Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

paefstra

Member
Το "Λεωφορείον ο πόθος" σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση του National theatre στο Μέγαρο Μουσικής.

National Theatre Live: Λεωφορείον Ο Πόθος του Tennessee Williams - Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Τι να σου πω, εγω δεν θα εδινα 15 ευρω για μαγνητοσκοπηση και χωρις τον Μαρλον Μπραντο :p

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Τι να σου πω, εγω δεν θα εδινα 15 ευρω για μαγνητοσκοπηση και χωρις τον Μαρλον Μπραντο :p
Fair enough, περισσότερο έχω περιέργεια να δω την Τζίλιαν Άντερσον ως Μπλανς.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Fair enough, περισσότερο έχω περιέργεια να δω την Τζίλιαν Άντερσον ως Μπλανς.
Btw, είναι ήδη sold out! Όσο για τη Γκιλιαν Άντερσον την θεωρώ ολίγον υπερεκτιμημενη

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Κάτι και για μας τους (αρκετούς θέλω να πιστεύω) θεατρόφιλους, με προσφορά EARLY BIRD, από το Εθνικό Θέατρο. Εισιτήρια με 10€ για 10 μέρες. Συγκεκριμένα, από την 1η Οκτωβρίου στις 12.00 έως τις 10 Οκτωβρίου στις 24.00

Εθνικό Θέατρο :: TicketServices.gr

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα

YiannisTS

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται...
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Έχει κανείς κάποια πρόταση μεταξύ των παραστάσεων;
Θα πρότεινα τον Φάουστ του Γκαίτε. Παίζεται για δεύτερη χρονιά, το είχα δει πέρυσι. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Βέβαια δεν είναι στην προπώληση.
Επίσης θα πρότεινα τον Βυσσινόκηπο και τις Τρεις Αδελφές, και τα δύο του Τσέχωφ. Δυστυχώς είναι μόνο ο Βυσσινόκηπος στην προπώληση.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Θα πρότεινα τον Φάουστ του Γκαίτε. Παίζεται για δεύτερη χρονιά, το είχα δει πέρυσι. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Βέβαια δεν είναι στην προπώληση.
Επίσης θα πρότεινα τον Βυσσινόκηπο και τις Τρεις Αδελφές, και τα δύο του Τσέχωφ. Δυστυχώς είναι μόνο ο Βυσσινόκηπος στην προπώληση.
Έχω κλείσει να δω τον Φαουστ σε λίγες μέρες. Είχα ακούσει εξαιρετικά σχόλια πέρσι.
Επί τη ευκαιρία, να πω εδώ ότι σε όλες τις παραστάσεις του Εθνικού ισχύει είσοδος 14 ευρώ τις Παρασκευές

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Καλημέρα, και όχι ΜΟΝΟ για Αθήνα !

Με αφορμη την εναρξη "της νεας σεζον" παρατηρειται ενα ανοιγμα στο κοινο που δεν εχει ευκολη προσβαση σε μεγαλες παραγωγες στις μεγάλες πολλές. Έτσι προσφέρεται και η δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης όπως φετος σε κάποιες παραστάσεις του Εθνικού Θεατρου.

Διαπίστωσα λοιπόν μια έμμεση δυνατοτητα δωρεάν online παρακολούθησης τριών παραστάσεων της Εθνικης Λυρικης Σκηνης στην πλατφόρμα που εχει δηνιουργησει "GNO TV" περισσότερα εδω

Προσοχή η δυνατότητα ειναι μέσω έμμεσης ενέργειας συμμετοχης σε κληρωση:

Μπαίνοντας λοιπόν στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικης Λυρικης Σκηνης υπαρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε κλήρωσης για δωρεάν εισιτήρια για διάφορες κοινωνικές ομαδες:

"Για το 2025/26 η ΕΛΣ, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), θα προσφέρει 6.000 δωρεάν εισιτήρια παραστάσεων σε νέους 17-22 ετών, πολύτεκνους, ανέργους και άτομα 65+

ΛΥΡΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - Εθνική Λυρική Σκηνή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.225
Μέλη
39.930
Νεότερο μέλος
Chrisovalantou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα