Ιδέες για έξτρα εισόδημα

annoula

Member
"Υποτροφια 200 ως 400 λιρες?"
Κι εκει το τζαμπα πεθανε, θα πληρωνετε απο την τσεπη σας τα υπολοιπα.
(Καλυτερα αναπληρωτες σε ακριτικο νησι παντως, να φατε την απομονωση και το μετρημα πουλιων απο πληξη αλλα να παρετε και κανενα ενσημο και ταμειο ανεργιας)
Το ακριτικό νησί το χω σκεφτεί για μόνιμα για την σύνταξη. Αυτό είναι για τρεις μήνες. 😊

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Η κόρη μου εδώ και δυο χρόνια είναι carer , δηλαδή βοηθός ατόμου με αναπηρία, μια εργασία που δεν είναι τόσο απαιτητική και δύσκολη από όσο ακούγεται, αλλά στη χώρα μας αποτελεί μεγάλο ταμπού. Υπάρχουν πολλά ανάπηρα άτομα που ψάχνουν φροντιστές και συνοδούς για λίγες ώρες ή και πλήρες ωράριο, αλλά δύσκολα βρίσκουν άτομο να θέλει να εξυπηρετήσει. Αν κάποιος ψάχνει να αυξήσει το εισόδημα του μπορεί να το ψάξει.

el de abajo

Member
Η κόρη μου εδώ και δυο χρόνια είναι carer , δηλαδή βοηθός ατόμου με αναπηρία, μια εργασία που δεν είναι τόσο απαιτητική και δύσκολη από όσο ακούγεται, αλλά στη χώρα μας αποτελεί μεγάλο ταμπού. Υπάρχουν πολλά ανάπηρα άτομα που ψάχνουν φροντιστές και συνοδούς για λίγες ώρες ή και πλήρες ωράριο, αλλά δύσκολα βρίσκουν άτομο να θέλει να εξυπηρετήσει. Αν κάποιος ψάχνει να αυξήσει το εισόδημα του μπορεί να το ψάξει.
Σωστά, απλά υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών με αυτισμό που μπορεί να είναι πολύ δύσκολες και απαιτητικές.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Σωστά, απλά υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών με αυτισμό που μπορεί να είναι πολύ δύσκολες και απαιτητικές.
Η κόρη μου πάντως δουλεύει με άτομο σε αμαξίδιο . Για αυτισμό γνωρίζω πως υπάρχει παράλληλη στήριξη στα σχολεία από άτομα που έχουν σπουδές στην ειδική αγωγή. Μόνο μια φορά έτυχε να δω φροντιστή εκτός σχολείου για παιδί με βαρύ αυτισμό τα τελευταία δέκα χρόνια που δουλεύω με παιδιά.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου δεν έχω πάει!
Και πού μπορείς να ψάξεις για να βρεις κάτι τέτοιο? Έχεις κάποια πρόταση;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Και πού μπορείς να ψάξεις για να βρεις κάτι τέτοιο? Έχεις κάποια πρόταση;
Άπειρα σάιτ
Πχ nannuka
Επίσης μπορεί κάποιος να το κάνει για 1-2 μήνες στην Αγγλία δοκιμαστικά με παρα πολύ καλές απολαβές.

paefstra

Member
Διαβάζοντας το συγκεκριμένο θέμα μαθαίνω αρκετά πράγματα και συμπεραίνω ακόμα περισσότερα.

1) Τα bitcoins είναι επισφαλέστατο περιουσιακό στοιχείο. Επηρεάζονται από δεκάδες εξωγενείς παράγοντες (με πρώτο και καλύτερο τα... tweet του Elon) και δεν υπάρχει καμία εποπτική/ρυθμιστική αρχή που να μπορέσει να περισσώσει κάτι αν αρχίσει να κατρακυλά ξέφρενα. Εδώ το αόρατο χέρι της αγοράς του Adam Smith έχει μείνει κουλό...

2) Όσο κουλό και να σας ακουστεί αυτό που θα διαβάστε, από τα πιο προσοδοφόρα χρηματιστήρια του κόσμου (ναι, του κόσμου) είναι το.... Ελληνικό. Έχει άπειρες παθογένεις, είναι έρμαιο απίστευτων παρασκηνιακών κινήσεων,αλλά κάι πάλι είναι ένας τρόπος να βγάλει κανείς σχετικό κέρδος χωρίς τεράστια ενασχόληση και χωρίς πολύ μεγάλο αρχικό κεφάλαιο. Και με 1.000 ευρώ περίπου μπορείς να ξεκινήσεις.

Βέβαια αν ρωτάς εμένα που δούλευα καιρό σε χρηματιστηριακές, σε βάθος χρόνου καταντάει εθισμός και μπελάς. Έχω δει πολύ κόσμο να καταστρέφεται από το θέλγητρο του εύκολου κέρδους, οπότε πάντα όταν με ρώταγαν φίλοι και γνωστοί τι να κάνουν ,πάντα έλεγα "οτιδήποτε εκτός από το να παίξεις στο χρηματιστήριο" . Παρ όλα αυτά μπορεί να αποτελέσει πηγή εισοδημάτων, αρκεί κανείς να είναι ρεαλιστής. Δηλαδή ας κάποιος θέλει αποδώσεις του στυλ 25 % μέσα σε μια χρονιά, θα απογοητευτεί. Γενικά αν κανείς έχει ένα στόχο να κινηθεί στο 5-6% μπορεί πολύ άνετα να το κάνει.
1. Το βλεπω live. Ευτυχως που δεν ασχοληθηκα.

2. Μπηκα πριν λιγους μηνες. Ειμαι κοτα και στοχευω στο 4-5% και εξτρα τα μερισματα. Αν καποιος ηταν μουρλος μπορουσε περσι τα 1000 ευρω να τα κανει 1500 χωρις να κουνησει το δαχτυλακι του.
Ελπιζω να εχω τη φωτιση να βγω εγκαιρα πριν καω.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
1. Το βλεπω live. Ευτυχως που δεν ασχοληθηκα.

2. Μπηκα πριν λιγους μηνες. Ειμαι κοτα και στοχευω στο 4-5% και εξτρα τα μερισματα. Αν καποιος ηταν μουρλος μπορουσε περσι τα 1000 ευρω να τα κανει 1500 χωρις να κουνησει το δαχτυλακι του.
Ελπιζω να εχω τη φωτιση να βγω εγκαιρα πριν καω.
Θέλει να είσαι ψυχρό αίμα, γιατί τη στιγμή που ανεβαίνει δεν βγαίνει κανείς εύκολα. Αλλιώς άστα στην άκρη και ξέχασέ τα για μερικά χρόνια το Bitcoin είναι το τελευταίο που θα χάσει τεράστια αξία (λογικά)

paefstra

Member
Θέλει να είσαι ψυχρό αίμα, γιατί τη στιγμή που ανεβαίνει δεν βγαίνει κανείς εύκολα. Αλλιώς άστα στην άκρη και ξέχασέ τα για μερικά χρόνια το Bitcoin είναι το τελευταίο που θα χάσει τεράστια αξία (λογικά)
Πριν απο χρονια ειχα εναν δντη στη δουλεια που ειχε βγει εγκαιρα με πολυ καλο mindset, ελεγε "εβγαλα εγω, ας βγαλει τωρα κανενας αλλος λεφτα".
Το bitcoin μου απαγορεψε ο λογιστης μου να το ακουμπησω. Δεν ξερω τιποτε, εγω οταν πεσει στα 20k θα το ακουμπουσα λιγακι, πολυ λιγο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.402
Μέλη
40.035
Νεότερο μέλος
Fay Dem

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom