχή ή θα χρησιμοποιησω την ηδη υπαρχουσα visa??? Επισης θελω να ρωτησω αν γνωριζετε αν θα μπορουσα να εργαστω εκει(οχι νομιμα) για το χρονικο διαστημα των 3 μηνων που θα κατσω??? ισα δηλ. για να βγαζω τα καθημερινα μου εξοδα..αυτα εχω να ρωτησω προς το παρόν! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Και φυσικα αργοτερα σε ολα τα αεροδρομια..με ελεγχους.σπαστικες ανακρισεις του στυλ :φτιαξες μονος .μονη την βαλιτσα σου κτλ.Κ τελος στην αφιξη οπου παλι καταλαβαινεις τον ρατσισμο του οτι εισαι Ελληνας κ θεσ βιζα...
Δεν έχω καταλάβει ΠΟΤΕ ρατσισμό που είμαι Έλληνας. Οι τύποι κάνουν τη δουλειά τους προσπαθώντας να κρατήσουν τους παράνομους μετανάστες έξω από τη χώρα τους, και την κάνουν καλά. Πολύ καλύτερα από εμάς. Αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα.

Εαν μου εκδοσουν τη visa για 3 μηνες,θα μπορω να επισκεπτομαι την αμερικη οποτε θελω κ να καθομαι για διαστημα 3 μηνων?? π.χ. αν θελησω να ξαναπαω σε 2 χρονια θα χρειαστει να κανω τη διαδικασια απ'την αρχή ή θα χρησιμοποιησω την ηδη υπαρχουσα visa??? Επισης θελω να ρωτησω αν γνωριζετε αν θα μπορουσα να εργαστω εκει(οχι νομιμα) για το χρονικο διαστημα των 3 μηνων που θα κατσω??? ισα δηλ. για να βγαζω τα καθημερινα μου εξοδα..αυτα εχω να ρωτησω προς το παρόν! Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Η τουριστική βίζα ισχύει για 10 χρόνια πια, που σημαίνει ότι αν ξαναπάς μετά από 2 χρόνια δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα, πας με την ισχύουσα βίζα σου.

Για να εργαστείς εκεί, μόνη σου το είπες, νόμιμα δε γίνεται. Αν θες να εργαστείς παράνομα εσύ το ξέρεις, δε θάλεγα ότι είναι και ο καλύτερος τρόπος αν θες να διατηρήσεις τη βίζα σου και να μπορείς να ξαναπάς.
 

arabickostas

Member
Μηνύματα
469
Likes
1.540
Δεν έχω καταλάβει ΠΟΤΕ ρατσισμό που είμαι Έλληνας. Οι τύποι κάνουν τη δουλειά τους προσπαθώντας να κρατήσουν τους παράνομους μετανάστες έξω από τη χώρα τους, και την κάνουν καλά. Πολύ καλύτερα από εμάς. Αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα.
Συμφωνω μαζι σου και επαυξανω.Το ειπα ομως αυτο γιατι ετυχε και στεκοταν διπλα μου ενας τουριστας (Ιταλος) ο οποιος περασε απο διαφορετικο σημειο(με μια πρασινη καρτα αντι ασπρη που ειχα εγω)...και ξεμπερδεψε πολυ πιο γρηγορα απο μενα .(οχι οτι εκανα σπουδαιο χρονο)
 

stavrosss

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
σημερα πειρα την βιζα...ευχαριστω για τις πληροφοριες που εχετε.....με βοηθησαν παρα παλυ...ειληκρινα...να στε καλα....πολυ καλη δουλεια κανενε....δεν ηξερα που να βαλω το μηνυμα και το εβαλα εδω..συγνωμη..και παλι ευχαριστω
 

panos2080

Member
Μηνύματα
30
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Εχω μερικες ερωτησεις-διευκρινησεις (χαζες ισως) για το DS-157 αν μπορειτε να με βοηθησετε ρε παιδια.Σας στιε λεω λοιπον:
α)Στο 3 λεει full name in native alphabet φανταζομαι το ονομα μου στα ελληνικα (χαζη ερωτηση)
β)Στο 8 λεει name of contact person in the us.Θα παμε σε 4 πολεις και θα μεινουμε στο ξενοδοχειο οποτε να βαλω το ξενοδοχειο της πρωτης πολης?
γ)Στο 12 λεει list of employer.ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και δεν εχω αφεντικο τι βαζω εκει?Το ονομα το δικο μου?

Ευχαριστω εκ των προταιρων!
 

Jane8

Member
Μηνύματα
49
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Mετανάστευση
Καλησπέρα σε όλους!!

Καθ' ότι καινούρια στην παρέα και έχοντας διαβάσει για ώρες τις προηγούμενες σημοσιεύεις,ήρθε η σειρά μου να κάνω μερικές ερωτήσεις...

Άν όλα πάνε καλά, θέλω να ταξιδέψω στην Αμερική (Βοστώνη-Νεα Υόρκη ), στο τέλος του καλοκαιριού πιθανώς.
Η ερώτηση μου αφορά την Visa. Διάβασα κάπου πιο πάνω, ό,τι μπορεί να αρνηθούν να την χορηγήσουν σε άτομο που δεν έχει σταθερή δουλεια.
Και ερωτώ.... προς το παρόν είμαι φοιτήτρια και στο διάστημα που θα γίνει το ταξίδι θα έχω άδεια απο την πρακτική μου άσκηση. Παίζει αυτό κάποιο ρόλο? Προφανώς και δεν θα πάω μόνιμα στην Αμερική,απο τη στιγμή που δεν έχω τελειώσει ακόμα τις σπουδές μου...
Υπάρχει περίπτωση να μου την αρνηθούν?
Σημέιωση,ό,τι θα φιλοξενηθώ σε φιλικό μου πρόσωπο,μη μόνιμο κάτοικο Βοστώνηςπου βρίσκεται εκει για εργασία.(χωρίς να ξέρω αν έχει κάποια σημασία που το αναφέρω)

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και οποιαδήποτε απάντηση,θα την εκτιμήσω πολύ!:p
 

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
μη σκας. δεν νομιζω οτι υπαρχει κπ σοβαρος λογος να στην αρνηθουν
 

Perastikos30

Member
Μηνύματα
22
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Σε οσους αγχωνονται για εκδοση Βιζας οσον αφορα δουλεια, οικογενειακη κατασταση, συγγενεις στην Αμερικη κλπ εχω να πω πως εγω σαν ανεργος, ανυπαντρος και με συγγενεις στο Σικαγο δεν δυσκολευτηκα καθολου να βγαλω μη μεταναστευτικη βιζα για να επισκεφθω φιλο στην Νεα Υορκη.. Αρα οχι αγχος κ μην ακουτε συμβουλες για οχι καλα αγγλικα κλπ..
Ανετα κ ωραια μαζευεις χαρτια πας νωρις κ ξεμπερδευεις..
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.209
Μηνύματα
883.798
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom