Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ.Βενιζέλος (ΑΤΗ)

fotast

Member
Μηνύματα
9.377
Likes
14.282
Το ..."ήσυχο" πάει Χρηματιστήριο.....

Ελ. Βενιζέλος: Ξεκινά η μεγαλύτερη δημόσια εγγραφή των τελευταίων ετών στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Κάπου διάβασα(δεν ξέρω αν ισχύει) ότι τα βραχυπρόθεσμα κέρδη του αεροδρομίου αναμένονται από την εκμετάλλευση των χώρων(καταστήματα,parking κτλ) και όχι από την αύξηση της επιβατικής κίνησης καθώς αυτή έχει ήδη πιάσει τα όρια της και δεν μπορεί να αυξηθεί σημαντικά καθώς δεν έγιναν ή θα γίνουν σύντομα αξιόλογες επεκτάσεις.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.377
Likes
14.282

yellowraven

New Member
Μηνύματα
2
Likes
2
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργιο μέλος αν και γνώριζα την ύπαρξη του forum εδώ και χρόνια. Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας μιας και υποθέτω ότι οι περισσότεροι έχετε μεγάλη εμπειρία με αεροπορικά ταξίδια.

Την Μεγάλη Πέμπτη ταξιδεύω από Αθήνα για εσωτερικό προορισμό 7 παρά το απόγευμα. Πόση ώρα πριν πιστεύετε ότι θα πρέπει να βρίσκομαι στο αεροδρόμιο; Θα ταξιδέψω μόνο με χειραποσκευή και θα έχω κάνει online check in. Οπότε, θα έχω να περάσω μόνο από τον σωματικο έλεγχο. Λόγω όμως του ότι θα είναι περίοδος αυξημένης κίνησης εκείνες οι μέρες, αγχώνομαι ήδη μήπως δεν προλάβω κ χασω την πτηση. Εργάζομαι μέχρι τις 5.30 αλλά μπορώ να ζητήσω να φύγω εκείνη την μερα μια ώρα νωρίτερα, γύρω στις 4.30, ώστε μέχρι 5 να βρίσκομαι στα Σπάτα. Πιστεύετε ότι είναι επαρκής χρόνος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.491
Likes
7.991
Καλυτερα να ζητησεις αδεια να φυγεις νωριτερα.... δεν ξερω που ειναι η δουλεια σου αλλα και η Βαρης-Κορωπιου και η Αττικη Οδος πηζουν σε μερες μαζικης εξοδου.
 

yellowraven

New Member
Μηνύματα
2
Likes
2
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Άλλαξα εν τέλει το εισιτήριο για Μεγάλη Παρασκευή μεσημέρι ώστε να μην έχω άγχος με την δουλειά και το αν θα προλάβω, οπότε ηρέμησα τώρα 😊
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.475
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom