(Ακριβή) Ελλάδα-Ζήσε το μύθο σου

monter

Member
Μηνύματα
130
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΓΛΑΣΚΩΒΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ-Ν.ΖΗΛΑΝΔ
καλα αυτος που το πουλαει θελει να κονομησει-αισχροκερδισει...ο αλλοσ πως δεχτηκε και το αγορασε?
πρεπει και εμεις να τους σνομπαρουμε.
 

travelgeek

Member
Μηνύματα
33
Likes
1
Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά παντού υπάρχουν φτηνότερες εναλλακτικές. Όταν δούλευα στην Σαντορίνη πηγαίναμε για πρωινό κάποιες φορές στο «κάστρο» όχι αυτό στην Οία αλλά κοντά στο τελεφερίκ που βλέπει τα Φηρά από ψηλά. Είχε καλές τιμές και καλό πρωινό. Τώρα αν έχουν αλλάξει οι τιμές, το όνομα του μαγαζιού, η ποιότητα του πρωινού κλπ. δεν ξέρω να σας πω. Πάντως το Select και το Κλασικό στα Φηρά (τα 2 πιο γνωστά και κεντρικά στην Καλδέρα για καφέ και πρωινό) ήταν εξ από ανέκαθεν και πάντα :lol: ακριβά.
 

domenica

Member
Μηνύματα
63
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
??????
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ
Κοίτα και γω δούλευα 5 χρόνια Σαντορίνη και σίγουρα ξέρω που είναι φτηνα και που οχι.Αλλα αυτός που θα πάει διακοπές χωρίς να ξέρει είναι λόττο που θα του συστησουν να παει και σε τι θα πέσει...Εκτός αν έχεις γνωστό να σου πει 5 πράγματα..
 

travelgeek

Member
Μηνύματα
33
Likes
1
Οπότε, μήπως αντί να γράφουμε τα ακριβά μέρη προς αποφυγή, να φτιάχναμε ένα thread όπου να αναφέρουμε τα καλά και οικονομικά μέρη του κάθε προορισμού?
 

StellAnna

Member
Μηνύματα
921
Likes
362
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Οπότε, μήπως αντί να γράφουμε τα ακριβά μέρη προς αποφυγή, να φτιάχναμε ένα thread όπου να αναφέρουμε τα καλά και οικονομικά μέρη του κάθε προορισμού?
Γιατί το λες και δεν το κάνεις?
 

nikosfp

Member
Μηνύματα
56
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βερολίνο-Δρέσδη
Ταξίδι-Όνειρο
Oρλάντο Φλόριδα-ΗΠΑ
Μαιος 2007,κεντρικη πλατεια κορυδαλλου.Εγω,το ημισυ συστημα και ο γιος μου.Δυο φραπεδες και ενα χυμο...13.50 ευρω!!!Ιουλιος 2007,κεντρικη πλατεια Μοναχου(Marienplanz),το ιδιο συναπαντημα,2 καφεδες γαλλικους,ενα σαντουιτς και τρια κρουασαν αρκετα μεγαλα...............................................8.40 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!
Στην α. πλατεια τον επινα μεσα στα σκουπιδια και στη β. απεναντι απ το δημαρχειο της πολης.Οσοι εχετε παει ξερετε τι εννοω.Εισεπραξα 5 φορες "dankensen" απ το κοριτσι της β. πλατειας ενω το αλλο της πλατειας α. το φωναζα ενα τεταρτο για να πληρωσω και στο τελος αφησα τα λεφτα στο τραπεζι.Τελος!
 

maredia

Member
Μηνύματα
121
Likes
19
Επόμενο Ταξίδι
In my new place
Ταξίδι-Όνειρο
Φλοριανόπολις, Βραζιλία
4 ευρώ για περριέ? Θα πρεπε να είσαι πολύ χαρούμενος!
Εγώ είχα δώσει για 8 ευρώ για το ίδιο "ποτό", γιατι ως ποτό το χρεώνουν απ' ότι μου είπαν στην Κόρινθο αν θυμάμαι καλά (ε για να είμαι ειλικρινής μέθυσα λιγάκι από το "ποτό")
και 6,5 ευρώ για 1 φρέντο στην Αριστοτέλους (Θεσσαλονίκη).
Ονόματα και καταστάσεις δε θίγω!
Εντάξει για είμαστε δίκαιοι όμως πρέπει να αναφέρουμε και περιοχές στην Ελλάδα που είναι πάμφθηνες..
Πχ σε περιοχή δίπλα από την Έδεσσα δώσαμε για 8 κυρίως πιάτα, 4 σαλάτες, 7 μπουκαλάκια κρασί, 6 coca-cola και αφού πήραμε και όλα τα ορεκτικά του μαγαζιού :) 11 ευρώ το άτομο! (ήμαστε 8).....και φυσικά ήταν όλα τέλεια και τεράστιες οι μερίδες...
 
Μηνύματα
16
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Honk Kong
Ταξίδι-Όνειρο
Maurikios
Παιδια τα πράγματα έχουν γίνει τραγικά! Από τοτε που μένω στη Γερμανία, κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα τη βρίσκω όλο και πιο ακριβη!!!!!
Πληρώνω τον καφέ στη Γερμανία 2.50 και στην Ελλάδα 4.50 ευρω. Και να ήταν μόνο αυτό! Ο καφές ας πούμε πως δεν ειναι και είδος πρώτης ανάγκης όπως το γάλα, το ρύζι, τα μακαρόνια, τα απορρυπαντικά!!!!!Έχει ξεφύγει η κάτάσταση και ο έλεγχος!
Και καλά να πάθουμε με τον τουρισμό! καλά κάνουν όλοι οι Γερμανοι και πάνε Ισπανία. Αφου τα πακέτα είναι πολύ πιο φτηνά απο Ελλάδα!!!!
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε κι όλα... Και στο Βερολίνο που είναι μια πάρα πολύ φτηνή πόλη το Perrie το πλήρωσα 6 ευρώ και ένα μπουκάλι νερό 4 ευρώ... Το νερό είναι μια ειδική περίπτωση στην Ευρώπη το αντιμετωπίζουν σαν ποτό...

Ασφαλώς και συμφωνώ οτι η Αθήνα είναι ακριβή αλλά σαφέστατα δεν είναι και η ακριβότερη στην Ευρώπη... Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Βαρκελώνη, Γενεύη, Στοκχόλμη, Όσλο, Μόσχα και αρκετές άλλες είναι πολύ πιο ακριβές από την Αθήνα... Το σωστότερο είναι να λέμε πως η Αθήνα αναλογικά με τους μισθούς είναι πολύ ακριβή πόλη...
 

FAMEK

Banned
Μηνύματα
418
Likes
45
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
και εγω συμφωνω στο καλα να παθουν αυτοι που ασχολουνται με τον τουρισμο και κλεβουν τον κοσμο..ομολογω πως εδω και 4 χρονια ταξιδευω μονο εξωτερικο και θεωρω πως ειναι πιο ακριβα στην ελλαδα.πριν 2 χρονια ηθελα να παω χιο για μια εβδομαδα και αεροπορικα και χοτελ για μια εβδομαδα μην ασεπτεμβρη απο θεσνικη ηταν γυρω στα 700ε χωρις ξεναγησεις κτλ.. ενω σρι λαγκα 11 μερες τα παντα μεσα 750... ετσι εστρεψα και τους φιλους μου στο εξωτερικο.καποτε τα σχολεια πηγαιναν ταξιδια στην ελλαδα τωρα πανε σχεδον μονο εξωτερικο..εννοω την τριτη λυκειου.ομολογω πως λεω στα νησια οπως κρητη ροδο κερκυρα που την εχουν δει καπως καλα να παθουν...
 

koyrsaros_gr

Member
Μηνύματα
22
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
πολλες φορες προγραμματιζω ταξιδακι για διαφορα μερη στην ελλαδα.
μερη που εχω παει σαν εργενης και θελω να ξαναπαω με την γυναικα μου και τρελαινομαι με αυτα που ζητανε..
γιαννενα,ελαχιστα ξενοδοχεια με 80+ευρω τα 2 αστερων (στην πολη)
δεν λεω για ορινη αρκαδια(βυτινα κ.λ.π.) 140 και πανω σε ξενωνες
δηλαδη για να ενα σ.κ. με τα καυσιμα,τα διοδια, διατροφη φτανεις στο 500αρικο για 2 ατομα.....

χιλιες φορες εξωτερικο με ενοικιαζομενο αμαξι και λιγα παραπανω ευρω και βλεπω κατι διαφορετικο και με σεβονται και σαν τουριστα.....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.207
Μηνύματα
883.772
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom