Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπερα!!εισητηρια για Αλαμπρα απο που αξιζει να κλεισω απο το official site καλυτερα η και απο το get your guide? Εχω δει πιο καλες τιμες στο δευτερο.
Ειναι απαραιτητος ο ξεναγος η και με audioguide ειμαι μια χαρα?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπερα!!εισητηρια για Αλαμπρα απο που αξιζει να κλεισω απο το official site καλυτερα η και απο το get your guide? Εχω δει πιο καλες τιμες στο δευτερο.
19€ κόστιζε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας για το εισιτήριο πλήρους πρόσβασης. Μήπως αυτό που βλέπεις στο get your guide περιλαμβάνει απλά την ξενάγηση αλλά όχι το εισιτήριο;
Ειναι απαραιτητος ο ξεναγος η και με audioguide ειμαι μια χαρα?
Ότι σου βγαίνει, προφανώς στα περισσότερα αξιοθέατα είναι καλύτερα να έχεις ξενάγηση, όχι ότι δε μπορείς όμως να το κάνεις και μόνος.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
19€ κόστιζε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας για το εισιτήριο πλήρους πρόσβασης. Μήπως αυτό που βλέπεις στο get your guide περιλαμβάνει απλά την ξενάγηση αλλά όχι το εισιτήριο;

Ότι σου βγαίνει, προφανώς στα περισσότερα αξιοθέατα είναι καλύτερα να έχεις ξενάγηση, όχι ότι δε μπορείς όμως να το κάνεις και μόνος.
Φαντασου μπηκα και δεν βρηκα διαθεσιμοτητα για την ημερομηνια που ηθελα .Εχει μονο την πρωτη μερα που φτανουμε απογευματινη ωρα.Το χω διαβασει οτι ειναι δημοφιλη και θελει να κλεισεις καιρο πριν ,αλλα τωρσ Αυγουστο για Οκτωβρη θεωρησα ειναι οκ και νωρις,αλλα μαλλον αργησα

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Φαντασου μπηκα και δεν βρηκα διαθεσιμοτητα για την ημερομηνια που ηθελα .Εχει μονο την πρωτη μερα που φτανουμε απογευματινη ωρα.Το χω διαβασει οτι ειναι δημοφιλη και θελει να κλεισεις καιρο πριν ,αλλα τωρσ Αυγουστο για Οκτωβρη θεωρησα ειναι οκ και νωρις,αλλα μαλλον αργησα
Οι διαθεσιμότητες υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν. Να τσεκάρεις την ιστοσελίδα που και που

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Οι διαθεσιμότητες υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν. Να τσεκάρεις την ιστοσελίδα που και που
Μπηκα

Εχει 7 η ωρα λεει .Σκεφτομαι οτι ωραια θα ναι μεν απογευματακι αλλα 8 η ωρα βραδιαζει ,να μπορω να προλαβω να δω και τιποτα
Φανταζομαι μπορω να παω και λιγο νωριτερα καμμια ωρα??

panpan

Member
Στο ξενοδοχείο που έκλεισες, πάρε τους τηλέφωνο και ρώτα τους αν μπορούν να κλείσουν εισιτήριο αυτοί. Τα περισότερα ξενοδοχεία έχουν δικούς τους κωδικούς και έχουν προτεραιότητα.
Στην Αλάμπρα έχει ξεχωριστή είσοδο γι αυτούς που είναι από ξενοδοχεία.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Εχει 7 η ωρα λεει .Σκεφτομαι οτι ωραια θα ναι μεν απογευματακι αλλα 8 η ωρα βραδιαζει ,να μπορω να προλαβω να δω και τιποτα
Φανταζομαι μπορω να παω και λιγο νωριτερα καμμια ωρα??
7 είναι η ώρα που πρέπει να μπεις στα παλάτια Νασρίντ. Στο υπόλοιπο μπορείς να μπεις ότι ωρα θέλεις και όσες φορές θέλεις. Κι εμείς στα Nasrid Palaces πήγαμε στις 7. Την υπόλοιπη περιήγηση την καναμε το πρωί. Επίσης βραδάκι φωτισμένη η Αλάμπρα, και όλη η περιοχή, είναι μαγική.

Kyriakao

Member
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
7 είναι η ώρα που πρέπει να μπεις στα παλάτια Νασρίντ. Στο υπόλοιπο μπορείς να μπεις ότι ωρα θέλεις και όσες φορές θέλεις. Κι εμείς στα Nasrid Palaces πήγαμε στις 7. Την υπόλοιπη περιήγηση την καναμε το πρωί. Επίσης βραδάκι φωτισμένη η Αλάμπρα, και όλη η περιοχή, είναι μαγική.
Επισημανες το πιο σωστο! Μπαίνεις οτι ωρα θες απλα έχει ξεχωριστή ουρα για να μπεις στα παλάτια και δεν ειναι δα και τοσο αυστηροί ,οποτε στήνεσαι και πιο νωρίς στην ουρα ,δε θα σου πουν και τίποτε.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μου φαίνεται απίστευτο 2 μήνες μετά να είναι κλεισμένα όλα τα εισιτήρια!
Επομένως, πρώτα πρέπει να κλείσω εισιτήριο για Αλάμπρα και μετά αεροπορικά εισιτήρια...
Καλά που το ανέφερες γιατί είχα την εντύπωση ότι ένας μήνας πριν είναι επαρκής χρόνος για κράτηση και επίσκεψη τον Οκτώβριο...

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Δηλαδή εγώ που θα θα πάω το Πάσχα το δικό μας πότε πρέπει να κλείσω??? Τουλάχιστον 3 μήνες πριν μην πω 4?

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Δηλαδή εγώ που θα θα πάω το Πάσχα το δικό μας πότε πρέπει να κλείσω??? Τουλάχιστον 3 μήνες πριν μην πω 4?
Μόλις κλείσεις εισιτήρια και βγάλεις πρόγραμμα. Αν μπεις τώρα στην ιστοσελίδα θα δεις ότι υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμη και για τον Αυγουστο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.119
Μέλη
39.877
Νεότερο μέλος
Mistoklas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom