Γιατι διανυκτερευση με δικα σου εξοδα? Δεν ηταν ενιαιο εισιτηριο?Όχι θα το πώ. Μεγάλο μπράβο στην Α3
Η Aegean Airlines, άλλαξε τις ώρες πτήσης της από KRK σε ATH, έτσι ώστε να θα προσγειωνομουν 40 λεπτά μετά την απογείωση της πτησης για Σάμο.
Η μόνη επιλογή που έδινε η σελίδα, διανυκτέρευση στο αεροδρομιο Αθηνών (με δικά μου έξοδα) και το πρωί με την πρώτη πτηση, προς Σάμο.
Γράφω εμαιλ στις 13:00, ότι δεν παίζει να λάβω αυτη την επιλογή, και πρέπει να πετάξω με την απογευματινή πτήση για Σάμο. 14:00 απάντηση, όκ κανένα πρόβλημα, θα πετάξετε μέσω Μόναχο, και θα προλάβεται την πτηση για Σαμο, 15:00 το e-tix ήταν στο εμαιλ μου.
Και όλα αυτά, σε πτήση που θα λάβει χώρα σε 1 1/2 μήνα.
Εχεις δικιο, δεν προσεξα οτι η αλλαγη εγινε τοσο νωρις.Ενιαιο είναι, άλλα η πτηση εφτανε 1750 στην Αθήνα και η επόμενη ηταν 6 το πρωι. Ναι μεν, θα μπορούσα να κλεισω και να ζητήσω επιστροφη χρημάτων, άλλα δεν ξέρω αν θα τα επέστρεφαν τόσο ευκολά.
Πχ η ΛΟΤ με κρέμασε πριν 2 μήνες, με ακυρωση πτήσης, σε ταξιδι που θα λάμβανε χώρα μετά από 30 μέρες.
Ο επίναυλος καυσίμων δεν επιστρέφεται, δες τις αναλυτικές χρεώσεις των λεγόμενων φόρων ή δες πόσοι είναι στην πραγματικότητα οι φόροι αεροδρομίου σε τρίτα sites.Σε πτήση που είχε κλειστεί από Booking.com Σανγκάη-Κωνσταντινούπολη μέσω Αθήνα και την ακύρωσα εγώ μας επιστρέφουν 65,42€ από Juneyao και Aegean το πρώτο σκέλος με τους κινέζους και το 2ο με την Αιγαίου.. Θεωρείτε το ποσό της επιστροφής σωστό δεδομένου ότι οι οι φόροι επιστρέφονται;;
A παίζει να γίνεται αυτό πριν ταξιδεψω; Γιατί το είχα ρωτήσει νομίζω παλιότερα και μου είχαν πει πρέπει να κάνετε τη πρώτη διαδρομή και μετά να πάρετε για ακύρωση επιστροφής. Οκ θα το δω το θέμα είναι ότι δε θέλω από τώρα να κάνω κάτι γιατί μιλάμε για 6 μηνες μετά πτήσεις οπότε ήθελα να δω κάνα δίμηνο πριν για αυτό δε μίλησα με aegeanΠάρε τηλέφωνο και ζήτα να κρατήσεις μόνο την πρώτη διαδρομή. Εγώ το έχω κάνει. Αν πέσεις σε υπάλληλο που σου λέει ότι δεν γίνεται, ξαναπάρε και ζήτα το από άλλον υπάλληλο. Κι αυτό το έχω κάνει.