Ισπανία Έχω κι Erasmus, πάμε μια Μαγιόρκα; (+ Μαδρίτη, Βαρκελώνη)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Που να την εκθειάζαμε κιόλας. 😆😆
Πιστεύω πάντως πως αν την ψάξετε περισσότερο από ότι εμείς θα βρείτε αρκετά ακόμη ωραία μέρη. Απλά να διαλέξετε καλή εποχή.
Ναι, εγώ σε τέτοια τουριστικά μέρη θέλω να πηγαίνω χειμώνα.;)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πολύ ωραία ιστορία. Συμφωνώ και για τις εκτιμήσεις σας και για τα τρία μέρη. Κατ' εμε η Ισπανία έχει πολυ καλύτερα και απο τα τρία η Βαρκελώνη είναι πιο ενδιαφέρουσα.

panpan

Member
H Μαγιόρκα είναι ένα υπέροχο μέρος, αρκεί να βγάλουμε από το μυαλό μας τα Ελληνικά νησιά.
Δεν πας 1800 χιλιόμετρα για να κάνεις μπάνιο, Ασε που έχει παραλίες που μπορείς να κάνεις
το μπάνιο σου υπέροχα. Ειδικά αν πάει κάποιος Μάιο--Ιούνιο , Σεπτέμβριο-Οκτώβριο έχει λιγότερο
κόσμο. Έχει μέρη να δει, να κινηθεί, να φάει καλά, να κοιμηθεί φτηνά. Είναι μέρος που για μένα που είμαι κοντά, είναι για μικρές αποδράσεις χωρίς να αδειάσει η τσέπη σου. Πτήσεις στο παρελθόν με 9.90 σε προκαλούσαν να φύγεις. Ακόμα και τώρα με πτήσεις 23 ευρώ το άτομο είναι αστείες.
Δεν είναι μέρος που θα πεις πάμε Μαγιόρκα να κάνουμε διακοπές. Είναι για ξεπέτες 2-3 ημερών.
Ο φίλος μας ο @gkalla μας μετέφερε τις εικόνες του και την ενέργεια του μαζί με τον φίλο του που πήγαν στις τρεις Ισπανικές περιοχές και τον ευχαριστούμε για τον κόπο που μπήκε να μας γράψει
την ιστορία του.
FireShot Capture 002 - Vuelos nacionales baratos desde Barcelona - [www.skyscanner.es].png
FireShot Capture 002 - Vuelos nacionales baratos desde Barcelona - [www.skyscanner.es].png

Αν κάποιος έχει διάθεση να ψαχτεί λίγο παραπάνω οι Βαλεαρίδες βγάζουν προγράμματα 55+
Που έχει διαμονή μιας εβδομάδας 150-200 ευρώ με πρωινό και βραδινό. Τα δυο άτομα. Είναι
από Οκτώβριο έως 30 Απριλίου περίπου , εκτός Πάσχα και Χριστούγεννα,

varioAthens

Member
Πολυ ομορφη ιστορια, φωτογραφιες και χρηστικες πληροφοριες! Ευχαριστουμε! :xalara:

p.s. μου επιτρεπεις μια επισημανση μονο; Ο ορος «εγχρωμος» δεν ειναι political correct πια!

stonerolling

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψυρρή-Μοναστηράκι
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβανίτσα μούρλια...

stonerolling

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψυρρή-Μοναστηράκι
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβανίτσα μούρλια...
Που να την εκθειάζαμε κιόλας. 😆😆
Πιστεύω πάντως πως αν την ψάξετε περισσότερο από ότι εμείς θα βρείτε αρκετά ακόμη ωραία μέρη. Απλά να διαλέξετε καλή εποχή.
Ναι νομίζω τον Ιούμβριο μήνα θα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! 🤣🤣🤣🤣

Last edited:

stonerolling

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψυρρή-Μοναστηράκι
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβανίτσα μούρλια...

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
H Μαγιόρκα είναι ένα υπέροχο μέρος, αρκεί να βγάλουμε από το μυαλό μας τα Ελληνικά νησιά.
Λίγα είδαμε και με βάση αυτά δεν θα την έλεγα υπέροχη. Καλή είναι αλλά ως εκεί.

Δεν πας 1800 χιλιόμετρα για να κάνεις μπάνιο, Ασε που έχει παραλίες που μπορείς να κάνεις
Ούτε μαγιό δεν είχα πάρει μαζί

Πτήσεις στο παρελθόν με 9.90 σε προκαλούσαν να φύγεις. Ακόμα και τώρα με πτήσεις 23 ευρώ το άτομο είναι αστείες.
Κι εμείς βρήκαμε πολύ φτηνή πτήση Μαγιόρκα - Βαρκελώνη.
Από Μαδρίτη όμως σαφώς ακριβότερη.

Δεν είναι μέρος που θα πεις πάμε Μαγιόρκα να κάνουμε διακοπές. Είναι για ξεπέτες 2-3 ημερών.
Συμφωνώ σ’ αυτό Αλλά για μας που είμαστε μακριά δεν αποτελεί επιλογή η σύντομη απόδραση στο νησί.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυ ομορφη ιστορια, φωτογραφιες και χρηστικες πληροφοριες! Ευχαριστουμε! :xalara:
Εμείς ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

p.s. μου επιτρεπεις μια επισημανση μονο; Ο ορος «εγχρωμος» δεν ειναι political correct πια!
Οι Αμερικάνοι τους λένε Αφροαμέρικανς χρησιμοποιώντας politically correct όρο αλλά ο ρατσισμός τους είναι στα ύψη. Εμείς πάλι δεν είμαστε τέτοιοι. Κι ας έχουμε μεγαλώσει και ζήσει σε μια χώρα γεμάτη ρατσιστές

stonerolling

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψυρρή-Μοναστηράκι
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβανίτσα μούρλια...
Οι λέξεις σήμερα όχι απλά έχουν χάσει τη σημασία τους, ΑΛΛΑ όποιος τις βάζει στον τίτλο του ή τις εκθειάζει είναι ακριβώς το αντίθετο πχ αξιοκρατία, δημοκρατία, αριστερά κλπ
Τώρα εγώ σάν μόνιμος υπερασπιστής των μειονοτήτων και των αδυνάτων ακόμα και χρησιμοποιώντας βία αν χρειαστεί, δεν έχω πρόβλημα με τις λέξεις αλλά με την ΟΥΣΙΑ.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.092
Μέλη
39.838
Νεότερο μέλος
StellaRom

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom