Εγώ τον Ιούνιο έμεινα εδώ: https://www.booking.com/Share-OVC9HUd (Imagine Apartments - Starowiślna 4)Αρχές Σεπτ στην Κρακοβία. Σκέπτομαι να μείνω στην περιοχή του Υδάτινου πάρκου oπου βρίσκω κανονικό οτέλ με ρεσεψιόν. Κάτι διαμερίσματα με στέλνουν αλλού για το κλειδί αλλού η είσοδος και για ρεσεψιόν αν θέλω κάτι, μόνο με email. Ti λέτε για την περιοχή του υδάτινου πάρκου ? 20 λεπτά από το κέντρο με λεωφορείο. Ευχαριστώ.
Βρήκα στο κέντρο τελικά. Ξέρει κάποιος αν υπάρχουν ακόμη σοσιαλιστικές... αναμνήσεις στην πόλη ή στα περίχωρα?Γιατι δεν βρισκεις κατι πιο κοντα στο κεντρο?
Ωστε να μπορεις να περπατησεις και με τα ποδια και να δεις τις γυρω γειτονιες?
Όπως ο χειμώνας στην Ελλάδα, ενδεχομένως και με χιόνι. Νυχτώνει γύρω στις 4:30.Λογικα θα εχει αρκετο κρυο.
Τα αλατορυχεια αξιζουν πολυ, ναι.Σκεφτόμουν για Κρακοβια μεσα Νοεμβριου 3-4 ημερακι
Με χαλαρο προγραμμα και μονο to do στην λιστα τα αλατο ορυχεια αξιζει; Λογικα θα εχει αρκετο κρυο.
Τα Αλατωρυχεία της Κρακοβίας είναι μοναδικά. Οπωσδήποτε στο πρόγραμμά σου!Σκεφτόμουν για Κρακοβια μεσα Νοεμβριου 3-4 ημερακι
Με χαλαρο προγραμμα και μονο to do στην λιστα τα αλατο ορυχεια αξιζει; Λογικα θα εχει αρκετο κρυο.
Na απαντήσω λπν εγώ που πήγα και γύρισα λίγες μέρες. Ο χώρος όπου βρισκόταν το ξενοδοχείο ήταν κομμουνιστικής εκδοχής. Μία πύλη λίγο πιο μεγάλη της πύλης του Birkenau εσωτερικός ελεύθερος χώρος παρκινγκ και περιμετρικά κατοικίες παλαιάς εποχής και κάποιες ανακαινισμένες με ορόφους σε διαμερίσματα προς ενοικίαση. Η διάταξη των κατοικιών διευκόλυνε την επικοινωνία αλλά και τον έλεγχο των ενοίκων από τους ρουφιάνους που ήταν μια επιδίωξη των πρώην καθεστώτων.Βρήκα στο κέντρο τελικά. Ξέρει κάποιος αν υπάρχουν ακόμη σοσιαλιστικές... αναμνήσεις στην πόλη ή στα περίχωρα?