Nikos5050
Member
- Μηνύματα
- 535
- Likes
- 139
- Επόμενο Ταξίδι
- Ναύπλιο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
ανεξάρτητα απο το λόγο ύπαρξής της τα τελευταία χρόνια η ποιότητα των άρθρων της είχε πέσει τόσο πολύ που πραγματικά πρόκειται για μηδαμινή απώλεια
Είτε σ' αρέσει είτε όχι, σ' αυτήν εδώ τη χώρα που ζεις, τα μαγαζιά ανήκουν στους ιδιοκτήτες τους.Επειδή τα "μαγαζιά" είναι οι εργαζόμενοι κι όχι οι ιδιοκτήτες τους
Επειδή τα "μαγαζιά" είναι οι εργαζόμενοι κι όχι οι ιδιοκτήτες τους
Και σταματήστε να είστε κανίβαλοι.
Γιατί γενικεύεις;Ξέρεις καλά ότι μέσα σε τέτοια μαγαζιά που εξυπηρετούν συμβόλαια θα υπάρχουν και οι σκάρτοι.Γιατί τους βάζεις όλους στον ίδιο κουβά όμως;Βέβαια...εργαζόμενοι ήταν και τα εγκάθετα κομματόσκυλα της δημοσιογραφίας που έγραφαν.Θα συνεχίσω να είμαι κανίβαλος όσο θέλω...sorry Μαλτάκια,αλλά έχω αυτό το δικαίωμα.Και στο κάτω κάτω να κλείσει η κωλοφυλλάδα,και αν θέλουν οι "καθαροί" εργαζόμενοι,να συνεχίσουν τον δικό τους φορέα.
[/left]
[/center]
Υπάρχουν και τα blogs/sites/..., με σχεδόν μηδενικό κόστος αν δε βρίσκουν επενδυτή. Αλλά δε μπορεί με βερεσέδια που δεν τιμωρούνται, να ανταγωνίζονται αθέμιτα τα υπόλοιπα "μαγαζιά" του τύπου, τα οποία πληρώνουν κανονικά προσωπικό και έξοδα.ξέρεις όμως εσύ κανέναν επενδυτή που θα έριχνε τα λεφτά του για να γράφει ο καθένας ελεύθερα τη γνώμη του ή μήπως έχεις τόσο απλό εγχείρημα την πανελλαδική ημερήσια έκδοση;
Για καποιο λόγο που εσύ μόνο γνωρίζεις και μας τον κρύβεις καλά, συνεχίζεις να ρίχνεις λάσπη στη συγκεκριμένη εφημερίδα χωρίς να μπορείς να αποδείξεις (ούτε καν να έχεις ενδείξεις) για τίποτα από αυτά που λες. Προσπαθείς απλώς να είσαι στο πνεύμα ότι όλοι τα άρπαξαν ή αρέσκεσαι να κτυπάς μόνο, και όπου βρεις (όπως αρκετοί από τους παραπάνω).Υπάρχουν και τα blogs/sites/..., με σχεδόν μηδενικό κόστος αν δε βρίσκουν επενδυτή. Αλλά δε μπορεί με βερεσέδια που δεν τιμωρούνται, να ανταγωνίζονται αθέμιτα τα υπόλοιπα "μαγαζιά" του τύπου, τα οποία πληρώνουν κανονικά προσωπικό και έξοδα.
Λάσπη? Απουσία Ενδείξεων? ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΟΧΙ ΕΓΩ. Είναι λάσπη αυτό? Ή ατράνταχτη απόδειξη ότι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις που ανέλαβαν?Για καποιο λόγο που εσύ μόνο γνωρίζεις και μας τον κρύβεις καλά, συνεχίζεις να ρίχνεις λάσπη στη συγκεκριμένη εφημερίδα χωρίς να μπορείς να αποδείξεις (ούτε καν να έχεις ενδείξεις) για τίποτα από αυτά που λες. Προσπαθείς απλώς να είσαι στο πνεύμα ότι όλοι τα άρπαξαν ή αρέσκεσαι να κτυπάς μόνο, και όπου βρεις (όπως αρκετοί από τους παραπάνω).