Borealis
Member
Πανέμορφα όλα, περιγραφή χωρίς κανένα ψεγάδι, πρέπει να σε προσλάβει ο ΕΟΤ Ιταλίας!

Μου έχουν ξαναπεί οτι πρέπει να αλλάξω επάγγελμα....Πανέμορφα όλα, περιγραφή χωρίς κανένα ψεγάδι, πρέπει να σε προσλάβει ο ΕΟΤ Ιταλίας!
Πριν ανέβουμε στο δωμάτιο πήραμε και δύο μπύρες, να τις πιούμε πριν κάνουμε νάνι, για χαλάρωση. Αποδείχτηκε μάπα τελικά η μπύρα και κοιμήθηκα χωρίς να τη πιώ όλη…
Σ' ευχαριστώ!Τι φανταστικές φωτογραφίες είναι αυτές!
Εγώ θα έλεγα ο ΕΟΤ του ...ΟΗΕ!Μου έχουν ξαναπεί οτι πρέπει να αλλάξω επάγγελμα....
Σ' ευχαριστώ πολύ μικρούλη!![]()
Τώρα που η βενζίνη έχει φτάσει στα ύψη, δεν νομίζω να με θέλουν.....θα τους είμαι ασύμφορη! Κόβω πολλά χλμ....Εγώ θα έλεγα ο ΕΟΤ του ...ΟΗΕ!

, ερωτευμένος Νίτσε και στο καπάκι μια λαχταριστή μακαρονάδα, έλιωσα!

Επικρατούσε μία ατμοσφαιρική εικόνα στα στενά καθώς σουρούπωνε και πολλά σημεία σε ταξίδευαν πίσω στο χρόνο! Η αρχιτεκτονική των κτιρίων, οι διακοσμήσεις τους και το αποτύπωμα της καθημερινότητας σε συνδυασμό με τον ελάχιστο κόσμο, τα πονηρά μαγαζιά και τις οσμές που αναδύονταν από τα έγκατα της πόλης, με έστειλαν αδιάβαστη!!! Με το μυαλό μου ταξίδευα στο ένδοξο παρελθόν της Γένοβα με το σπουδαίο της εμπορικό λιμάνι! Γιατί λιμάνι χωρίς βρώμα και παρακμή...δεν!
Μα πως αλλιώς θα μπορούσα να ταξιδέψω νοερά στο χρόνο χωρίς έναυσμα; 

Και δώστου οι μπύρες λοιπόν και κάποια στιγμή λέμε να αλλάξουμε μπύρα. Έπεσε στο τραπέζι η παρακάτω…