Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

Georgie

Member
Δεν θα πάμε για θάλασσα δλδ η Μάλαγα θα την δούμε απλά γιατί φεύγουμε από εκεί προς Αθήνα.
Εντάξει λογικό το πλάνο σας
Δε μπορείς να δεις τη περιοχή όλη σε ενα ταξιδι 6,7 ημερων.
Τη μόνη αλλαγή που θα πρότεινα ειναι αφού έχετε σκοπό να περάσετε απο Ροντα γιατί δε κάθεστε και το βραδι, πρωι ξεκινάτε χαλαρά για Γραναδα.

Εντάξει λογικό το πλάνο σας
Δε μπορείς να δεις τη περιοχή όλη σε ενα ταξιδι 6,7 ημερων.
Τη μόνη αλλαγή που θα πρότεινα ειναι αφού έχετε σκοπό να περάσετε απο Ροντα γιατί δε κάθεστε και το βραδι, πρωι ξεκινάτε χαλαρά για Γραναδα.
Λέγαμε μήπως δούμε την Γρανάδα το βράδυ χαλαρά και μέναμε 2 βράδια.
Και το πρωί πηγαίναμε Αλκαζάρ.

Γενικά δεν με τρελαίνει να αλλάζω συνέχεια δωμάτια.
Οπότε προτιμώ Σεβίλλη, Γρανάδα, Μάλαγα γιατί ουσιαστικά είναι 6 γεμάτες μέρες χωρίς να υπολογίζω το 23.00 βράδυ στην Σεβίλλη και που θα φύγουμε Μάλαγα μεσημεράκι

Georgie

Member
Λέγαμε μήπως δούμε την Γρανάδα το βράδυ χαλαρά και μέναμε 2 βράδια.
Και το πρωί πηγαίναμε Αλκαζάρ.

Γενικά δεν με τρελαίνει να αλλάζω συνέχεια δωμάτια.
Οπότε προτιμώ Σεβίλλη, Γρανάδα, Μάλαγα γιατί ουσιαστικά είναι 6 γεμάτες μέρες χωρίς να υπολογίζω το 23.00 βράδυ στην Σεβίλλη και που θα φύγουμε Μάλαγα μεσημεράκι
Σωστό
Αλλά
Η Ροντα εχει πολλα να δεις και πρεπει να τη περπατήσεις. Δεν ειναι μεγάλη, αλλα εχει το περπάτημα της.
Θα εχεις κανει ταξιδι απο Σεβίλλη για Ροντα, θα τη περπατησεις, θα οδηγήσεις ξανα για Γραναδα και μετά βολτα βραδι.
Σουπερ ειναι αν το αντέχεις.
Ειναι ωραία η Ανδαλουσία, καλα να περάσετε

Σωστό
Αλλά
Η Ροντα εχει πολλα να δεις και πρεπει να τη περπατήσεις. Δεν ειναι μεγάλη, αλλα εχει το περπάτημα της.
Θα εχεις κανει ταξιδι απο Σεβίλλη για Ροντα, θα τη περπατησεις, θα οδηγήσεις ξανα για Γραναδα και μετά βολτα βραδι.
Σουπερ ειναι αν το αντέχεις.
Ειναι ωραία η Ανδαλουσία, καλα να περάσετε
Δεν ξέρω εάν θα αντέξω αλλά σίγουρα σκέφτομαι να το προσπαθήσω με πολύ καφέ!
Στη τελική διακοπές είσαι δεν πειράζει και λίγο παραπάνω κούραση.
Ευχαριστούμε πολύ

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπέρα,
εκλεισα και εγω 8 μερες εβγαλα το τελικο πλανο για ξενοδοχεια.
Φτανω Μαλαγα 11 το βραδυ εκλεισα ξενοδοχειο μες το κεντρο της Μαλαγας θα μαστε πτωματα λογικα μονο υπνο το μενου.
Ξυπναμε πρωι και αναχωρηση για Γραναδα (λεω να φυγουμε κατα τις 11-12 ωστε να κανουμε και μια 2 ωρη -3 η ωρα βολτα εστω τα βασικα)

Γραναδα 2 νυχτες. Βρηκαμε για Αλαμπρα την πρωτη μερα 7 το απογευμα τελικα ,θα παμε και μια ωρα νωριτερα ωστε να το δουμε και πιο πολυ μερα κηπους Generalife κλπ.Την επομενη μερα ελευθερα και χαλαρα να χαρουμε την πολη και την βραδινη της ατμοσφαιρα

Μαρμπεγια 2 νυχτες.Η αφορμη που κλεισαμε το ταξιδι ,να δουμε τον αδερφο της δικιας μου ,πεφτει και σκ να μας νυχτοπερπατησει και να ναι πιο free με σχολη ,μαθηματα κλπ.

Αναχωρηση για Σεβιλλη οπου θα μενουμε και εκει 2 νυχτες.

Τελος Τριτη πολυ νωρις εχω βρει bus της alsa να μαστε κατα 11 12 στο αεροδρομιο της Μαλαγα ωστε να αναχωρησουμε για Αθηνα.

Ειναι βατο?Ειναι ταλαιπωρια ή νορμαλ?Εχω βαλει επιτηδες 2 μερες σε καθε πολη ωστε να την απολαυσουμε χωρις να τρεχουμε και χωρις να μαστε καθε μερα με μια βαλιτσα στο χερι.

Οτι προτασεις εχετε μαγαζια,tapas bar κλπ ,αχαστα πραγματα καλοδεχουμενα.

Δυστυχως ακομα και 8 μερες που θα μαστε η περιοχη ειναι τοσο τεραστια που μενουν απ εξω pueblos blancos ,ΡΟΝΤΑ ή Κορδοβα.Next time
.Ξερω θα μπορουσα στην θεση της Μαρμπεγια να βαζαμε χαλαρα κατι αλλο αλλα δεν μπορουμε να μην παμε .

Georgie

Member
Οτι προτασεις εχετε μαγαζια,tapas bar κλπ ,αχαστα πραγματα καλοδεχουμενα.
Καλα αυθεντικά tapas στη Σεβίλλη θα βρεις στη Calle Feria και κοντα εκει στη Alameda de Hercules.
Επίσης ενα αγαπημενο μου ειναι το social bar Maravilla που ειναι στη δρόμο Castellar( η ρωσική σαλάτα ειναι επιπέδου Champions league) και εχει πολυ καλα κρασιά.
Απέφυγε τα τουριστικά που θα τα καταλάβεις όταν δεις να σερβίρουν paella, εκεί γύρω στη Santa cruz.
Οταν περασεις τη γέφυρα για Triana επισης εχει κάποια πολυ καλα ειδικα στους πισω δρόμους

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.143
Μέλη
39.898
Νεότερο μέλος
vanskg

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom