Ισπανία Ανδαλουσία - Ερωτήσεις

pan82

Member
Ναι οι τιμες ειναι ξεκάθαρες χωρις έξτρα επιβάρυνση η κράτηση εγγύησης απο τη πιστωτική κάρτα ( οταν γινει η κράτηση απο το site της εταιρείας οχι απο booking) οταν γινει επιλογή μικτής ασφαλείας.
Το parking ειναι τεράστιο θεμα.
Αν θα μείνετε μονο Σεβίλλη δε θα χρειαστεί το αυτοκίνητο, αν ομως ταξιδέψετε Γραναδα Pueblos blancos κλπ τοτε καλο ειναι να κάνετε κράτηση σε κατάλυμα που εχει parking , το οποίο θα βγαίνει ακριβο και θα σας περιορίσει στην επιλογή. Για να σου δώσω ενα μπούσουλα το ημερήσιο κοστος parking ειναι μεταξύ 18-25 € την ημέρα.
Προσοχή και στο σημείο που θα επιλέξετε να μείνετε. Οι δρόμοι στο τουριστικο κεντρο των πολεων ειναι στενοί και δύσκολοι στην οδήγηση. Το βαν η το SUV δε θα σας εξυπηρετήσει.
Την εχω πάθει
Ps: Δοκιμασε και τη record go βγαινει συνήθως φθηνότερη απο τη Centauro
Πάντα επιλογή η μικτή ασφαλεια να εχεις το κεφάλι σου ησυχο

Nαι για βανάκι το έχουμε αποκλείσει τελείως για δύο μικρά το σκεφτόμαστε.

Σεβίλλη δε θα πάρουμε αυτοκίνητο, θα το πάρουμε τη μέρα που θα φύγουμε οπότε για τις 4 μέρες που θα είμαστε Γρανάδα και Κορδοβα.

Αν το πάρκινγκ είναι ένα 25€ καλά είναι τα διαμερίσματα που έχουμε κλείσει γράφουν και τα δύο είδα ότι έχουν θέση παρκινγκ οπότε για το ένα τουλάχιστον όχημα (θα το επαληθεύσω) το άγχος μου είναι αν θα βρίσκουμε εύκολα πάρκινγκ να το αφήσουμε, μέσα στις πόλεις δε θα μας χρειάζεται άλλωστε μόνο για τις μεταφορές. Θα ελέγξω και την εταιρεία που λες, ξέρεις αν η δωρεάν ακύρωση είναι πλήρη επιστροφή χρημάτων;

Georgie

Member
Nαι για βανάκι το έχουμε αποκλείσει τελείως για δύο μικρά το σκεφτόμαστε.

Σεβίλλη δε θα πάρουμε αυτοκίνητο, θα το πάρουμε τη μέρα που θα φύγουμε οπότε για τις 4 μέρες που θα είμαστε Γρανάδα και Κορδοβα.

Αν το πάρκινγκ είναι ένα 25€ καλά είναι τα διαμερίσματα που έχουμε κλείσει γράφουν και τα δύο είδα ότι έχουν θέση παρκινγκ οπότε για το ένα τουλάχιστον όχημα (θα το επαληθεύσω) το άγχος μου είναι αν θα βρίσκουμε εύκολα πάρκινγκ να το αφήσουμε, μέσα στις πόλεις δε θα μας χρειάζεται άλλωστε μόνο για τις μεταφορές. Θα ελέγξω και την εταιρεία που λες, ξέρεις αν η δωρεάν ακύρωση είναι πλήρη επιστροφή χρημάτων;
Ναι στη δωρεάν ακύρωση επιστρέφεται ολο το ποσο.
Για να μην αγχώνεσαι κανε κλικ στο χάρτη του διαμερίσματος απο το booking και στο zoom θα σου βγάλει και τις τοποθεσίες που εχει parking, πάτησε καποιο απο τα κοντινά και τσέκαρε τις τιμες η την απόσταση απο το διαμερισμα . Επίσης στις κριτικές του διαμερίσματος στα φίλτρα location κλπ θα δεις και parking πάτησε αυτο και θα δεις απο τους αλλους το ποσο μακρια, δυσκολο η εύκολο ειναι να βρεις.

pan82

Member
Ναι στη δωρεάν ακύρωση επιστρέφεται ολο το ποσο.
Για να μην αγχώνεσαι κανε κλικ στο χάρτη του διαμερίσματος απο το booking και στο zoom θα σου βγάλει και τις τοποθεσίες που εχει parking, πάτησε καποιο απο τα κοντινά και τσέκαρε τις τιμες η την απόσταση απο το διαμερισμα . Επίσης στις κριτικές του διαμερίσματος στα φίλτρα location κλπ θα δεις και parking πάτησε αυτο και θα δεις απο τους αλλους το ποσο μακρια, δυσκολο η εύκολο ειναι να βρεις.
η αλήθεια είναι ότι το έκανα ήδη αυτό και είδα ότι και στα δύο γράφουν ότι έχει θέση και βρίσκεις και εύκολα γύρω από το κατάλλυμα. Απλά έλεγα να μη μπλέξουμε με αυτοκίνητα η αλήθεια είναι κυρίως για να μη σπάσουμε σε δύο και επειδή δεν είχα βρει νορμάλ τιμές για βαν μου είχε φύγει σαν ιδέα αλλά ξαναμπήκε... Οπότε μου φαίνεται θα κάνω κρατήσεις να υπάρχουν γιατί πρέπει να βγάλουμε και νέα διπλώματα γιατί έχουμε όλοι τα παλιά και να το ξαναδούμε κανά μηνα πριν που θα πρέπει να βγάλουμε και λεωφορεία.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βιέννη one more time
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Το πάρκινγκ αγχώνει παντού πόσο μάλλον σε μια ξένη χώρα και με δύο αυτοκίνητα
Βασική προυπόθεση το κατάλυμα σου να διαθέτει Parking και να κάνεις κράτηση και για τα 2 αυτοκίνητα. Βεβαια χρεώνεται extra στα περισσότερα, κανένα 20αρικο την ημέρα. Στην Κορδοβα, αν βάλεις διανυκτέρευση μπορώ να σου πω που πάρκαρα εγώ δωρεάν, αλλά δεν ξέρω πόσο μακριά θα είναι από το κατάλυμά σου. Πάντως ήταν πολύ κοντά σε όλα τα αξιοθέατα.
Μέσα στις πόλεις δεν υπάρχει λόγος μετακίνησης με το αυτοκίνητο. Θα ταλαιπωρηθείς.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εγω εκλεισα λεωφορεια με alsa πριν απο μερικες μερες και μου βγήκε σχεδόν τσάμπα.
Κορδοβα Σεβιλλη 5 ευρω. Γραναδα Κορδοβα 9. Μαλαγα Γραναδα 8.
Στα τρενα δες και ouigo.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Εχετε προτάσεις για ημερησιες εκδρομες απο Σεβιλλη; Το πολύ 1 ωρίτσα προσβάσιμα μερη με ΜΜΜ.
Ευχαριστώ.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.380
Μέλη
40.021
Νεότερο μέλος
syllogos_sch_smea

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom