Αυστρία Απορίες για ταξίδι Αυστρία

marquis

Member
Συνταξιδιώτης, θα πάω Αυστρία το καλοκαίρι αλλά οι μέρες δεν μου βγαίνουν και για τα τρία. Ποιο από τα τρία να αφήσω εκτός???
Graz. Πιο must προορισμοί οι άλλοι δυο, αν και δε θα έκαιγα το Σαλτσμπουργκ σε μονοήμερη.

marquis

Member
Ευχαριστώ για την απάντηση....τι εννοείς ως προς Σάλτσμπουργκ??δεν σου άρεσε??
Το αντίθετο. Ο,τι είναι αρκετά όμορφη πόλη όποτε θα της έβαζα διανυκτέρευση, δεδομένου ότι δεν είναι δίπλα από τη Βιέννη.

GTS

Member
Δεν έχω πάει Σάλτσπουργκ αλλά το Γκρατς είναι μικρό και μάλλον για μια διανυκτέρευση το πολύ.

vasilikigero

New Member
Παρακαλώ πολύ αν μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι πιο όμορφο για διαμονή το Klagenfurt ή το Villach;;

marquis

Member
Παρακαλώ πολύ αν μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι πιο όμορφο για διαμονή το Klagenfurt ή το Villach;;
Klagenfurt για εμένα. Πιο μεγάλη πόλη με περισσότερα σημεία ενδιαφέροντος. Εναλλακτική πρόταση, ειδικα αν πάτε καλοκαίρι να μένατε κάπου πάνω στη λίμνη Worthersee.

Giannal

Member
Γειά σας, σκέφτομαι ταξίδι τον Σεπτέμβριο για σαλτσμπουργκ 5μερες συν μια μονοήμερη στο χαλστατ, είδα ότι δεν έχει απευθείας πτήσεις..οποτε θα πάμε Βιέννη κ απευθείας με τραίνο η λεωφορείο για σαλτσμπουργκ, αξίζουν 5 μέρες εκεί; η μετακίνηση είναι εύκολη-γρήγορη από Βιέννη μέχρι εκεί και από σάλτσμπουργκ για χαλστατ;

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Γειά σας, σκέφτομαι ταξίδι τον Σεπτέμβριο για σαλτσμπουργκ 5μερες συν μια μονοήμερη στο χαλστατ, είδα ότι δεν έχει απευθείας πτήσεις..οποτε θα πάμε Βιέννη κ απευθείας με τραίνο η λεωφορείο για σαλτσμπουργκ, αξίζουν 5 μέρες εκεί; η μετακίνηση είναι εύκολη-γρήγορη από Βιέννη μέχρι εκεί και από σάλτσμπουργκ για χαλστατ;

Παρόμοιο ταξίδι κάναμε 12 με 18 Σεπτεμβρίου το 2022.
3 διανυκτερεύσεις σε Σάλτσμπουργκ
2 διανυκτερεύσεις σε Χάλστατ και μια σε Λιντς.
Και εμείς πήγαμε απ' ευθείας από το αεροδρόμιο της Βιέννης στο Σάλτσμπουργκ με τρένο εύκολα και γρήγορα.
Όλες οι διαδρομές έγιναν με τρένα.

Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Εγώ Σαλτσμπουργκ είχα πάει από το Μόναχο, το αναφέρω σε περίπτωση που βρεις οικονομικά εισιτήρια να ξέρεις είναι επίσης κοντά με το τρένο.
Χάλστατ είχαμε πάει μονοήμερη αν θυμάμαι καλά είχαμε πάρει λεωφορείο-τρένο-βαρκάκι. Μου φαίνονταν περίπλοκο αλλά στην πράξη αποδείχτηκε οκ και πολύ όμορφη διαδρομή. Από εκεί και πέρα εγώ θα τολμήσω να πω ότι οι 5 μέρες μου φαίνονται υπερβολή για Σαλτσμπουργκ.
Εμείς είχαμε κάνει το ταξίδι 3 μέρες Μόναχο, 2 Σαλτσμπουργκ και 1 μονοήμερη Χάλστατ.

Giannal

Member
Εγώ Σαλτσμπουργκ είχα πάει από το Μόναχο, το αναφέρω σε περίπτωση που βρεις οικονομικά εισιτήρια να ξέρεις είναι επίσης κοντά με το τρένο.
Χάλστατ είχαμε πάει μονοήμερη αν θυμάμαι καλά είχαμε πάρει λεωφορείο-τρένο-βαρκάκι. Μου φαίνονταν περίπλοκο αλλά στην πράξη αποδείχτηκε οκ και πολύ όμορφη διαδρομή. Από εκεί και πέρα εγώ θα τολμήσω να πω ότι οι 5 μέρες μου φαίνονται υπερβολή για Σαλτσμπουργκ.
Εμείς είχαμε κάνει το ταξίδι 3 μέρες Μόναχο, 2 Σαλτσμπουργκ και 1 μονοήμερη Χάλστατ.
Ναι σίγουρα θα το κοιτάξω κ από Μόναχο κ θα καταλήξω όπου έχει φθηνότερα αεροπορικα
Αλήθεια σου φαίνονται πολλές οι 5μερες;
Η αλήθεια είναι ότι Βιέννη δε θέλω να μείνω γιατί έχω κάνει παλιότερα ταξίδι εκεί, τώρα για Μόναχο δεν έχω ψάξει αν είναι ωραία, ευχαριστώ πάντως για τι πληροφορίες!

polidoros

Member
Ναι σίγουρα θα το κοιτάξω κ από Μόναχο κ θα καταλήξω όπου έχει φθηνότερα αεροπορικα
Αλήθεια σου φαίνονται πολλές οι 5μερες;
Η αλήθεια είναι ότι Βιέννη δε θέλω να μείνω γιατί έχω κάνει παλιότερα ταξίδι εκεί, τώρα για Μόναχο δεν έχω ψάξει αν είναι ωραία, ευχαριστώ πάντως για τι πληροφορίες!
Ναι είναι πολλές οι 5 μέρες για την πόλη του Σάλτσμπουργκ εκτός αν θέλεις να ξεκουραστείς. Αν προσθέσεις μερικά σημεία πέριξ ίσως οι 5 μέρες γεμίσουν. Σημεία: 1) Αετοφωλιά του Χίτλερ, 2) Αλατωρυχείο Μπέρχτεσγκαντεν, 3) Παγετωνικό σπήλαιο Eisriesenwelt 4) λίμνη Königssee, 5)Rossfeld Panorama Strasse κ.λ.π.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.130
Μέλη
39.881
Νεότερο μέλος
Dougas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom