Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

manolism

Member
Μηνύματα
387
Likes
1.779
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal, αυτό το ντοκιμαντέρ ερευνά με αναπαραστάσεις τον εγκέφαλο πίσω από την απάτη με την παράτυπη εισαγωγή παιδιών πλουσίων και διασήμων σε κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ.
Πολύ καλό ντοκιμαντέρ, τελικά όλα τα πράγματα σε αυτή την ζωή έχουν την τιμή τους....αυτό που μου έκανε εντύπωση φυσικά είναι το γεγονός ότι σε αυτή την περίπτωση έχουν πιάσει τον εγκέφαλο και με την βοήθεια του πιάνουν και τους πελάτες του!!! Συνήθως βλέπουμε το αντίθετο δηλαδή από τα μικρά ψάρια να πηγαίνουν στα μεγάλα....αλλά το παλικάρι βλέπετε ήθελε να γλιτώσει την φυλακή... θα το βρείτε στο netflix.
 

Thalassaki

Member
Μηνύματα
767
Likes
4.751
Επόμενο Ταξίδι
........
Είδα το Chalet- Το Σαλέ (netflix)μια μίνι γαλλική σειρά 6 επεισοδίων που αν και την ξεκίνησα όχι και τόσο πρόθυμα με κράτησε ξύπνια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε δύο ξεχωριστές χρονικές περιόδους τις οποίες βλέπουμε παράλληλα σε κάθε επεισόδιο. Κάποια γεγονότα τοποθετούνται στο 1997 όπου μια τετραμελής οικογένεια μετακομίζει σε ένα σαλέ της γαλλικής ορεινής επαρχίας. Παρακολουθούμε τις σχέσεις των μελών της οικογένειας με τους ντόπιους οι οποίες άλλοτε είναι καλές και άλλοτε άστατες.
Το δεύτερο μέρος της ιστορίας διαδραματίζεται το 2017 όπου στο ίδιο σαλέ μεταβαίνουν πολλά φιλικά πρόσωπα, κάποια μάλιστα υπήρξαν παιδικοί φίλοι έχοντας ζήσει τα παιδικά τους χρόνια στο κοντινό χωριό όπου βρίσκεται το σαλέ
Τα πάντα ανατρέπονται στη ζωή των φίλων που ξαφνικά βρίσκονται εγκλωβισμένοι γύρω από το σαλέ, χωρίς διέξοδο και έναν άγνωστο δολοφόνο να παραμονεύει.

To Chalet ακολουθεί το σεναριακό μοτίβο της Agatha Christie μαζεύοντας τους πρωταγωνιστές σε έναν χώρο και στη συνέχεια τους απομονώνει για να τους θέσει υπό την απειλή του παρανοϊκού δολοφόνου. Απο το πρώτο κιόλας επεισόδιο μπαίνεις στη διαδικασία να υποθέτεις τον ένοχο αλλά όταν ένας ένας οι "πιθανοί" ύποπτοι βγαίνουν από τη σκακιέρα αναθεωρείς κάθε πρόβλεψη.
Προτείνω να το ξεκινήσετε αργά το απόγευμα για να μπορέσετε να το ολοκληρώσετε αργά το ίδιο βράδυ γιατί δεν πιστεύω θα σας κάνει καρδιά να το συνεχίσετε την επόμενη μέρα!
 

MVSylvia

Member
Μηνύματα
587
Likes
2.386
Ειδα το INDIAN SUMMERS παραγωγη 2015-2016 που ολοκληρωνεται σε δυο σεζον (πλεον βλεπω μονο σειρες που εχουν ολοκληρωθει γιατι δεν την παλευα να ξαναμπλεξω με σειρα που στο τελος ακυρωνεται και δεν εχει ποτε φιναλε). Ξεκιναει το 1932 αν θυμαμαι καλα, δειχνει την αρχη του τελους του British Raj μεσα απο την ιστορια μιας Βρετανικης και μιας Παρσι οικογενειας. Ειχε καποιες σκηνες πολυ δυνατες, εικονα δεν το συζητω, νομιζεις οτι εισαι εκει. 20 επεισοδια συνολικα.

Ισως το χω ξαναγραψει, αλλα ειδα το THE TERROR (μονο την αυτοτελη πρωτη σεζον). Δεν ειμαι καλη στις περιγραφες. Οι ανθρωποι τα εδωσαν ολα. Ακομα και οι κονσερβες φροντισαν να ειναι πανομοιοτυπες με αυτες που βρεθηκαν στο ναυαγιο. Η ρεπλικα του πλοιου βασιστηκε στα οριτζιναλ σχεδια. Ο,τι εχει διαπιστωθει ιστορικα μεταφερθηκε με απολυτη ακριβεια και ολα τα κενα συμπληρωθηκαν με μια μυθοπλασια με νοημα, με συγκλονισε η σειρα. Φωτογραφια, μουσικη, νοημα, ο,τι και να πω ειναι λιγο.
Οσοι το δειτε να διαβασετε μετα συνεντευξεις των δημιουργων, με ποση αφοσιωση εψαξαν το υλικο τους. Τα επεισοδια ειναι νομιζω 10.
 

MVSylvia

Member
Μηνύματα
587
Likes
2.386
Η δεύτερη σεζόν, έχει και συνέχεια, ή είναι αυτοτελή ;
Εχει δευτερη σεζον αλλα δεν ειναι συνεχεια της πρωτης, ειναι τελειως ανεξαρτητες, σαν να ειναι αλλες σειρες. Η δευτερη σεζον ειναι χαλια.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.397
Ειδα και γω TERROR season 1 και τώρα είμαι στο 6ο επεισόδιο του 2ου ..καλογυρισμένες γενικά αλλά τι τα θέλουν τα μεταφυσικά και τα terror,.. Μια χαρα θα πήγαινε και χωρίς αυτά..
 

MVSylvia

Member
Μηνύματα
587
Likes
2.386
Για μενα δεν θα ειχε το ιδιο βαρος χωρις το μεταφυσικο, αν και δεν θα το λεγα ακριβως μεταφυσικο. Θα ηταν απλως ενα ντοκιμαντερ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.298
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom