Αγαπημένο ελληνικό νησί

skiouros82

Member
Μηνύματα
727
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
σκοπελος forever!!!!γιατι ετσι μας αρεσει!!!
 

Dancing Queen

Member
Μηνύματα
94
Likes
15
Επόμενο Ταξίδι
στα φθινοπωρινα φυλλα
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Χωρις δευτερη σκεψη θα ψηφισω Μυκονο. Είναι ο αγαπημενος μου καλοκαιρινος προορισμος και φετος θα είναι ο μοναδικος (θα παω και Ιουλιο και Αυγουστο). Πηγαινω εκει ανελλιπως από 19 χρονων, εχω τις καλυτερες αναμνησεις κι εχω ζησει στο νησι σκηνες απειρου καλλους τοσο με την παρεα μου, αλλα και με διαφορες γνωριμιες (gay, strait, κοσμικους, απλους κοινους θνητους, λαικα καμακια, τρελαμενους ιταλους και ιταλιδες, d.j. κλπ.) Γενικως θα συμφωνησω με τον CakeNet, η ενεργεια και η ζωντανια που σου δινει το νησι είναι μοναδικη, γεμιζεις μπαταριες γι αυτό και κάθε καλοκαιρι ακομα κι αν εχω κανονισει να παω σε άλλο νησι, φροντιζω να την επισκεφτομαι για κανα 10ημερο.
Την ψηφιζω κυριως :
1.Για την παραλια της Ελιας (μαζι με τα Λαλαρια της Σκιαθου είναι για μενα οι καλυτερες παραλιες που εχω επισκεφτει)
2. Ποτό στο cozi (γωνια Ματογιαννι και Ενοπλων Δυναμεων) και στο caprice μεχρι αργα (τα ξεφαντωματα τις πρωτες πρωινες ωρες, στο cavo paradisο εχουν περασει ανεπιστρεπτι, αλλα μενουν παντα αποθηκευμενα στο σκληρο μου δισκο)
3. Το σουφλε σοκολατα του Βασιλη στο ρεστωραν «Nαυτιλος» και το χαλουμι στη σχαρα στο «Νικος»
4. Το shopping therapy ακομα και στις 02.00 το πρωι, και το να χανεις την παρεα σου μεσα στα σοκακια και σε χρονο ντε-τε να γνωριζεις νεα.
Πολλοι μποροι να θεωρων ότι το νησι εχει χασει την αιγλη και το glamour που ειχε καποτε αλλα νομιζω ότι κανεις μας εδώ μεσα δεν είναι τοσο μεγαλος, ώστε να προλαβε τα χρονια του Ωναση και της Τζακυ…για να μπορει να κανει συγκρισεις με το τοτε. Το νησι θεωρω, σαφεστατα σε όλα αυτά τα χρονια εχει δεχτει αλλαγες κυριως στη συνθεση του πληθυσμου (ναι, ναι η Μυκονος εχει παραδωθει και αυτην όπως και το κεντρο της Αθηνας σε Αλβανους κλπ) αλλα και στην αναρχη οικοδομηση παρολο που η μυκονιατικη-κυκλαδιτικη αρχιτεκτονικη ευτυχως κυριαρχει παντου, αλλα οι νεες γενιες που ξεπηδουν κάθε χρονο συνεχιζουν καλα τη παραδοση. Δεν είναι τυχαιο παντως ότι εξακολουθει όλες αυτές τις δεκαετειες να θεωρειται ο νουμερο 1 προορισμος για ξεφαντωμα και καλοπεραση όχι μονο στην Ελλαδα αλλα γενικοτερα στην Ευρωπη. Εχω φιλους ιταλους που αν και πηγαινουν συχνα στο Καπρι, τιμουν τη Μυκονο κάθε χρονο, και ανανεωνουμε το ραντεβου μας κάθε καλοκαιρι για το επομενο, μαλιστα ο ενας από αυτους θα ερθει φετος για 20η φορα στη Μυκονο κι εχουμε κανονισει να το γιορτασουμε.
 

astral

Member
Μηνύματα
776
Likes
139
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Εμένα η καρδιά μου ανήκει στα Δωδεκάννησα και ιδιαίτερα στην Κάρπαθο!!
Μη ρωτήσετε γιατί. Ένα ταξιδάκι εκεί και θα καταλάβετε ;)
 

smar0

Member
Μηνύματα
65
Likes
17
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
αιγυπτος
Κέρκυρα... Πήγα πρώτη φορά μικρή με τους γονείς μου και δεν θα ξεχασω ποτέ όταν την αντίκρυσα πρώτη φορά από το καραβι.Αισθανόμουν σαν να μεταφερθηκα σε κάποιο μυθιστόρημα του Ξενόπουλου. Πήγα ξανα πριν μερικά χρόνια με την κόρη μου και πάλι μαγεύτηκα αν και ο συζυγος μου (σαν οδηγός) έβριζε συνεχεια όταν οδηγούσε.
 

DRIVER

Member
Μηνύματα
108
Likes
47
Επόμενο Ταξίδι
ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Παραλιες και καλο φαγητο στην Ελλαδα μπορεις να βρεις
σε καθε τις γωνια την μαγεια της Σαντορινης πουθενα
στον κοσμο.και νουμερο 2 Κρητη γιατι τα συνδιαζει ολα.
 

pix_lax82

Member
Μηνύματα
89
Likes
32
Ταξίδι-Όνειρο
Βορειος Κορέα
Ανδρος: Το νησι αποπνέει μια αρχοντιά, πολυ ωραίες παραλίες ωραιο φαϊ και πολυ κοντα στην Αθήνα.
 

alexstef2

Member
Μηνύματα
307
Likes
166
Φολέγανδρος δαγκωτό!!! Βέβαια αν είχα επισκεφτεί Κύθηρα, Αμοργό κ Κάρπαθο θα τα είχα 'μάλλον' κ αυτά στη λίστα!
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.966
Likes
9.373
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Τωρα αν πω κι εγω Κερκυρα θα μου πειτε αν δεν παινεψω το σπιτι μου :lol: , γι΄αυτο οποιοδηποτε νησι του Ιονιου κι αν πω το ιδιο ειναι..Απο τις καλυτερες παραλιες του κοσμου το Ναυαγιο , ο Μυρτος , το Πορτο κατσικι.

Παντως ειμαστε τυχεροι που εχουμε τοσα πολλα και διαφορετικα μεταξυ τους νησια να διαλεξουμε :) και ολα οσα ειπατε ειναι πανεμορφα , αλλα ξερουμε ποια ειναι τα νησια που στολιζουν την Ελλαδα..υπαρχει και τραγουδακι να μας το θυμιζει :haha:
 

Summer Hunter

Member
Μηνύματα
9
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
χμμ...ακόμη το σκέφτομαι!
Ταξίδι-Όνειρο
Μαδαγασκάρη, Καραϊβικη
αγαπημένο νησί ανέκαθεν ηταν η Θάσος - λόγω κατά το ήμιση καταγωγής από εκεί- !ξεχωρίζει..για την ομορφιά της,για το πράσινό της, για τις παραλίες με το "καραϊβικί" χρώμα, για το φαγητό,τους ανθρώπους..για τις απίθανες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης αλλα για τη διασκέδαση!σαν δεύτερο αγαπημένο νησί ψηφίζω Σκιάθο!τα Λαλάρια είναι απλά τέλεια - έχω πάρει και πέτρες από κει για ενθύμιο- ελπίζω να ξαναπάω κάποια στιγμή..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.422
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom