AERAS
Member
Για πτήση πήγαινε έλα στην νέα Υόρκη και εγώ είμαι σίγουρος θα βρεθεί κάτι στα 600€, ισως κάι φτηνότερο. Το ζήτημα είναι αν θα βρεθεί και για πτήση με επιστροφή από Ορλάντο. Έχω απορρίψει την ιδέα να κλείσω μόνο νέα Υόρκη όσο φτηνό και να είναι και χώρις ενιαίο εισιτήριο να πρέπει να μετακινηθω με εσωτερική Ορλάντο - νέα Υόρκη για να επιστρέψω . Σε κάθε περίπτωση αναμένω την delta να βγάλει διαθέσιμα εισιτήρια για τις ημερομηνίες μου.Ρεαλιστικά το Πάσχα του 2026 είναι πολύ μακριά και τα 700 ευρώ με ενδιάμεσο χωρίς βαλίτσα δεν είναι καλή προσφορά. Μιλάμε σε 11 μήνες από τώρα και σε μια περίοδο που δεν είναι high season για τη Νέα Υόρκη. Επίσης είναι και Απρίλιος, έχει ακόμα χαμηλές θερμοκρασίες. Φέτος τον Απρίλιο ήμουν εκεί μια βδομάδα και δεν ανέβηκε σε καμία στιγμή πάνω από 15 βαθμούς η θερμοκρασία μέσα στη μέρα, δεν είναι Βιετνάμ που πας με 3 σορτσάκια και 5 κοντομάνικα.
Η United θα έχει ξεκινήσει τα απευθείας μέσα Απρίλη, η Emirates όλο το χρόνο, Delta American δεν τους έχω δοκιμάσει, αλλά υπάρχει πληθώρα επιλογών. Από τον Σεπτέμβριο θεωρώ ότι θα βρεθούν ικανοποιητικές προσφορές περίπου στα 550-600 ευρώ και με βαλίτσα.