Αγαπημένο ελληνικό νησί

maxoula

Member
Μηνύματα
225
Likes
266
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Ψηφίζω τη Λευκάδα για τις καταγάλανες θάλασσες, την Κέρκυρα για την πολύ όμορφη χώρα της, την Ιθάκη για τις πεντακάθαρες βοτσαλωτές παραλίες της και το πολύ καλό φαγητό και την Σκόπελο για το πράσινο και τα αρώματά της!!!
 

alma

Member
Μηνύματα
3.724
Likes
15.092
Δύσκολο να επιλέξεις μόνο ένα ελληνικό νησί.Για αυτό και εγώ θα κάνω αυτό που κάνατε οι περισσότεροι να διαλέξω 3. Την Κω για τα υπέροχα χωριά,τις παραλίες της και την πανέμορφη λεωφόρο των φοινίκων,τη Σαντορίνη για την υπέροχη θέα και τη ρομαντική ατμόσφαιρα και τη Χίο γιατί όσα χρόνια και να πηγαίνω έχει ανεξερεύνητα σημεία που με περιμένουν να τα ανακαλύψω.
 

rulakigo

Member
Μηνύματα
200
Likes
78
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
Παξοί για πάντα στην καρδιά μου!!!
Έχω αγαπήσει όλα τα νησιά που έχω επισκεφθεί στην υπέροχη Ελλάδα μας, αλλά οι Παξοί κρατάνε την πρωτιά. Από τις πρώτες μου διακοπές και μετά κανονίζω κάθε χρόνο ένα 3ήμερο εκεί. Και το μόνο που έχω να πώ είναι ότι είναι παρεξηγημένο νησί ως προς το ότι ακούγεται πως είναι ακριβό.
Πρασινο τοπίο, πρωινός ελληνικός καφές με θέα το νησάκι του Άη Νικόλα και μπάνιο στα καταγάλανα νερά των Αντίπαξων, αγκαλιά με την αγάπη της ζωής σου. Τί άλλο να ζητήσει κανείς???? Ένα καταπληκτικό και ρομαντικό ηλιοβασίλεμα??? Έχουμε και απ'αυτό!!Ο επιβλητικός ερημήτης!!!
 

antzelis

Member
Μηνύματα
60
Likes
5
για μενα το καλιτερο ελληνικο νησι ειναι η κρητη τελειο νησι ωραιες παραλιες πολλες διαφορετικες επιλογες για να διασκεδασεις
 

canf

Member
Μηνύματα
735
Likes
218
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ισπανίας
κυκλάδες αγαπημένες...όχι όλες, αλλά πάρος-σύρος-σίφνος-άνδρος σίγουρα αγαπημένες...
 

SAMATAK

Member
Μηνύματα
8
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Κουβα
Ταξίδι-Όνειρο
Μπορα-Μπορα
Εχω γυρισει το 85 τις εκατο των νησιων μας ,με σκαφος η με καραβια και παροτι καθε ενα εχει την δικη του ομορφια και ιδιαιτεροτητα ,νομιζω οτι η Κρητη συγκεντρωνει τα παντα.Θαλασσες , τοπια φοβερα , φυση μοναδικη ,πολυ καλους ανθρωπους , φιλικους , πολυ καλο φαγητο . οργανωση , τιμες σε μεγαλο ευρος,και ετσι για μενα εχει προβαδισμα.....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.441
Μέλη
38.896
Νεότερο μέλος
η μεγάλη η ζωή

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom