Kostass
Member
Δεν έχω κλείσει ακόμα αλλά αν δεν είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα σκέφτομαι το light.
Εάν κλείσεις economy light και όχι flex η γυναίκα σου σίγουρα δεν μπορεί να πάρει γυναικεία τσάντα μεσαίου μεγέθους.Δεν έχω κλείσει ακόμα αλλά αν δεν είναι πολύ αυστηρά τα πράγματα σκέφτομαι το light.
Το ίδιο κάνω και ζυγίζω πάντα τις αποσκευές με φορητή ζυγαριά(πολύ σωστή ιδέα της “paefstra” πριν λίγα χρόνια) ώστε να μην υπερβαίνουν τα 8 κιλά τα τρέιλερ καμπίνας.τηρώ αυστηρά τα όρια γιατί δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής
πες μας και μας τη πονηριά, μπορεί να μας φανεί χρήσιμη. Άσε που όλο και κάποιος θα την εχει δοκιμάσει.Το ίδιο κάνω και ζυγίζω πάντα τις αποσκευές με φορητή ζυγαριά(πολύ σωστή ιδέα της “paefstra” πριν λίγα χρόνια) ώστε να μην υπερβαίνουν τα 8 κιλά τα τρέιλερ καμπίνας.
Σκέφτηκα όμως και μια μικρή πονηριάγια το παραπάνω που ρώτησα αλλά θα σου στείλω πμ για να μου πεις τη γνώμη σου.
Μπουφαν με πολλες τσεπες. Βαζεις ενα κιλο ηλεκτρονικα στις τσεπες και τελος.πες μας και μας τη πονηριά, μπορεί να μας φανεί χρήσιμη. Άσε που όλο και κάποιος θα την εχει δοκιμάσει.
Η κόρη μου με flex και χειραποσκευή 9.100 γρ. πλήρωσε 40 € για το επιπλέον 1 κιλό πριν 2 χρόνια.
Εσύ αποφασίζεις γιατί κανένας από το φόρουμ δεν θα σου πληρώσει το πρόστιμο...![]()
Ρε παιδιά σε ποια αεροδρόμια γίνονται αυτά; Επειδή θα έχω πετάξει καμιά δεκαριά φορές τη τελευταία διετία και τόσοι γνωστοί και φίλοι και ποτέ σε κανέναν δεν έχει ζυγιστεί, η για την ακρίβεια μία φορά στο Λονδίνο επιστροφή φέτος τα χριστούγεννα που με το ζόρι χωρούσες στο αεροπλάνο και ζύγιζαν τα πάντα και όσοι είμασταν πάνω από 8kg απλά τα έστελναν υποχρεωτικά κάτω. Έχω πάντα τη φορητή ζυγαριά βέβαια για να ξέρω πόσο παραπάνω είμαι αν χρειαστεί να αφαιρέσω κάτι γιατί σπάνια η χειραποσκευή πέφτει από τα 9-9.5kg ομολογώ. Αλλά δεν ήξερα καν ότι παίζει πρόστιμο στην aegeanΤο ίδιο κάνω και ζυγίζω πάντα τις αποσκευές με φορητή ζυγαριά(πολύ σωστή ιδέα της “paefstra” πριν λίγα χρόνια) ώστε να μην υπερβαίνουν τα 8 κιλά τα τρέιλερ καμπίνας.
Σκέφτηκα όμως και μια μικρή πονηριάγια το παραπάνω που ρώτησα αλλά θα σου στείλω πμ για να μου πεις τη γνώμη σου.
οχι μωρέ εντάξει μπορεί να μην είναι ακριβώς πονηριά αλλά μπορεί να είναι και επιτρεπτό,δεν ξέρω.πες μας και μας τη πονηριά, μπορεί να μας φανεί χρήσιμη. Άσε που όλο και κάποιος θα την εχει δοκιμάσει.
Για να παραδώσεις τις βαλίτσες θα πρέπει να αναγράφονται στην κάρτα επιβίβασης, σωστά;οχι μωρέ εντάξει μπορεί να μην είναι ακριβώς πονηριά αλλά μπορεί να είναι και επιτρεπτό,δεν ξέρω.
Σίγουρα θα το έχει αναφέρει και κάποιος άλλος απλά εγώ δεν έτυχε μάλλον να διαβάσω κάτι.
Σκέφτομαι ας πούμε ότι αν είμαστε δύο άτομα και κλείσω ναύλο που επιτρέπει μόνο χειραποσκευή ή προσωπικό αντικειμένο δεν μπορώ να κάνω το εξής;
Να δώσω για παράδοση,αφού είναι δωρεάν,στο αεροδρόμιο τις δύο βαλίτσες καμπίνας ώστε να πάνε στο αμπάρι το αεροπλάνου και όταν είναι η ώρα για επιβίβαση στην πύλη να μπούμε κουβαλώντας ο καθένας μόνο από ένα προσωπικό αντικείμενο;
Εννοώ δηλαδή θα έχω κλείσει light ναύλο που επιτρέπει μόνο το ένα ή το άλλο, θα ταξιδεψω με τα δύο αλλά θα έχω μόνο το ένα στην καμπίνα. Δεν επιτρέπεται αυτό;
Και αν ας πούμε δεν επιτρέπεται τι θα μου πει ο υπάλληλος στον έλεγχο εισιτηρίων στην πύλη όταν δει να έχω πραγματικά μόνο ένα προσωπικό αντικείμενο μαζί μου όπως μία τσάντα ή ένα τσαντάκι μέσης;
Είναι τόσο παρατηρητικοί οι υπάλληλοι ρε γαμώτο;Για να παραδώσεις τις βαλίτσες θα πρέπει να αναγράφονται στην κάρτα επιβίβασης, σωστά;
Αρχικα το χεις ολο λαθος στο μυαλο σου...για να παραδωσεις τη χειραποσκευη κατω θα πρεπει να πας στο γκισε να παρεις καρτα επιβιβασης και ΑΝ ειναι γεματο το αεροπλανο θα στο πει η κοπελα απο μονη της αν θες να στην παρει κατω τη χειραποσκευη αλλιως θα την παρεις υποχρεωτικα πανω...αρα αν θες να πας στο αεροδρομιο 3 ωρες πριν για να περιμενεις να παρεις εκτυπωμενη καρτα επιβιβασης μπας κ εισαι τυχερος να σου παρουν τη χειραποσκευη οκ...Είναι τόσο παρατηρητικοί οι υπάλληλοι ρε γαμώτο;![]()
Ξεχασες οτι στο γκισε αν δουν προσωπικο αντικειμενο, θα σου πουν να το βαλεις μεσα στη βαλιτσα. Καρφωνεσαι χειροτερα εκει.οχι μωρέ εντάξει μπορεί να μην είναι ακριβώς πονηριά αλλά μπορεί να είναι και επιτρεπτό,δεν ξέρω.
Σίγουρα θα το έχει αναφέρει και κάποιος άλλος απλά εγώ δεν έτυχε μάλλον να διαβάσω κάτι.
Σκέφτομαι ας πούμε ότι αν είμαστε δύο άτομα και κλείσω ναύλο που επιτρέπει μόνο χειραποσκευή ή προσωπικό αντικειμένο δεν μπορώ να κάνω το εξής;
Να δώσω για παράδοση,αφού είναι δωρεάν,στο αεροδρόμιο τις δύο βαλίτσες καμπίνας ώστε να πάνε στο αμπάρι το αεροπλάνου και όταν είναι η ώρα για επιβίβαση στην πύλη να μπούμε κουβαλώντας ο καθένας μόνο από ένα προσωπικό αντικείμενο;
Εννοώ δηλαδή θα έχω κλείσει light ναύλο που επιτρέπει μόνο το ένα ή το άλλο, θα ταξιδεψω με τα δύο αλλά θα έχω μόνο το ένα στην καμπίνα. Δεν επιτρέπεται αυτό;
Και αν ας πούμε δεν επιτρέπεται τι θα μου πει ο υπάλληλος στον έλεγχο εισιτηρίων στην πύλη όταν δει να έχω πραγματικά μόνο ένα προσωπικό αντικείμενο μαζί μου όπως μία τσάντα ή ένα τσαντάκι μέσης;
Οσο προλαβαινετε ,πριν αρχισουν να ζυγιζουν και μας ...Ξεχασες οτι στο γκισε αν δουν προσωπικο αντικειμενο, θα σου πουν να το βαλεις μεσα στη βαλιτσα. Καρφωνεσαι χειροτερα εκει.
Μη διαβαζεις παπαντζες που γραφουν παπατζηδες που μπορει να μην το εχουν κανει ποτε.
Καργκο παντελονια με τσεπες δεν εχετε? Μπουφαν με τσεπες? Δεν θα πεταξετε κυριλε αλλα 1 κιλο χωραει.