Έχετε μετανιώσει ποτέ για κάποιο ταξίδι σας;

tripakias

Member
Μηνύματα
8.027
Likes
12.131
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καταρχας ρε φιλε αυτην την πλατεια Συνταγματος που ειναι η κεντρικη πλατεια της χωρας δεν μοπουν λιγο να την φτιαξουν, τι ειναι αυτο το χαλι; Μετα αυτο το τσιγαρο δεν αντεχεται. Οι περισσοτεροι εσωτερικοι χωροι βρωμοκοπουν τσιγαριλα κι επειδη εκανα κι ενα τουρ σε καποιες επιχειρησεις για καποια υφασματα που χρειαζομαι και θελω να παραγγειλω (περιπου 4.000-5.000€ κοστος) το τι γλειψιμο επεσε δεν λεγεται. Μονο για φαγητο δεν με πηγαν. Απογοητευτικα!
Για βραδι δεν ειδα. Αυριο θα παω Μαζω και θα σου πω.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.020
Likes
6.401
Για βραδι δεν ειδα. Αυριο θα παω Μαζω και θα σου πω.
Α ρε μερακλή, την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. Ελπίζω να τα έχεις κερασμένα από αυτούς με τα υφάσματα. Εγώ θα σε έβγαζα κορυδαλλό, να γνωρίσεις τα πραγματικά λαικά κορίτσια!
 

BLACK & WHITE

Member
Μηνύματα
16
Likes
17
γιατι ηταν κακο ταξιδι; δεν σας αρεσε το νησι;
Το νησί μια χαρά ήταν, σχεδόν πάντα υπάρχει κάτι που να μου αρέσει λιγότερο ή περισσότερο σε όλους τους τόπους, η παρέα ήταν δράμα. Ναι, τον πρώην μου εννοώ και επειδή ηταν γαμήλιο δεν έπαιζε να τον αφήσω εκεί και να φυγω γρηγορότερα. Ευτυχώς ποτέ δεν είναι αργά. Πάντως στο νήσι δεν ξαναπάω για καλό και για κακό.....λεω να μη προκαλέσω εκεί 2η φορά την τύχη μου.
 

Viaggi

Member
Μηνύματα
1.248
Likes
7.002
Το δικό μου ταξίδι που έχω μετανιώσει είναι το πρώτο μου στη Ρώμη (ναι ναι καλά διαβάσατε!). Έχοντας κάνει μερικά ταξίδια σε κάποιες όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις αρνιόμουν πεισματικά να επισκεφτώ την γείτονα και την πρωτεύουσα της παρά τις πιέσεις του έτερου ήμισυ (μήπως γράφω πολύ καθαρεύουσα; ). Ο λόγος; Σιγά μην πάω εγώ εκεί που πάει και η κουτσή Μαρία,τρομάρα μου! Από τα πολλά το αποφάσισα με δημοκρατικές διαδικασίες, ξέρετε απειλή παντόφλας και είπα να μην είμαι τόσο αδιάλλακτος. Προετοιμασία καμία, ούτε τα βασικά, αεροπλάνο alitalia και τσουπ, Ρώμη! Η προσγείωση τραγική (ήθελα να'ξερα πόσους ντενεκέδες λάδι έδωσε ο πιλότος να πάρει δίπλωμα), να μην τα πολυλογώ η πρώτη μέρα χάλια και είχα άλλες πέντε!. Και ξαφνικά την άλλη μέρα πηγαίνοντας να ανάψουμε κερί στον Άγιο Πέτρο συναντάμε ένα γκρουπ Έλληνες και μετά τα απαραίτητα καλωσορίσματα, συστάσεις και τυπικούρες, κανονίζουμε να βγούμε. Και που αλλού, ραντεβού στη τραστέβερε. Να μην τα πολυλογώ τις επόμενες μέρες χαθήκαμε μαζί εκεί που χάνονται και οι ντόπιοι, μάθαμε κάποια από τα μυστικά της πόλης, από αυτά που όλοι τα ξέρουν, αλλά εμείς νομίζαμε πως ανακαλύψαμε την Αμερική! Μετάνιωσα λοιπόν γιατί τόσα χρόνια αρνιόμουν να την επισκεφτώ. Φέτος ετοιμαζόμαστε για το 6ο μας ταξίδι, συνδυάζοντας επισκέψεις σε όλη την Ιταλία, αλλά πάντοτε καταλήγουμε στη Ρώμη, άλλωστε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη!!!
 

STKF

Member
Μηνύματα
1.148
Likes
5.365
παρά τις πιέσεις του έτερου ήμισυ (μήπως γράφω πολύ καθαρεύουσα; ).
Όχι δεν γράφεις πολύ. Αν το έκανες, θα έγραφες του <<ετέρου ημίσεως>>. Άσε που λείπουν και τα πνεύματα. Μία χαρά είσαι. :)
Αν το κάνεις ποτέ θα το καταλάβεις επειδή θα σε καταγγείλει ο taver για εκδήλωση ακραίου συντηρητισμού:haha:
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.364
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Έχετε μετανιώσει ποτέ για κάποιο ταξίδι σας?
Το δικό μου ταξίδι που έχω μετανιώσει είναι το πρώτο μου στη Ρώμη
Μετάνιωσα λοιπόν γιατί τόσα χρόνια αρνιόμουν να την επισκεφτώ.
Να πάμε σ'ένα μέντιουμ αν είναι να τα καλέσουμε αυτά τα πνεύματα!
να τα καλέσετε να με κανουν να καταλάβω κιολας τι ακριβως εννοεις...αδυνατω να καταλαβω γιατι μετανιωσες..φιλοσοφικος ηταν ο λογος?
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.371
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom