Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Όχι βέβαια!Να πάρουμε σα δεδομένο ότι με αυτήν την πρακτική δεν προσπαθούμε όυτε να κλεψουμε ούτε να κοροιδεψουμε κανέναν
Όταν έγινε σε μένα είχα βάλει πιστωτική. Τα χρήματα (ήταν το ποσό μιας διανυκτέρευσης) φαίνονταν δεσμευμένα στη κάρτα χωρίς να έχουν χρεωθεί. Όταν φτάσαμε στο κατάλυμα (ξενοδοχείο ήταν, αν θυμάμαι καλά ήταν το κατάλυμα στη Τουλούζη, Γαλλία) αποδέσμευσαν το ποσό και στο τέλος της διαμονής εισέπραξαν το συνολικό ποσό. Στους όρους πληρωμής το ανέφερε, δεν ήταν κάτι παράξενο αυτό που είδα. Αν είχα δηλώσει κάποια χρεωστική θα έπρεπε να έχω απο πριν το ποσό στον λογαριασμό. Επίσης έχω διαβάσει απο άλλα μέλη εδώ στο φόρουμ οτι τους έχει συμβεί με revolut και το κατάλυμα ενημερώνει οτι αν δεν δει χρήματα θα προβεί σε ακύρωση.Τώρα αυτό που περιγράφεις δε μου έχει τύχει ποτέ. Ούτε από την Booking ούτε όταν κλείνω απευθείας από τα ξενοδοχεία. Δηλαδή να μου τραβήξουν ποσό από την κάρτα χωρίς αιτιολογία??? Ε γιαυτό να μείνει άδεια η κάρτα και να μου ακυρώσουν και την κράτηση. Κακή συνεργασία από την αρχή. Θα πάμε αλλού.![]()