mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Το ακριτικό νησί το χω σκεφτεί για μόνιμα για την σύνταξη. Αυτό είναι για τρεις μήνες."Υποτροφια 200 ως 400 λιρες?"
Κι εκει το τζαμπα πεθανε, θα πληρωνετε απο την τσεπη σας τα υπολοιπα.
(Καλυτερα αναπληρωτες σε ακριτικο νησι παντως, να φατε την απομονωση και το μετρημα πουλιων απο πληξη αλλα να παρετε και κανενα ενσημο και ταμειο ανεργιας)
Σωστά, απλά υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών με αυτισμό που μπορεί να είναι πολύ δύσκολες και απαιτητικές.Η κόρη μου εδώ και δυο χρόνια είναι carer , δηλαδή βοηθός ατόμου με αναπηρία, μια εργασία που δεν είναι τόσο απαιτητική και δύσκολη από όσο ακούγεται, αλλά στη χώρα μας αποτελεί μεγάλο ταμπού. Υπάρχουν πολλά ανάπηρα άτομα που ψάχνουν φροντιστές και συνοδούς για λίγες ώρες ή και πλήρες ωράριο, αλλά δύσκολα βρίσκουν άτομο να θέλει να εξυπηρετήσει. Αν κάποιος ψάχνει να αυξήσει το εισόδημα του μπορεί να το ψάξει.
Η κόρη μου πάντως δουλεύει με άτομο σε αμαξίδιο . Για αυτισμό γνωρίζω πως υπάρχει παράλληλη στήριξη στα σχολεία από άτομα που έχουν σπουδές στην ειδική αγωγή. Μόνο μια φορά έτυχε να δω φροντιστή εκτός σχολείου για παιδί με βαρύ αυτισμό τα τελευταία δέκα χρόνια που δουλεύω με παιδιά.Σωστά, απλά υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών με αυτισμό που μπορεί να είναι πολύ δύσκολες και απαιτητικές.
Και πού μπορείς να ψάξεις για να βρεις κάτι τέτοιο? Έχεις κάποια πρόταση;Η κόρη μου εδώ και δυο χρόνια είναι carer , δηλαδή βοηθός ατόμου με αναπηρία, μια εργασία που δεν είναι τόσο απαιτητική και δύσκολη από όσο ακούγεται, αλλά στη χώρα μας αποτελεί μεγάλο ταμπού. Υπάρχουν πολλά ανάπηρα άτομα που ψάχνουν φροντιστές και συνοδούς για λίγες ώρες ή και πλήρες ωράριο, αλλά δύσκολα βρίσκουν άτομο να θέλει να εξυπηρετήσει. Αν κάποιος ψάχνει να αυξήσει το εισόδημα του μπορεί να το ψάξει.
Άπειρα σάιτΚαι πού μπορείς να ψάξεις για να βρεις κάτι τέτοιο? Έχεις κάποια πρόταση;