Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Φετος λεω να προλαβω Αρτουρο. Ηταν συνεχεια sold out περσι!
Μη χασετε Ορεστεια του Τερζοπουλου, αν την πετυχετε καπου. Την ειδα στο Ηρωδειο. Υπερσπανιο να ανεβει ολη η τριλογια, υποδειγματικο ανεβασμα με εμφαση στον Χορο.
Πήγα χτες Ορέστεια. Πάρα πολύ καλή παράσταση, πολύ καλή μεταφορά κειμένου, πολύ ωραίος ο Χορός, μόνο η ηθοποιός που έπαιζε την Κλυταιμνήστρα δεν μου άρεσε πολύ.

iAkis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Κι εγώ για την Κλυταιμνήστρα είχα κάποιες ενστάσεις. Άλλοι τρελάθηκαν. Αντίθετα έπαθα πλάκα με την ηθοποιό που έπαιζε την Κασσάνδρα.

• Like
Reactions: Pel

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Κατάφερα τελικά και είδα και εγώ την Ορέστεια σε σκηνοθεσία του Τερζοπουλου προχθές το βράδυ στο Θέατρο Βράχων. Πραγματικά κατενθουσιαστηκα με την παράσταση. Ο,τι καλύτερο έχω δει σε σκηνοθετική καθοδήγηση χορού. Η Εβελυν Ασουαντ που έκανε την Κασσάνδρα ήταν για μένα η μεγάλη αποκάλυψη. Φωνή κ λυγμός που πραγματικά ένιωσα ότι ερχόταν από άλλες εποχές. Νομίζω θα έχει γερό μέλλον στο αρχαίο δράμα. Προσωπικα δεν με χάλασε η Σοφία Χιλλ ως Κλυταιμνηστρα. Έδωσε μια άλλη διάσταση....αερικού θα έλεγα (εντυπωσιακή γυναίκα ούτως ή άλλως και καλή ηθοποιός όπου την έχω δει)
Να αναφέρω πάντως πως χώροι όπως το Θέατρο Βράχων είναι παντελώς ακατάλληλοι για τρεισήμισι ώρες παράσταση χωρίς διάλειμμα (σημειωτέον καθυστερησε κ μισή ώρα να ξεκινήσει). Ο κόσμος άρχιζε να φεύγει νωρίτερα απόλυτα δικαιολογημενα. Ακόμα με πονάει η μέση μου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.058
Μέλη
39.799
Νεότερο μέλος
ddd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom