ΗΠΑ Αναζήτηση εισιτηρίων για Η.Π.Α.

AERAS

Member
Ρεαλιστικά το Πάσχα του 2026 είναι πολύ μακριά και τα 700 ευρώ με ενδιάμεσο χωρίς βαλίτσα δεν είναι καλή προσφορά. Μιλάμε σε 11 μήνες από τώρα και σε μια περίοδο που δεν είναι high season για τη Νέα Υόρκη. Επίσης είναι και Απρίλιος, έχει ακόμα χαμηλές θερμοκρασίες. Φέτος τον Απρίλιο ήμουν εκεί μια βδομάδα και δεν ανέβηκε σε καμία στιγμή πάνω από 15 βαθμούς η θερμοκρασία μέσα στη μέρα, δεν είναι Βιετνάμ που πας με 3 σορτσάκια και 5 κοντομάνικα.

Η United θα έχει ξεκινήσει τα απευθείας μέσα Απρίλη, η Emirates όλο το χρόνο, Delta American δεν τους έχω δοκιμάσει, αλλά υπάρχει πληθώρα επιλογών. Από τον Σεπτέμβριο θεωρώ ότι θα βρεθούν ικανοποιητικές προσφορές περίπου στα 550-600 ευρώ και με βαλίτσα.
Για πτήση πήγαινε έλα στην νέα Υόρκη και εγώ είμαι σίγουρος θα βρεθεί κάτι στα 600€, ισως κάι φτηνότερο. Το ζήτημα είναι αν θα βρεθεί και για πτήση με επιστροφή από Ορλάντο. Έχω απορρίψει την ιδέα να κλείσω μόνο νέα Υόρκη όσο φτηνό και να είναι και χώρις ενιαίο εισιτήριο να πρέπει να μετακινηθω με εσωτερική Ορλάντο - νέα Υόρκη για να επιστρέψω . Σε κάθε περίπτωση αναμένω την delta να βγάλει διαθέσιμα εισιτήρια για τις ημερομηνίες μου.

Panzo

Member
Ημουν φετος το Πασχα η αληθεια ειναι πως φετος ηταν high season λογο κοινου Πασχα αλλα συμφωνω πως μπορεις να βρεις λιιιιγο καλυτερα εισητηρια plus πως θα χρειαστεις το λιγοτερο μια βαλιτσα. Το λεω αυτο γιατι και εμεις ταξιδεψαμε με ενα παιδι, ειχαμε κλεισει με Turkish (τιμια κατα την γνωμη μου δεν ειχαμε κανενα προβλημα) η οποια ειχε και βαλιτσες και χειραποσκευες. Επιλεξαμε να παρουμε 2 χειραποσκευες και μια βαλιτσα, εχε υποψιν σου πως ο καιρος ηταν λιγο "του τρελου" σε μια βδομαδα επαιξε απο 15-16 στους 7 (μιλαμε για μεσημερι) μετα στους 26 και μετα ξανα 10 οποτε τα διαφορα ρουχα και layering ειναι απαραιτητα (και μπουφαν βεβαια), μετα ειναι στο χερι σου πως θα γυρισεις :haha: :haha: εμεις γυρισαμε με 2 βαλιτσες (μια εξτρα) γιατι ειχε πολυ καλες τιμες σε ρουχα και τα κοριτσια δεν μου αφηναν επιλογες :haha:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Ρεαλιστικά το Πάσχα του 2026 είναι πολύ μακριά και τα 700 ευρώ με ενδιάμεσο χωρίς βαλίτσα δεν είναι καλή προσφορά. Μιλάμε σε 11 μήνες από τώρα και σε μια περίοδο που δεν είναι high season για τη Νέα Υόρκη. Επίσης είναι και Απρίλιος, έχει ακόμα χαμηλές θερμοκρασίες. Φέτος τον Απρίλιο ήμουν εκεί μια βδομάδα και δεν ανέβηκε σε καμία στιγμή πάνω από 15 βαθμούς η θερμοκρασία μέσα στη μέρα, δεν είναι Βιετνάμ που πας με 3 σορτσάκια και 5 κοντομάνικα.

Η United θα έχει ξεκινήσει τα απευθείας μέσα Απρίλη, η Emirates όλο το χρόνο, Delta American δεν τους έχω δοκιμάσει, αλλά υπάρχει πληθώρα επιλογών. Από τον Σεπτέμβριο θεωρώ ότι θα βρεθούν ικανοποιητικές προσφορές περίπου στα 550-600 ευρώ και με βαλίτσα.
η united γιατι μεσα απριλη? φετος ειχε και αρχες και ειχε και τελη μαρτιου , μαλιστα 2 φορες την εβδομαδα ειχε 2 πτησεις απευθειας απο αθηνα

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
η united γιατι μεσα απριλη? φετος ειχε και αρχες και ειχε και τελη μαρτιου , μαλιστα 2 φορες την εβδομαδα ειχε 2 πτησεις απευθειας απο αθηνα
Ναι συμφωνώ, δεν είπα ότι ξεκινάει μέσα Απριλίου, εννοώ ότι για μέσα Απριλίου του 2026 θα έχει και το απευθείας της United.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
.... ρίξε και μια ματιά στην Air Canada !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.041
Μέλη
39.756
Νεότερο μέλος
amanousaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom