Αγαπημένο ελληνικό νησί

alma

Member
Ο Σεπτέμβριος είναι υπέροχος μήνας γενικά για τα νησιά. Σε όσα έχω πάει είναι υπέροχα.

Ο Μάιος επίσης.

Απλώς δεν ξέρω ειδικά στη Σίκινο αν μπορείς να δεις την Επισκοπή Σεπτέμβριο...

Περιμέναμε εμείς( και άλλο ένα ζευγάρι που ήρθε μετά) κάπου 30-40 λεπτά στον ήλιο και ήρθε ο υπεύθυνος τόση ώρα μετά από την αναρτημένη ώρα που υποτίθεται πως ήταν επισκέψιμο το μνημείο....
Μάλιστα ξεναγησε γκρουπ αμερικάνων εκείνη την ώρα.
Αν δεν ήταν εκείνοι δεν ξέρω αν θα άνοιγε κανείς την Επισκοπή.
Και μιλάμε για Ιούλιο.

Αλλιώς το νησάκι τα σπάει...και μόνο που έχει βιβλιοπωλείο σε τόσο μικρό μέρος, μπήκε στην καρδιά μας....

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Ο Σεπτέμβριος είναι υπέροχος μήνας γενικά για τα νησιά. Σε όσα έχω πάει είναι υπέροχα.

Ο Μάιος επίσης.

Απλώς δεν ξέρω ειδικά στη Σίκινο αν μπορείς να δεις την Επισκοπή Σεπτέμβριο...

Περιμέναμε εμείς( και άλλο ένα ζευγάρι που ήρθε μετά) κάπου 30-40 λεπτά στον ήλιο και ήρθε ο υπεύθυνος τόση ώρα μετά από την αναρτημένη ώρα που υποτίθεται πως ήταν επισκέψιμο το μνημείο....
Μάλιστα ξεναγησε γκρουπ αμερικάνων εκείνη την ώρα.
Αν δεν ήταν εκείνοι δεν ξέρω αν θα άνοιγε κανείς την Επισκοπή.
Και μιλάμε για Ιούλιο.

Αλλιώς το νησάκι τα σπάει...και μόνο που έχει βιβλιοπωλείο σε τόσο μικρό μέρος, μπήκε στην καρδιά μας....
Δεν ξέρω βέβαια τι συνέβη, αλλά φετος τον Σεπτέμβρη, εγώ και άλλοι 6 είδαμε απογευμα την Επισκοπή, ο φύλακας βρισκόταν εκεί και μας είπε κι ένα σωρό ενδιαφέροντα πραγματα.
Πριν 2 χρόνια, πάλι Σεπτέμβρη που ο φύλακας ήταν άρρωστος, είχα την εξαίσια τύχη να τη χαρώ επί μισή ώρα ολομόναχη το ηλιοβασίλεμα! Αξέχαστα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.303
Μέλη
39.977
Νεότερο μέλος
davidbarker

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom