Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
@lefterismega ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
( αν έχει τέτοιες θερμοκρασίες και αρχές Οκτώβρη μάλλον θα ακυρώσωo_Oo_O)

lefterismega

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταράκτες Ιγκουασού
Επίσης αναφέρω μιας και ειπώθηκε για την aegean. Νύχτα έφτασα νύχτα θα φύγω αλλά για την εταιρεία αυτή έχω τα καλύτερα λόγια. Το εισιτήριο περιλαμβάνει φαγητό και αναψυκτικό όπου στις άλλες εταιρείες χρεώνουν ακόμα και τον αέρα που αναπνέεις.

Επίσης για την ενοικίαση του αυτοκινήτου προτείνω την malagacar.com ... Χωρίς δεσμεύσεις κλπ κλπ

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Επίσης αναφέρω μιας και ειπώθηκε για την aegean. Νύχτα έφτασα νύχτα θα φύγω αλλά για την εταιρεία αυτή έχω τα καλύτερα λόγια. Το εισιτήριο περιλαμβάνει φαγητό και αναψυκτικό όπου στις άλλες εταιρείες χρεώνουν ακόμα και τον αέρα που αναπνέεις.
10-12 ευρώ μενου με φαγητό+ποτό στις περισσότερες low cost και κατα τη γνωμη μου ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από το φαγητό της ετζηαν. Να μιλησουμε για αλλες αεροπορικές, όπως η Turkish, να το δεχτώ.

Σορρυ για το οφφ τοπικ, κι εγώ Ανδαλουσία με γονείς 3-11 Οκτωβρίου (τωρα καταλαβαίνω γιατί η Αλάμπρα ηταν διαθεσιμη σε ολες τις ημερομηνίες πλην εκεινων των ημερών )

Σεβίλλη (3 μερες)- Γρανάδα (2 μερες) -Ροντα με στασεις σε Θααρα ντε λα Σιέρρα (που προτεινε καποιος παραπανω) και Σετενιλ δε λαα Μποτεγκας το δικό μας πρόγραμμα. Δεν έχω πάει ακόμη Σεβίλλη αλλά δύσκολα να εκθρονίσει τη Γρανάδα απ' τη βουκολική καρδούλα μου

Υγ. Δυστυχώς για μένα θα είμαι σε πολύ αυστηρή δίαιτα (sibo+low fructose) και δε θα μπορώ ούτε να πιω ούτε να φάω τάπας 😭

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.190
Μέλη
39.914
Νεότερο μέλος
Panidst

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom