Ισπανία Έχω κι Erasmus, πάμε μια Μαγιόρκα; (+ Μαδρίτη, Βαρκελώνη)

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Κι εγώ από τις φωτογραφίες σου την είδα πολύ όμορφη ως πόλη και ως ευρύτερη περιοχή, μου έκαναν εντύπωση οι επιφυλάξεις που αναφέρεις στην αρχή της ιστορίας.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Κι εγώ από τις φωτογραφίες σου την είδα πολύ όμορφη ως πόλη και ως ευρύτερη περιοχή, μου έκαναν εντύπωση οι επιφυλάξεις που αναφέρεις στην αρχή της ιστορίας.
Είναι και η σύγκριση με την Βαρκελώνη που ακολούθησε που ήταν συντριπτικά εις βάρος της Μαγιόρκα. ;)

stonerolling

Member
Στην μετάφραση το αφήνουν τελείως φλου, ότι το έργο του τελείωσε τότε. Αυτός όμως δεν ήταν.
Έκανε σχέδια, είπε ιδέες , αλλά το έργο το εγκατέλειψε μετά από διαφωνία με τον εργολάβο του έργου. Βέβαια σήμερα λένε ότι το έργο το έκανε ο Γκαουντί.
Ο ρόδακας της Παναγίας των Παρισίων έχει διάμετρο 13 μέτρα , ενώ της Μαγιόρκας 12 μέτρα.
Εμένα τελικά μου αρέσουν ΠΟΛΥ οι μύθοι που αναπτύσσονται σε έναν τόπο και τους πιστεύω για να μπω και στο mood του μέρους.
Νομιζω ότι ο Γκαουντί είχε αράξει και έκανε μπανάκια τότε που ήταν ωραία ΧΩΡΙΣ τους απαράδεκτους Αγγλοσάξονες.
Όσο για τη τζαμιλικι πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερο, απλά αυτός που το μέτρησε ήταν Γάλλος πράκτορας.🤣🤣🤣

stonerolling

Member
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί δεν σας άρεσε τελικά. Μην πω ότι βρήκατε και μια σχετική κίνηση στα μπαρ που εμείς μία ολόκληρη βδομάδα απλά την ψάχναμε...
Ξαπλώστρες και πισίνες..... μου βγάζει λίγο τον Ταλιμπάν εαυτό μου, βγάζω το γιαταγάνι και θερίζω.

Επίσης δεν μπορώ την ΜΟΝΑΔΙΚΗ για πολλούς διασκέδαση της μάσας. Φάτε μέχρι να σκάσετε ρε, να ησυχασουμε. 🤣🤣🤣

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Επίσης δεν μπορώ την ΜΟΝΑΔΙΚΗ για πολλούς διασκέδαση της μάσας. Φάτε μέχρι να σκάσετε ρε, να ησυχασουμε. 🤣🤣🤣
Να σου κόψουν την πίτσα, να δω τι θα λες μετά...
Θα κλαις και θα παρακαλάς για τέτοια διασκέδαση.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Μαγιόρκα ΙII - Valldemossa, Sóller, Port de Sóller
Έχει ωραίους γραφικούς οικισμούς! Αν και νομίζω οτι δεν είδατε κάτι που δεν υπάρχει και στην ηπειρωτική χώρα. Η περιήγηση αυτής της μέρας θα μπορούσε να ήταν τέλεια, αν δεν έβλεπα τις ομπρελοξαπλώστρες... ξενέρωμα...:rolleyes: Τέλος πάντων σας συγχωρώ! :p

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο

panpan

Member
Δεν το περίμενα αυτό από σένα !
Το βιομηχανοποιημένο έχει πολύ αλάτι που δεν είναι του γούστου μου. Προτιμώ να φτιάχνω
την δική μου συνταγή που την γέμιση την κάνω σαν λουκάνικα. Αυτό το κάνω τους χειμερινούς μήνες που έχω περισσότερο χρόνο. Εξάλλου αυτή που είναι για να την αλείψεις έχει
περισσότερο λίπος. πχ μισό κιλό κρέας από πανσέτα συν ένα κιλό καθαρό λίπος από κοιλιά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.088
Μέλη
39.831
Νεότερο μέλος
χρήστος21..

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα