Traveller
Member
Ρε σεις κόψτε την πλάκα... το κάνατε μία, δύο, δεκαδύο... μην τρολάρετε άλλο στο συγκεκριμένο θέμα, δεν έχει πια πλάκα... ο Θανάσης κάθισε και έβγαλε τα μάτια του για να βοηθήσει κι εσείς το ξεφτιλίζετε...
Κορίτσι μου δύο πράγματα παίζουν... ή τρολάρεις ή μιλάς σοβαρά...'..ρε.." Το προσπερναμε τραβελερ..Δεν εβαλα σε κανενός το λαιμο το μαχαιρι για να μου απαντησει..Ηταν απλά μια ερωτηση και όποιος έχεις την καλοσύνη ας απαντησει..Δεν ήμαστε όλοι τοσο πανέξυπνοι και ούτε τοσο τράβελερ όσο εσυ .
Αυτό σχετικά με τα υγρά της χειραποσκευές δεν έχει καμία σχέση με τη Ryanair, αλλά με το γεγονός ότι ταξιδεύεις σε πτήση που αναχωρεί από μέρος της Ε.Ε. Το ότι συνήθως δεν γίνεται τόσο εξονυχιστικός έλεγχος ή δεν σε υποχρεώνουν να βάζεις τα υγρά στην ειδική σακκούλα δε σημαίνει ότι είναι και σωστό. Για περισσότερ: http://www.aia.gr/UserFiles/File/tr.../eu_measures/gr/111819_eu_security_faq_gr.pdf και EU Aviation Cabin Baggage Security Regulations for all Passengers?Σε προσφατο ταξιδι θεσ/νικη - Ρωμη μας ζητησαν να βγαζουμε τα υγρα (που επιτρεπονται) απο τη βαλιτσα χειραποσκευη και να τους τα δειχνουμε.... Εχει ξανατυχει σε κανεναν αυτο; Παντα ειχα εννοειται συσκευασιες κατω απο 100ml αλλα ποτε κανεις δεν μου ειπε να τους τα δειξω... τα βαζει κανεις σε σακουλα; Υπερβολικο δεν ειναι; Στη αρχη αγχωθηκα γιατι τα ειχα διασπαρτα στη βαλιτσα. Μετα ομως, εβγαλα στην κοπελια μια κρεμα και ενα σπρευ που βρηκα πανω πανω και της ειπα δεν εχω αλλα και ησυχασε... Εννοειται ειχα και αλλα αλλα δεν το συνεχισε... αρκεστηκε σε αυτο που της ειπα. Υπερβολικο δεν ειναι; (και ολα αυτα Ελλαδα)