Aegean Airlines Αποσκευές και χειραποσκευές Aegean

Kostass

Member
Δεν έχω κλείσει ακόμα αλλά αν δεν είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα σκέφτομαι το light.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δεν έχω κλείσει ακόμα αλλά αν δεν είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα σκέφτομαι το light.
Εάν κλείσεις economy light και όχι flex η γυναίκα σου σίγουρα δεν μπορεί να πάρει γυναικεία τσάντα μεσαίου μεγέθους.
Εάν πάρει κανένα χιαστί τσαντάκι μεγέθους ποροφολιού και εσύ μια μικρή μπανάνα μέσης δεν θα σας πουν τίποτα. Αλλά όχι κανονική τσάντα γυναικεία, εκτός βέβαια εάν χωράει μέσα στην χειραποσκευή σας.
Όλα εξαρτώνται από τον υπάλληλο του αεροδρομίου που θα είναι μπροστά στον έλεγχο κατά την είσοδο σας στην πύλη. Μου έχει τύχει να ελέγχουν το βάρος των χειραποσκευών και να αναγκάζουν κόσμο να φοράει ρούχα ή να πληρώνει το πρόστιμο της υπέρβαρης χειραποσκευής.
Η ανοχή στο βάρος της χειραποσκευής επίσης εξαρτάται από τον υπάλληλο, όπως μου παραδέχθηκαν οι ίδιοι οι υπάλληλοι.
Εγώ τηρώ αυστηρά τα όρια γιατί δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.
Η κόρη μου με flex και χειραποσκευή 9.100 γρ. πλήρωσε 40 € για το επιπλέον 1 κιλό πριν 2 χρόνια.
Εσύ αποφασίζεις γιατί κανένας από το φόρουμ δεν θα σου πληρώσει το πρόστιμο...;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.156
Μέλη
39.901
Νεότερο μέλος
grig1983

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom