Aegean Airlines Ακυρώσεις, αλλαγές, voucher, επιστροφή χρημάτων

Billouk

Member
Έχει τύχει κάποιος να βγάλει εισιτήριο με το κωδικό 1+1 της aegean premium και στη συνέχεια να σπάσει τα δύο εισιτήρια (να αλλάξει δηλαδή ημερομηνία στο ένα από τα δύο) οπότε να ανεξαρτητοποιηθούν σαν κρατήσεις η να κρατήσει μόνο το +1 εισιτήριο και να ακυρώσει το πρώτο η δε γίνεται;
Γιατί παλιά είχε τύχει σε φίλο να ακυρώσει το δεύτερο όμως εισιτήριο οπότε δεν υπήρξε κανένα θέμα.
Το 1+1 δεν παίζει κάποιο ρόλο. Η μία κράτηση δεν σπάει σε περίσσοτερες. Μπορεί να γίνει αλλαγή εφόσον κλείνεις σε flex ή comfort flex. Αν δεν εμφανιστείς πχ στην πρώτη πτήση, αυτόματα ακυρώνεται όλη η κράτηση. Δεν μπορείς να ακυρώσεις μόνο το ένα σκέλος. Με λίγα λόγια μόνο μεταφορά ημ/νίας από το site ή το app μπορεί να γίνει εφόσον ο ναύλος δεν είναι Light.

pan82

Member
Το 1+1 δεν παίζει κάποιο ρόλο. Η μία κράτηση δεν σπάει σε περίσσοτερες. Μπορεί να γίνει αλλαγή εφόσον κλείνεις σε flex ή comfort flex. Αν δεν εμφανιστείς πχ στην πρώτη πτήση, αυτόματα ακυρώνεται όλη η κράτηση. Δεν μπορείς να ακυρώσεις μόνο το ένα σκέλος. Με λίγα λόγια μόνο μεταφορά ημ/νίας από το site ή το app μπορεί να γίνει εφόσον ο ναύλος δεν είναι Light.
E ναι μιλάμε για flex πάντα. Η ερώτηση είναι αν μπορείς να αλλάξεις μόνο το πρώτο εισιτήριο σε άλλη ημερομηνία από το site όπως κάνεις σε δύο άσχετα εισιτήρια που είναι σε κοινή κράτηση, επιλέγεις αλλαγή στο ένα από τα δύο μόνο σε άλλες ημερομηνίες οπότε αυτόματα σπάει η κράτηση σε δύο ξεχωριστές, στο 1+1 έχω απορία αν γίνεται αυτό.

Εν ολίγοις φίλος για να μη χάσει το κουπόνι θέλει να βγάλει για τη γυναίκα του ένα εισιτήριο να πάει κάπου άμεσα και αυτός μπορεί να πάει σε 6 μήνες οπότε λέει αν βγάλω το 1+1 να δώσει 300€ τώρα και για τα δύο και μετά τη κράτηση να μπει να αλλάξει το δικό του εισιτήριο για 6 μήνες μετά και να το αφήσει για όταν πάει η να του αλλάξει και προορισμό μελλοντικά σαν flex με τα 23€ που μπορείς σε ένα κανονικό.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
E ναι μιλάμε για flex πάντα. Η ερώτηση είναι αν μπορείς να αλλάξεις μόνο το πρώτο εισιτήριο σε άλλη ημερομηνία από το site όπως κάνεις σε δύο άσχετα εισιτήρια που είναι σε κοινή κράτηση, επιλέγεις αλλαγή στο ένα από τα δύο μόνο σε άλλες ημερομηνίες οπότε αυτόματα σπάει η κράτηση σε δύο ξεχωριστές, στο 1+1 έχω απορία αν γίνεται αυτό.

Εν ολίγοις φίλος για να μη χάσει το κουπόνι θέλει να βγάλει για τη γυναίκα του ένα εισιτήριο να πάει κάπου άμεσα και αυτός μπορεί να πάει σε 6 μήνες οπότε λέει αν βγάλω το 1+1 να δώσει 300€ τώρα και για τα δύο και μετά τη κράτηση να μπει να αλλάξει το δικό του εισιτήριο για 6 μήνες μετά και να το αφήσει για όταν πάει η να του αλλάξει και προορισμό μελλοντικά σαν flex με τα 23€ που μπορείς σε ένα κανονικό.
Γίνεται, έχω κάνει παρόμοιες αλλαγές σε κράτηση 1+1 πριν περίπου 2 χρόνια. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά δεν νομίζω. (Το λέω γιατί εκτός από το 1+1 έχω κάνει αλλαγή και σε family εισιτήριο, όπου κι εκεί ας το πούμε υπάρχει κάποιο όφελος με την έκπτωση στα παιδιά. Χρειάστηκε να μην ταξιδέψω εγώ, αγόρασα εισιτήριο για τη θεία και συνέδεσα τις κρατήσεις ώστε να φαίνεται ότι τα παιδιά δεν ταξιδεύουν μόνα τους.)
Απλά πρέπει να μιλήσεις με το τηλεφωνικό κέντρο για να στο κάνουν.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.210
Μέλη
39.925
Νεότερο μέλος
Stellapap99

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom