Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

chaly50evi

Member
Με ξεσηκώσατε για Γρανάδα και την έχω απωθημένο!
Για πείτε έναν καλό συνδυασμό πτήσεων για να φτάσω εκεί ή στην Μάλαγα.
Πετάει κάποια αεροπορική απευθείας από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για κάποιους μήνες το χρόνο;
Από Θεσσαλονίκη ξέρω την Aegean που πετάει για Βαρκελώνη και μετά άλλη πτήση για Γρανάδα.
Κάποιον άλλο καλό συνδυασμό αεροπορικών ξέρουμε;
Για να φτάσω στην Σεβίλλη πριν χρόνια ταξίδευα πολλές ώρες και με κούρασε...
2 πτήσεις και μετά το γρήγορο τρένο από τη Μαδρίτη...
Θα σου πρότεινα να εστιάσεις στη Μάλαγα. Είναι πιθανώς ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος κόμβος (hub) για όλη την Ανδαλουσία.

panpan

Member
Υπαρχει καποια εναλλακτικη ?Για το nasrid palace το τουρ το καταλαβα δεν,μπορω να μπω ,εστω στους κηπους generalife και τους υπολοιπους εξωτερικους χωρους μεσα μπορω να μπω με εισητηριο εαν δεν εχω κλεισει,απο την εισοδο?
To έχω γράψει αρκετές φορές. Όταν δεν βρίσκεται εισιτήρια θα ρωτάτε στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Αυτοί έχουν άλλους κωδικούς και έχουν προτεραιότητα. Αν είστε σε διαμερίσματα
και δεν έχουν ρεσεψιόν , πάτε στο πλησιέστερο ξενοδοχείο και ζητήστε. Έχω πάει 5-6 φορές
και πάντα από τις ρεσεψιόν παίρνω. Ακόμα και αν το σάιτ δείχνει ότι δεν έχει. Αν δεν έχουν
τα ξενοδοχεία, τότε μόνο από ξεναγό. Αν δεν έχουν ούτε αυτοί , τότε να μην πάρετε λαχείο. :haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Παντως αν δεν βρω για Αλαμπρα λεω να την καψω για αυτο το ταξιδι ,Αφου εχω μονο 3 μερες στην περιοχη λεω 2 βραδια Σεβιλλη και να παω Κορδοβα με διανυχτερευση, Με βολευει γιατι ειναι και πιο κοντα κιολας.Συμφωνεται εχω ακουσει οτι εξισου ειναι πανεμορφη και ειδικα βραδυ.Μεταξυ ατμοσφαιρας των 2 Γραναδα ,Κορδοβα τι ψηφιζεται ?

panpan

Member
Παντως αν δεν βρω για Αλαμπρα λεω να την καψω για αυτο το ταξιδι ,Αφου εχω μονο 3 μερες στην περιοχη λεω 2 βραδια Σεβιλλη και να παω Κορδοβα με διανυχτερευση, Με βολευει γιατι ειναι και πιο κοντα κιολας.Συμφωνεται εχω ακουσει οτι εξισου ειναι πανεμορφη και ειδικα βραδυ.Μεταξυ ατμοσφαιρας των 2 Γραναδα ,Κορδοβα τι ψηφιζεται ?
Η Κόρδοβα είναι άχαστη. Προσωπικά μου αρέσει πολύ.Και λίγες ώρες να έχεις, να πας. Θα πας μεσκίτα, Απέναντι έχει υπέροχο εστιατόριο να φας ουρά ταύρου,Θα καπνίσεις ένα ναργιλέ και θα κάνεις βόλτα στο ποτάμι.

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
La he liado parda! Δεν εκλεισα τιποτα για Σεβιλλη και πετάω σήμερα και δεν υπαρχουν διαθεσιμα εισιτηρια ουτε για Αλκαθαρ ουτε για καθεδρικό. Μενουμε σε διαμέρισμα κλεισμενο μεσω μπουκιν και δε νομίζω να αγοραζουν εισιτήρια. Καμία εναλλακτική;

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Πω ουτε εγω εκλεισα .Εχασα μια την Αλαμπρα τωρα και με το Αλκαζαρ το ιδιο?
Τι φαση με τα παλατια τους?Εχω παει και Τοπκαπι,Βενετια,ενα σωρο πολεις τοσο sold out δεν μου εχει συμβει ποτε.
Θα μαι και εγω Τεταρτη και Πεμπτη.Ουτε για καθεδρικο ελεος δηλαδη εαν μπροστα δεν θα μπορω να μπω με εισητηριο δηλαδη?

Last edited:

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Πω ουτε εγω εκλεισα .Εχασα μια την Αλαμπρα τωρα και με το Αλκαζαρ το ιδιο?
Τι φαση με τα παλατια τους?Εχω παει και Τοπκαπι,Βενετια,ενα σωρο πολεις τοσο sold out δεν μου εχει συμβει ποτε.
Θα μαι και εγω Τεταρτη και Πεμπτη.Ουτε για καθεδρικο ελεος δηλαδη εαν μπροστα δεν θα μπορω να μπω με εισητηριο δηλαδη?
Για Τεταρτη μολις εβγαλε 4 διαθεσιμα για Αλκαθαρ, τρέξε
Εγώ θα μαι Κυριακή με Δευτερα και μετα Παρασκευή και δεν εχει τίποτα.

Υγ. Γενικά μας κοροϊδευει το σαητ τους, απ το πρωί ολο αλλαζει τα 1-2 διαθεσιμα εισιτηρια

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
La he liado parda! Δεν εκλεισα τιποτα για Σεβιλλη και πετάω σήμερα και δεν υπαρχουν διαθεσιμα εισιτηρια ουτε για Αλκαθαρ ουτε για καθεδρικό. Μενουμε σε διαμέρισμα κλεισμενο μεσω μπουκιν και δε νομίζω να αγοραζουν εισιτήρια. Καμία εναλλακτική;
Αυτό που προτάθηκε πιο πάνω. Να πας σε ένα πενταστερο ξενοδοχείι και να τους ζητήσεις να προσπαθήσουν να κλείσουν εισιτήριο αυτοί. Ίσως σε εξυπηρετήσουν.
Σας το έγραψα και πριν 15 μέρες ότι το παλάτι της Σεβίλλης είναι ΆΧΑΣΤΟ!
Που να φανταστώ ότι απαιτείται αγορά έγκαιρα...
Μάλλον είναι αυξημένη η κίνηση στην Ανδαλουσία τον Οκτώβριο.

tkaramp

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είχα πάθει κάτι αντίστοιχο και εγώ τον περασμένο Μάρτιο. Είχα κλείσει καιρό πριν Αλάμπρα αλλά δεν το περίμενα ότι χρειάζεται τόσο για το Αλκαζάρ όσο και για τον καθεδρικό.

Για τον καθεδρικό όταν μπήκα σεια άλλη εκκλησία (Iglesia Colegial del Divino Salvador · Seville, Seville) βγάζοντας εισιτήρια για εκείνη με ρώτησαν αν θέλω να βγάλω και για τον καθεδρικό. Έβγαλα με το που άνοιγε και μπήκαμε σχεδόν μόνοι μας ενώ απέξω είχε ήδη ουρά που περίμενε (προφανώς δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα βρεις έτσι, απλά εμάς μας έτσι μας συνεβει).

Μια άλλη επιλογή είναι ότι όταν περπατούσαμε στο ποτάμι και περάσαμε Centro De Recepción Del Turista · Seville, Seville ήταν απέξω μια ξεναγός και μας είπε ότι υπήρχαν κάποια λίγα εισιτήρια μαζί της τόσο για Αλκαζάρ όσο και για τον καθεδρικόε ξενάγηση και μεγαλύτερη τιμή φυσικά. Αποφασίσαμε ότι θα αφήσουμε το Αλκαζάρ για επόμενη φορά τελικά αν υπάρξει.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Για καθεδρικο εκλεισα 18 ευρω με giralda.Ειναι αυστηροι με τον in time? ,Για Αλκαζαρ θα δω τωρα.Να κανω το ιδιο και για Μεζκιτα λετε η ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.216
Μέλη
39.926
Νεότερο μέλος
Original23

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom