Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάρπαθος
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Πάντως γενικα εχει ενα ζόρι
Εξαρτάται πάντα και από το πόσες μέρες διαθέτεις για την πόλη. Αν έχεις μόνο ένα βράδι τότε σίγουρα πρέπει να κλείσεις αρκετά νωρίτερα.

Georgie

Member
Εξαρτάται πάντα και από το πόσες μέρες διαθέτεις για την πόλη. Αν έχεις μόνο ένα βράδι τότε σίγουρα πρέπει να κλείσεις αρκετά νωρίτερα.
Έχεις δίκιο, το ζορι μου ηταν ότι ειχα μονο 2 μερες στη Γραναδα και έπρεπε να κλείσω στις μερες αυτές.
Βρήκα θυμάμαι στις 4 το απόγευμα και ειχα φτάσει Γραναδα στις 2 το μεσημέρι.
Ξενοδοχείο καφε στα όρθια και ταξι για το Nasrid.
Υπέροχη μερα.!

Georgie

Member
Πάντως τωρα που το συζητάμε καθομαι και σκέφτομαι απο την Ιρλανδια
Τι έρωτας με την Ανδαλουσια!
Δε νομίζω να έχω κολλήσει με άλλη περιοχή του κόσμου έτσι.
Περιμένοντας τις γιορτές να ξαναβρεθώ.
Αυτός ο ήλιος!

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δηλαδή εγώ που θα θα πάω το Πάσχα το δικό μας πότε πρέπει να κλείσω??? Τουλάχιστον 3 μήνες πριν μην πω 4?
Εγώ πάντως πριν χρόνια την 1η φορά που πήγα Ανδαλουσία και έμεινα Σεβίλλη όταν προσπάθησα δύο εβδομάδες πριν την επίσκεψη μου να αγοράσω εισιτήριο για Αλάμπρα δεν βρήκα τίποτα, αν και ήταν αρχές Δεκεμβρίου.
Μετά χτυπούσα το κεφάλι μου και προσπάθησα να βρω οργανωμένη ημερήσια από Σεβίλλη και να το χρυσοπληρώσω το εισιτήριο. Τζίφος και πάλι!!
Τώρα ξέρω ότι θα το πάω ανάποδα. Πρώτα εισιτήριο και μετά αεροπορικά...

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Εγώ πάντως πριν χρόνια την 1η φορά που πήγα Ανδαλουσία και έμεινα Σεβίλλη όταν προσπάθησα δύο εβδομάδες πριν την επίσκεψη μου να αγοράσω εισιτήριο για Αλάμπρα δεν βρήκα τίποτα, αν και ήταν αρχές Δεκεμβρίου.
Μετά χτυπούσα το κεφάλι μου και προσπάθησα να βρω οργανωμένη ημερήσια από Σεβίλλη και να το χρυσοπληρώσω το εισιτήριο. Τζίφος και πάλι!!
Σε ευχαριστώ πολύ !!!
Καλύτερα να τα κλείσω νωρίς παρά να πάθω τέτοια νιλα

rikios

Member
Πάντως τωρα που το συζητάμε καθομαι και σκέφτομαι απο την Ιρλανδια
Τι έρωτας με την Ανδαλουσια!
Δε νομίζω να έχω κολλήσει με άλλη περιοχή του κόσμου έτσι.
Περιμένοντας τις γιορτές να ξαναβρεθώ. Αν αναζητάς τρόπους να οργανώσεις το επόμενο ταξίδι σου στην Ανδαλουσία ή να βελτιώσεις την εμπειρία σου εκεί, μπορείς να επισκεφτείς το ιστότοπος. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες και εργαλεία που μπορούν να σε βοηθήσουν να προγραμματίσεις το ταξίδι σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αυτός ο ήλιος!
Συνήθως αγοράζω εισιτήρια στην επίσημη ιστοσελίδα της Αλάμπρα και προσπαθώ να το κάνω τουλάχιστον ένα μήνα πριν. Τότε μπορείς να προγραμματίσεις τα υπόλοιπα.

Καλησπέρα παιδιά.
Έχουμε κλείσει για 6 μέρες ουσιαστικά γιατί φθάνουμε 9 Σεπτεμβρίου αργά βράδυ στην Σεβίλλη και φεύγουμε 13/9 από Μάλαγα.
Κλείσαμε δωμάτιο για Σεβίλη για 4 βραδιά, 3 μέρες .
Νοικιάσαμε αμάξι και είμαστε υπό σκέψη που θα περάσουμε τα άλλα 3 βράδια μας, οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Σιγουρα θα περάσουμε Ρόντα αλλά δεν το σκέφτομαι για διανυκτέρευση.
Είμαστε ανάμεσα Γρανάδα ή Κορδομπα για διανυκτέρευση σίγουρα.
Και Μάλαγα 1 βράδυ γιατί από εκεί είναι η πτήση επιστροφή κιόλας.
Τι προτείνετε γενικά σαν τουρ;
Εάν προλαβαίνουμε όλα δεν ξέρω, θα οδηγώ μόνο εγώ και τις συμβουλές δίνεται;
Θα διαβάσω κι όλες τις σελίδες να μάθω παραπάνω.
Μετά από λίγο διάβασμα σκεφτόμαστε
3 βράδια Σεβίλλη που έχω κλείσει και δωμάτιο
1 βράδυ Ρόντα ίσως δούμε και τα λευκά χωριά (ποια όμως;)
1 βράδυ Γρανάδα
1 βράδυ Μάλαγα γιατί πετάμε από εκεί
Κλείσαμε full πακέτο για αυτοκίνητο με την Enterprise για μεσαίο αμάξι στα 287€ για 3 μέρες.
Φοβήθηκα και λίγο που διάβασα για τα στενά πάρκινγκ και επίσης είναι οκ οι δρόμοι;
Πληρώνουμε διόδια, να πάμε από εθνική έχω στο μυαλό μου .
Πώς το βλέπετε;

Last edited:
Επίσης κοιτούσα στο επίσημο site του Αλάμπρα, τα έχει 58€ είναι τόσο ακριβά όντως; Διάβασα πριν πιο οικονομικές τιμές.
Άκυρο μπήκα και είδα
Alhambra General
Complete visit

Buy Now | 22.27€
Άρα σε αυτό βλέπεις τα πάντα σωστά;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Είμαστε ανάμεσα Γρανάδα ή Κορδομπα για διανυκτέρευση σίγουρα.
Και οι δύο αξίζουν για διανυκτέρευση, σίγουρα όμως περισσότερο η Γρανάδα κατά τη γνώμη μου.
Μπορείτε να δείτε απλά την Κόρδοβα απ' το πρωί φεύγοντας από Σεβίλλη και να καταλήξετε μετά εκεί.
Έχει πολλά πράγματα η περιοχή που δε γίνεται να χωρέσουν όλα. Επιλέξτε ότι σας ενδιαφέρει πιο πολύ κατά τη γνώμη μου και κάντε ανάλογο πρόγραμμα για να αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις.

Και οι δύο αξίζουν για διανυκτέρευση, σίγουρα όμως περισσότερο η Γρανάδα κατά τη γνώμη μου.
Μπορείτε να δείτε απλά την Κόρδοβα απ' το πρωί φεύγοντας από Σεβίλλη και να καταλήξετε μετά εκεί.
Έχει πολλά πράγματα η περιοχή που δε γίνεται να χωρέσουν όλα. Επιλέξτε ότι σας ενδιαφέρει πιο πολύ κατά τη γνώμη μου και κάντε ανάλογο πρόγραμμα για να αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις.
Μάλλον θα αποφύγουμε την Κορδομπα και να μείνουμε 2 μέρες Γρανάδα.
Και να έχουμε Ρόντα πέρασμα.
Δλδ ουσιαστικά
3 μέρες Σεβίλλη
Πέρασμα Ρόντα
2 μέρες Γρανάδα (ουσιαστικά απόγευμα μετά την Ρόντα)
Και 1 μέρα Μάλαγα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.142
Μέλη
39.898
Νεότερο μέλος
vanskg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα