Τσεχική Δημοκρατία Αντεχεται το κρυο της Πραγας???

mihalisio

Member
Μηνύματα
45
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
μαϊάμι,φλόριντα
παιδια περα απο πλακα εγω τον γεναρη του 2007 που πηγα πραγα το κρυο ηταν τσουχτερο.στους 0 η θερμοκρασια και φυσαγε επισης πολυ.βεβαια θα συμφωνησω οτι αν αντεχεις το κρυο εδω μια χαρα το αντεχεις και εξω,μην τα τραγικοποιουμε τα πραγματα.αλλα για να ειμαι ειλικρινης,εγω ταξιδι στο εξωτερικο χειμωνα δεν προκειται να παω.και στην πραγα εταιρικο ταξιδι ηταν.εγω θεωρω καλυτερη εποχη για ταξιδι φθινοπωρο και ανοιξη.να περπατησεις το μερος και να το χαρεις....
 

NIKOLETA05

Member
Μηνύματα
555
Likes
439
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Λοιπον φιλεναδα εκτος απο τα ισοθερμικα που πηρες μην παραλειψεις το αντιανεμικο μπουφαν του σκι εμενα με εχει σωσει στα χειμερινα ταξιδια ειναι θησαυρος....ακομα θυμαμαι την κολλητη μου να τουρτουριζει με το παλτουδακι της κι εμεις με τα αντιανεμικα να κοβουμε βολτες....

(Πολυ ωραιο αυτο με την πρωτευουσα της Αλασκας ακομα γελαω:xmas_lol:.............να στε καλα....)
 

echo2011

Member
Μηνύματα
2.398
Likes
3.572
Μπα, μην το λες, χωρίς ισοθερμική κουκούλα δεν κάνει τίποτα. Ρώτα τους Εσκιμώους, αυτοί κάτι παραπάνω ξέρουν...
Θα μας πει όταν γυρίσει αν ήταν περιττά! Πάντως εγώ που ήμουν πέρσι τέτοια εποχή τα είχα μαζί μου και τα χρειάστηκα αλλά όχι κάθε μέρα γιατί είχε νορμάλ θερμοκρασίες (γύρω στους 5-6C τη μέρα).. Δεν είναι ανάγκη να πάει βόρειο πόλο για να τα βάλει, και στη Πράγα αν περπατάς πολύ ώρα έξω είναι απαραίτητα..
 

dimitra_tg

Member
Μηνύματα
128
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Καλημερα σε ολους απο τη χριστουγεννιατικη Πραγα!!!!!!!! Τα ισοθερμικα ειναι ηδη για πεταμα..ο καιρος πολυ νορμαλ!Πηγα μαυρο θεατρο κ με ενθουσιασε παρα πολυ!Δεν ακολουθω καθολου το γκρουπ κ θα ηθελα να μου πειτε ενα μαγαζι με ωραια ατμοσφαιρα για παραμονη χριστουγεννων.Μας προτειναν το pavoulka που το απεριψα κ κατι αλλα που δε θυμαμαι ονομα με βιολια κτλ.ειναι καλα αυτα?εχετε ιδεα?γυρω στα 40 το ατομο μας ειπαν.ευχαριστω πολυ!!!!
 

gordito

Member
Μηνύματα
26
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Bελιγραδι
Kαλα εισαι στην Πραγα, και ρωτας τους εδω για πληροφοριες; :xmas_mrgreen:

πρώτον το +5 της Αθήνας είναι χειρότερο από το -10 της Ανατολικής Ευρώπης
Δεύτερον τα ισοθερμικά δε είναι πανάκριβα, μια χαρά τιμή έχουν (δε χαλάνε και εύκολα, κρατάνε και για χρόνια)



ναι, γιατί τώρα παίζουν παντελίδη
Αυτο γιατι το λες για τη διαφορα θερμοκρασιες;
 

Hercinia

Member
Μηνύματα
64
Likes
31
Επόμενο Ταξίδι
Ουγγαρία, Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Γκόα, Αρούμπα, Αϊτή
Γενικά και εγώ δεν είμαι του κρύου.. Αλλά χειμώνα Πράγα πέρυσι με -12 ήταν πολύ οκ! Δεν το πιστευω που το λέω αλλά δεν πέθανα κιόλας! Πολλά και χοντρά ρούχα μαζί και όλα ήταν καλά! Σε αποζημιώνει η ομορφιά.
 

dimitra_tg

Member
Μηνύματα
128
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
τι να κανω...αυτο δειχνει ποσο εμπιστευομαι, το forum...αν κ απαντηση δεν ελαβα αυτη τη φορα....:xmas_sad:
 

dimitra_tg

Member
Μηνύματα
128
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Η επιστροφη απο Πραγα εχει αφησει μονο τις καλυτερες εντυπωσεις!Φοβερη,παραμυθενια πολη,η καλυτερη που εχω δει ως τωρα κ δεν ξερω αν θα φανω υπερβολικη αλλα ναι ανωτερη της Βιεννης(ειχα δει πολλες φορες αυτη τη συγκριση κ το ειχα απορια...).Ευχαριστω ολους απο το forum για τις καλες πληροφοριες τους.Το kolkovna πραγματικα αξιζει πολυ,απο τη πρωτη φορα που πηγαμε ο φιλος μου δεν ηθελε να παει αλλου.Κ βεβαια η πανεμορφη πολη γινεται ξαφνικα αθλια διπλα.....στην ουρα του γκρουπ κ προπαντων του ξεναγου!!!!!!!Τους αφησαμε αμεσως,ακομα μετανιωνω κ το λιγο χρονο που χαλασα μαζι τους.Απιστευτο να θεωρουν ξεναγηση το οτι βλεπω το μοναστηρι Στραχοφ απ'εξω,το καστρο κ ολα τα σχετικα.Εννοειται πως δε θα ξανακανω το λαθος,απλα τελευταια στιγμη δε γινοταν αλλιως...Πολυ ομορφο κ το Τσεσκυ Κρουμλοφ αν κ οσο ημουν εκει σκεφτομουν να περπατουσα ξανα στη γεφυρα....Οσο για τα ισοθερμικα μου εμειναν στη ντουλαπα,πολυ καλος καιρος,μας ειπαν μαλιστα οτι ειχε χρονια να εχει τετοιες θερμοκρασιες χριστουγεννα.......κ τωρα το νεο μου διλημμα ειναι το επομενο ταξιδι που ισως γινει τελος ιουνιου να ειναι βαρκελωνη η λονδινο????? :xmas_biggrin:
Καλη Πρωτοχρονια σε ολους κ καλα ταξιδια να εχετε!!!!!!!!!!
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.029
Likes
41.018
Απιστευτο να θεωρουν ξεναγηση το οτι βλεπω το μοναστηρι Στραχοφ απ'εξω,το καστρο κ ολα τα σχετικα.Εννοειται πως δε θα ξανακανω το λαθος,απλα τελευταια στιγμη δε γινοταν αλλιως...
Ελπίζω να μπήκες μέσα και να είδες την υπέροχη βιβλιοθήκη του μοναστηριού.
 

skoumpi

Member
Μηνύματα
1.206
Likes
1.101
Η επιστροφη απο Πραγα εχει αφησει μονο τις καλυτερες εντυπωσεις!Φοβερη,παραμυθενια πολη,...... το επομενο ταξιδι που ισως γινει τελος ιουνιου να ειναι βαρκελωνη η λονδινο????? :xmas_biggrin:
Καλη Πρωτοχρονια σε ολους κ καλα ταξιδια να εχετε!!!!!!!!!!
Πολύ μου αρέσιε να διαβάζω post απο ταξιδιώτες που μόλις γύρισαν και είναι ενθουσιασμένοι......
Καλή χρονιά και καλά ταξίδια!!!:xmas_wink:
 

dimitra_tg

Member
Μηνύματα
128
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Oχι δεν ειδα τη βιβλιοθηκη...την επομενη που πηγα να τα δω μονη μου ηταν κλειστα λογω χριστουγεννων...παλι καλα που προλαβα να δω μεσα ολο τα αξιοθεατα στο καστρο!Δεν ανησυχω..καλυτερα για να εχω λογο να ξαναπαω συντομα!!!!!! :xmas_smile:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.447
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom