psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Κι εγώ από τις φωτογραφίες σου την είδα πολύ όμορφη ως πόλη και ως ευρύτερη περιοχή, μου έκαναν εντύπωση οι επιφυλάξεις που αναφέρεις στην αρχή της ιστορίας.
Είναι και η σύγκριση με την Βαρκελώνη που ακολούθησε που ήταν συντριπτικά εις βάρος της Μαγιόρκα.Κι εγώ από τις φωτογραφίες σου την είδα πολύ όμορφη ως πόλη και ως ευρύτερη περιοχή, μου έκαναν εντύπωση οι επιφυλάξεις που αναφέρεις στην αρχή της ιστορίας.
Εμένα τελικά μου αρέσουν ΠΟΛΥ οι μύθοι που αναπτύσσονται σε έναν τόπο και τους πιστεύω για να μπω και στο mood του μέρους.Στην μετάφραση το αφήνουν τελείως φλου, ότι το έργο του τελείωσε τότε. Αυτός όμως δεν ήταν.
Έκανε σχέδια, είπε ιδέες , αλλά το έργο το εγκατέλειψε μετά από διαφωνία με τον εργολάβο του έργου. Βέβαια σήμερα λένε ότι το έργο το έκανε ο Γκαουντί.
Ο ρόδακας της Παναγίας των Παρισίων έχει διάμετρο 13 μέτρα , ενώ της Μαγιόρκας 12 μέτρα.
Ξαπλώστρες και πισίνες..... μου βγάζει λίγο τον Ταλιμπάν εαυτό μου, βγάζω το γιαταγάνι και θερίζω.Εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν σας άρεσε τελικά. Μην πω ότι βρήκατε και μια σχετική κίνηση στα μπαρ που εμείς μία ολόκληρη βδομάδα απλά την ψάχναμε...
Να σου κόψουν την πίτσα, να δω τι θα λες μετά...Επίσης δεν μπορώ την ΜΟΝΑΔΙΚΗ για πολλούς διασκέδαση της μάσας. Φάτε μέχρι να σκάσετε ρε, να ησυχασουμε.![]()
Έχει ωραίους γραφικούς οικισμούς! Αν και νομίζω οτι δεν είδατε κάτι που δεν υπάρχει και στην ηπειρωτική χώρα. Η περιήγηση αυτής της μέρας θα μπορούσε να ήταν τέλεια, αν δεν έβλεπα τις ομπρελοξαπλώστρες... ξενέρωμα...Μαγιόρκα ΙII - Valldemossa, Sóller, Port de Sóller
Αν και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα,η Μαγιορκεζικη είναι νοστιμότατη.Τα σημαντικά ερωτήματα είναι άλλα…
Π.χ. Ποιος έχει την πιο νόστιμη Σομπρασάδα;
Δεν το περίμενα αυτό από σένα !Αν και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα,
Από όσες έχω δοκιμάσει, η καλύτερη.η Μαγιορκεζικη είναι νοστιμότατη.
Το βιομηχανοποιημένο έχει πολύ αλάτι που δεν είναι του γούστου μου. Προτιμώ να φτιάχνωΔεν το περίμενα αυτό από σένα !