Απορίες για κράτηση στο Booking.com

georgi d

Member
[email protected]
Μήπως σας απαντήσουν από εδώ.

Ένα κατάλυμα ήταν τόσο καλό που άξιζε για 20 και είχε λίγες κριτικές, οπότε θέλω να το βοηθήσω.
Εάν είναι καλό γράψτε μας και εδώ στο φόρουμ.

Last edited:

georgi d

Member
Εκεί που κοίταζα για booking κάπου έγραφε ότι μέσω εφαρμογής δεν μπορούμε κάτι να δούμε
Πρέπει να κοιτάξουμε διαφορετικά μέσω ιστοσελίδας booking.com.
Τώρα γιατί ήταν δεν θυμάμαι.

vitalogy

Member
Μπορεί να είναι άσχετο με το θέμα, αλλά δεν ήξερα που αλλού να το ρωτήσω. Έκανα κράτηση με booking, αλλά μέσω της aegean για να πάρω τα μίλια. Η booking δεν μου εμφάνισε τις κρατήσεις στο λογριασμό μου και δεν μου έχει στείλει μέιλ για να κάνω αξιολόγηση. Τι μπορώ να κάνω; Ένα κατάλυμα ήταν τόσο καλό που άξιζε για 20 και είχε λίγες κριτικές, οπότε θέλω να το βοηθήσω.
Nαι συνήθως έτσι συμβαίνει όταν κλείσεις μέσω κάποιων συνεργαζόμενων εταιριών. Δεν θα το δεις το κατάλυμα αλλά κριτική μπορείς να αφήσεις μετά. Αρχικά θα βρεις το κατάλυμα στην booking και θα πατήσεις πάνω δεξιά που λέει "σχόλια επισκεπτών" , και από το παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πατήσεις πάνω δεξιά εκεί που λέει "γράψτε σχόλιο". Θα σου πετάξει ένα πλαίσιο που θα συμπληρώσεις αριθμό κράτησης και pin, και στην συνεχεια θα αφησεις την κριτικη σου.
Σε εμένα τουλάχιστον λειτούργησε. Βέβαια νομίζω πως υπάρχει μια διορία δυο μηνών η κάτι τέτοιο.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Nαι συνήθως έτσι συμβαίνει όταν κλείσεις μέσω κάποιων συνεργαζόμενων εταιριών. Δεν θα το δεις το κατάλυμα αλλά κριτική μπορείς να αφήσεις μετά. Αρχικά θα βρεις το κατάλυμα στην booking και θα πατήσεις πάνω δεξιά που λέει "σχόλια επισκεπτών" , και από το παράθυρο που θα σου ανοίξει θα πατήσεις πάνω δεξιά εκεί που λέει "γράψτε σχόλιο". Θα σου πετάξει ένα πλαίσιο που θα συμπληρώσεις αριθμό κράτησης και pin, και στην συνεχεια θα αφησεις την κριτικη σου.
Σε εμένα τουλάχιστον λειτούργησε. Βέβαια νομίζω πως υπάρχει μια διορία δυο μηνών η κάτι τέτοιο.
Είχα κι εγώ παρόμοια κράτηση και ακολούθησα το σχόλιό σου για να γράψω κριτική. Είναι όπως τα λες μόνο που το περιθώριο για να γράψεις είναι μόνο 28 ημέρες κι έτσι δεν με άφησε να γράψω. Χρήσιμο όμως για το μέλλον.

rikios

Member
Είχα κι εγώ παρόμοια κράτηση και ακολούθησα το σχόλιό σου για να γράψω κριτική. Είναι όπως τα λες μόνο που το περιθώριο για να γράψεις είναι μόνο 28 ημέρες κι έτσι δεν με άφησε να γράψω. Χρήσιμο όμως για το μέλλον.
Είχα μια παρόμοια περίπτωση: προσπάθησα να αφήσω ένα σχόλιο, αλλά το σύστημα δεν μου επέτρεψε — η προθεσμία είχε λήξει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.123
Μέλη
39.878
Νεότερο μέλος
vasilispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom