Aegean Airlines Ακυρώσεις, αλλαγές, voucher, επιστροφή χρημάτων

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Όχι θα το πώ. Μεγάλο μπράβο στην Α3

Η Aegean Airlines, άλλαξε τις ώρες πτήσης της από KRK σε ATH, έτσι ώστε να θα προσγειωνομουν 40 λεπτά μετά την απογείωση της πτησης για Σάμο.

Η μόνη επιλογή που έδινε η σελίδα, διανυκτέρευση στο αεροδρομιο Αθηνών (με δικά μου έξοδα) και το πρωί με την πρώτη πτηση, προς Σάμο.

Γράφω εμαιλ στις 13:00, ότι δεν παίζει να λάβω αυτη την επιλογή, και πρέπει να πετάξω με την απογευματινή πτήση για Σάμο. 14:00 απάντηση, όκ κανένα πρόβλημα, θα πετάξετε μέσω Μόναχο, και θα προλάβεται την πτηση για Σαμο, 15:00 το e-tix ήταν στο εμαιλ μου.

Και όλα αυτά, σε πτήση που θα λάβει χώρα σε 1 1/2 μήνα.

paefstra

Member
Όχι θα το πώ. Μεγάλο μπράβο στην Α3

Η Aegean Airlines, άλλαξε τις ώρες πτήσης της από KRK σε ATH, έτσι ώστε να θα προσγειωνομουν 40 λεπτά μετά την απογείωση της πτησης για Σάμο.

Η μόνη επιλογή που έδινε η σελίδα, διανυκτέρευση στο αεροδρομιο Αθηνών (με δικά μου έξοδα) και το πρωί με την πρώτη πτηση, προς Σάμο.

Γράφω εμαιλ στις 13:00, ότι δεν παίζει να λάβω αυτη την επιλογή, και πρέπει να πετάξω με την απογευματινή πτήση για Σάμο. 14:00 απάντηση, όκ κανένα πρόβλημα, θα πετάξετε μέσω Μόναχο, και θα προλάβεται την πτηση για Σαμο, 15:00 το e-tix ήταν στο εμαιλ μου.

Και όλα αυτά, σε πτήση που θα λάβει χώρα σε 1 1/2 μήνα.
Γιατι διανυκτερευση με δικα σου εξοδα? Δεν ηταν ενιαιο εισιτηριο?

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ενιαιο είναι, άλλα η πτηση εφτανε 1750 στην Αθήνα και η επόμενη ηταν 6 το πρωι. Ναι μεν, θα μπορούσα να κλεισω και να ζητήσω επιστροφη χρημάτων, άλλα δεν ξέρω αν θα τα επέστρεφαν τόσο ευκολά.

Πχ η ΛΟΤ με κρέμασε πριν 2 μήνες, με ακυρωση πτήσης, σε ταξιδι που θα λάμβανε χώρα μετά από 30 μέρες.

paefstra

Member
Ενιαιο είναι, άλλα η πτηση εφτανε 1750 στην Αθήνα και η επόμενη ηταν 6 το πρωι. Ναι μεν, θα μπορούσα να κλεισω και να ζητήσω επιστροφη χρημάτων, άλλα δεν ξέρω αν θα τα επέστρεφαν τόσο ευκολά.

Πχ η ΛΟΤ με κρέμασε πριν 2 μήνες, με ακυρωση πτήσης, σε ταξιδι που θα λάμβανε χώρα μετά από 30 μέρες.
Εχεις δικιο, δεν προσεξα οτι η αλλαγη εγινε τοσο νωρις.

adiaforos

Member
Σε πτήση που είχε κλειστεί από Booking.com Σανγκάη-Κωνσταντινούπολη μέσω Αθήνα και την ακύρωσα εγώ μας επιστρέφουν 65,42€ από Juneyao και Aegean το πρώτο σκέλος με τους κινέζους και το 2ο με την Αιγαίου.. Θεωρείτε το ποσό της επιστροφής σωστό δεδομένου ότι οι οι φόροι επιστρέφονται;;
Ο επίναυλος καυσίμων δεν επιστρέφεται, δες τις αναλυτικές χρεώσεις των λεγόμενων φόρων ή δες πόσοι είναι στην πραγματικότητα οι φόροι αεροδρομίου σε τρίτα sites.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Έχω εισιτήριο στις 30 Απριλίου το πρωί αλλά θα πρέπει να το αλλάξω για το απόγευμα (πιο ακριβό) ή για την Πρωτομαγιά το πρωί (πιο φθηνό). Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με απεργία την Πρωτομαγιά; Μην πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος...

pan82

Member
Σε ταξίδι που έχω κλείσει για Νάπολη άλλαξε η απογευματινή πτήση της aegean σε πρωινή και έτσι χάνουμε τη τελευταία μέρα. Επειδή έχει έρθει το κλασικό μέιλ αποδοχής της αλλαγής η επιλογής αλλης μέρας ξέρω ότι την αποδοχή μπορείς να τη κάνεις ακόμα και πρίν την αναχώρηση. Αυτό που δε ξέρω είναι αν μπορείς να ταξιδέψεις στο πήγαινε και να μην αποδεχτείς μετά την αλλαγή να πάρεις πίσω τα χρήματα της επιστροφής. Ρωτάω επειδή παίζει volotea απογευματινή πτήση αλλά επειδή είναι πολλούς μήνες μετά είπαμε να δούμε μέχρι τότε αλλά δε ξέρω αν το κάνουμε τη μια διαδρομή θεωρείται αυτόματα επιβεβαίωση της επιστροφής

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Πάρε τηλέφωνο και ζήτα να κρατήσεις μόνο την πρώτη διαδρομή. Εγώ το έχω κάνει. Αν πέσεις σε υπάλληλο που σου λέει ότι δεν γίνεται, ξαναπάρε και ζήτα το από άλλον υπάλληλο. Κι αυτό το έχω κάνει.

pan82

Member
Πάρε τηλέφωνο και ζήτα να κρατήσεις μόνο την πρώτη διαδρομή. Εγώ το έχω κάνει. Αν πέσεις σε υπάλληλο που σου λέει ότι δεν γίνεται, ξαναπάρε και ζήτα το από άλλον υπάλληλο. Κι αυτό το έχω κάνει.
A παίζει να γίνεται αυτό πριν ταξιδεψω; Γιατί το είχα ρωτήσει νομίζω παλιότερα και μου είχαν πει πρέπει να κάνετε τη πρώτη διαδρομή και μετά να πάρετε για ακύρωση επιστροφής. Οκ θα το δω το θέμα είναι ότι δε θέλω από τώρα να κάνω κάτι γιατί μιλάμε για 6 μηνες μετά πτήσεις οπότε ήθελα να δω κάνα δίμηνο πριν για αυτό δε μίλησα με aegean

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.029
Μέλη
39.748
Νεότερο μέλος
karanikolos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom