Twinkie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Με το νου
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα πέντε σημεία της Γης
Μπράβο Μαρία για το κουράγιο να κάνεις ένα τόσο μεγάλο ταξίδι μόνη με τη μπέμπα σου, για τον τρόπο που διαχειρίστηκες όλα όσα είχατε να αντιμετωπίσατε και φυσικά για τον όμορφο τρόπο που μας τα μεταφέρεις...

) Μετα το φαγητο περιπλανηθηκαμε στην περιοχή. Δεν ξερω, αλλα μου φανηκε λες και ειμαι σε άλλη πολη, πολύ διαφορετικα από λιγες στασεις πιο πανω. Η περιοχή ήταν και είναι ένα μερος που μενουν περισσοτερο καλλιτεχνες μαλιστα και μερικοι διασημοι. Υπαρχουν μερικα πανεμορφα παλια κτηρια τα οποια κυριολεκτικα παλευουν να διαφυλαξουν. Νομιζω ότι και σε εκεινη την περιοχή εχουν κανει τα εξωτερικα γυρισματα του διαμερισματος της Carrie Bradshaw (Sex and the City) αλλα δεν το ειδαμε φυσικα. Το Village μου αρεσε πολύ. Περπατωντας βρήκαμε την επομενη σταση του λεωφορείου, ανεβηκαμε πανω και σταματησαμε εξω από το Κεντρο Ηνωμενων Εθνών, κοντα στο ξενοδοχείο μας. Δεν ειχαμε τακτοποιήσει τα πραγματα μας ακομα, οποτε και το καναμε. Δεν μας πηρε πολύ ωρα και καθως ηταν αργα το απογευμα, αποφασίσαμε να κανουμε και το Night tour με το λεωφορείο, το οποιο ξεκινουσε από την Times Square 8 το βραδυ, περναγε από την Manhattan Brigde στο Brooklyn εκανε και εκει μια περατζαδα και κατεληγε παλι στην Times Square. H διαρκεια της ήταν 2 ωρες. Η βραδυα ήταν καταπληκτική αν και ο αερας ειχε δυναμωσει λιγακι. Τα φωτα αναβαν σιγα σιγα και η πολη μεταμορφωνόταν. Η διαδρομή από το Μανχαταν στο Μπρουκλυν ήταν πανεμορφη, η θεα εκπληκτική (ο αερας εκνευριστικός) αλλα αξιζε με τα χιλια. Από το Μπρουκλυν τι να δεις τωρα βραδιατικο, σιγουρα δεν εχει την ομορφια του Μανχαταν αλλα είναι πολύ γρήγορα αναπτυσσομενη περιοχη. Μια χαρα μου φανηκε από την μικρη γευση που πηρα. Δυστυχως στον γυρισμο εγω και μια άλλη κυρια με μωρο αναγκαστηκαμε να κατεβουμε κάτω, γιατι εκανε κρυο εκει ψηλα για τα παιδια, αλλα δεν πειραζει. Αυτά που ηθελα και επρεπε να δω τα ειδα. Με παιδια δεν μπορεις να απολαυσεις νυχτερινή ζωη αλλα τι να κανουμε… Από την Times Square πηραμε ταξι και καθως η βολτα ειχε τραβηξει περισσοτερο , φτασαμε στο ξενοδοχειο κατά της 11.30. Φαγαμε ένα σαντουιτσακι που πηραμε από το Subway ήπιαμε το κρασακι μας και πεσαμε για υπνο. Αντε 8 ωρες μεχρι την επομενη βολτα!