NATASA 09
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Τελικά αυτή η lonely μετά απ΄αυτά που είδα να γίνονται εδώ μέσα σα να μου φαίνεται ότι έχει και κάποια δίκαια. Ή μου φαίνεται;
ο kalspiros θα ξέρει..Κατι που εχουν ολα τα αρσενικα -πλην ευνουχων- και στον Τυρναβο το κανουν γιορτη την καθαρα Δευτερα...
Καλα ενας Κυπριος στο travelstories δεν υπαρχει;
Στο famestory γινοταν της πουτανας...
Αν η κυπριακη σου βιλα ειναι σαν την βιλα Υπατία, την κατσαμε την βαρκα...Κατι που εχουν ολα τα αρσενικα -πλην ευνουχων- και στον Τυρναβο το κανουν γιορτη την καθαρα Δευτερα...
Καλα ενας Κυπριος στο travelstories δεν υπαρχει;
Στο famestory γινοταν της πουτανας...
Κοιταξε κατα μια εννοια μια σχεση υπαρχει. Δεν την απολαμβανουν μεταναστες βεβαια, αλλα πολλες αλλοδαπες εχουν βρει θαλπωρη σ' αυτη...Αν η κυπριακη σου βιλα ειναι σαν την βιλα Υπατία, την κατσαμε την βαρκα...![]()
Αφου εχεις τα μεσα με τις αλλοδαπες , δε στελνεις καμια να με βοηθησει με την ρωσικη βιζα ??Κοιταξε κατα μια εννοια μια σχεση υπαρχει. Δεν την απολαμβανουν μεταναστες βεβαια, αλλα πολλες αλλοδαπες εχουν βρει θαλπωρη σ' αυτη...![]()
..........Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά δες το Mouzenidis travel. Ο ακατονόμαστος βαρκόπληκτος παραλίγo να τους τα έστελνε όλα με courier αν δεν τα πήγαινα εγώ χέρι χέρι... Πάρε τους 9-11 το πρωί και ζήτα τη Βιολέτα.
Χρειάζεσαι:
- Αίτηση (που θα σου στείλει το πρακτορείο)
- Invitation από το ξενοδοχείο στη Ρωσσία (που θέλει κι αυτό τα δικά του για να σου τη βγάλει)
- Μία μικρή φωτογραφία (όχι διαβατηρίου, τη μικρή)
- Το original διαβατήριο
- Ταξιδιωτική ασφάλιση (την πουλάνε τα πρακτορεία)
- Χρήματα
Δεν εχω ασχοληθει ακομα ..καθολου.Εγω ξερω αυτες που γνωριζουν απο ρωσικη βιζιτα, οχι απο βιζα.
Σοβαρα τι σε δυσκολευει στη βιζα; πηγαινε στο Μουζενιδη. Α, υπαρχει καπου και ενα θεμα για καποιον που προσπαθουσε να τη βγαλει μονος του... αλλα δεν ξερω τελικα τι εκανε.