• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Τουρκία Αρχόντισσα Πόλη

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
ΕΡΣΗ σήμερα είναι προχωρημένη η κοινωνία... πρώτα βαπτίζουν το μωρό και μετά παντρεύονται οι γονείς.
μούτυχε και μάλιστα στην Κρήτη...........
Δε το θυμάσαι καλά...πρώτα παντρεύονται οι γονείς και μετά γίνεται η βάπτιση του παιδιού...αλλιώς είσαι μπανάλ!:clap:

Loca Corazon

Member
Ιωάννα μου,

τα μπερδεύεις λίγο ... καμήλα ούτε για δείγμα στην Κωνσταντινούπολη! Ίσως σε κάτι μαγνητάκια για το ψυγείο ...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Είχατε και προσφορές σε καμήλες;
Δηλαδή, για να καταλάβω τι ρωτάς: ενδιαφέρεσαι να πάρει ο μπαμπας σου καμια διακοσαρια καμηλες για να σε παραδώσει στον τουρκο γαμπρό; Αλλιώς δεν καίγεσαι για το θέμα; Και τον πατέρα σου τον σκέφτηκες πώς και με τι θα ταίζει τα κακόμοιρα τα ζωντανά; :bleh: Πόσο πια παστουρμα να φτιάξει ο άνθρωπος;

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
:roll::roll: Δίκιο έχετε και οι δύο, :roll::roll:
Οι καμήλες - μαγνητάκια γίνονται παστουρμάς;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
ναι αμε! Γινεται μαγνητάκι παστουρμάς για το ψυγείο!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ντινα να ζησει ο γυιος χιλιοχρονος και ευτυχισμενος και να χαιρεται το όνομα του :clap:...πολυ ωραια ιδεα να τον βαφτισετε στη Πολη ...

οσο για τις πληροφοριες της Ερσης , ενα εχω να πω
Ερση = εγγυηση:D

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Ντινα, επειδη εχω χασει πολλα επεισοδια...μολις το ειδα... Πανεμορφη η ιστορια σου και σου ευχομαι να ναι τυχερος καλοτυχος και γερός ο ..."γαμπρος"... να μας τον προσεχεις...:D:D αντε και τον γαμο του εκει... νυφη ετοιμη:haha:

thimios8663

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Ντινα να σας ζησει και να συνεχισετε τα ταξιδακια σας ολοι μαζι..!Αντε κ να τον παντρεψεις στη Πολη!

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Ντινα, επειδη εχω χασει πολλα επεισοδια...μολις το ειδα... Πανεμορφη η ιστορια σου και σου ευχομαι να ναι τυχερος καλοτυχος και γερός ο ..."γαμπρος"... να μας τον προσεχεις...:D:D αντε και τον γαμο του εκει... νυφη ετοιμη:haha:
Ταξιδιάρα συμπεθέρα κι εγώ ν αρνηθώ??:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.233
Μέλη
39.941
Νεότερο μέλος
lpapaulakis@gmail

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα