Αστείες εικόνες v2

Dr Snoopy

Member
Μηνύματα
797
Likes
10.008
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν.Ζηλανδία
Και δεν ειναι πλακα...
Η Θύρα 10 των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή κυκλοφόρησε τη μπύρα «Γριά» αφιερωμένη στον φανατικό φίλο της ομάδας,Διαμαντή, τον "Κόουτς",ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή. Η ανακοίνωση έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα της Θύρας 10 στο Facebook, με την μπύρα να έχει την ονομασία «Γριά» (για όσους/ες δεν ξέρουν το παρατσούκλι των οπαδών του Ηρακλή είναι Γριές,λόγω της παλαιότητας της ομάδας)και την ετικέτα να συμπληρώνει «Κόουτς εντίσιον».Τη συνταγή την πήραν από τα παιδιά της "33Brewing Company"
 

tripakias

Member
Μηνύματα
7.988
Likes
12.053
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
Που είναι το αστείο; Δεν κατάλαβα. Αν το θεωρείς αστείο είναι τρανσφοβία και δεν είναι καθόλου αστεία. Πιθανότατα υπάρχουν τρανς άτομα, φίλοι τους και συγγενείς τους που διαβάζουν ή είναι μέλη του φόρουμ και προσβάλλονται με το ότι αυτή η εικόνα αναρτήθηκε ως αστεία.

Αγαπητοί τρανς, όσοι θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι ενδιαφερόμαστε μόνο για την σωματική και ψυχική σας υγεία, όπως κάνουμε και για κάθε άνθρωπο. Το πως και που κατουράτε, το πόσα και ποια όργανα έχετε και πως τα χρησιμοποιείτε μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Με αγάπη
 
Last edited:

panpan

Member
Μηνύματα
6.865
Likes
26.632
Που είναι το αστείο; Δεν κατάλαβα. Αν το θεωρείς αστείο είναι τρανσοφοβία και δεν είναι καθόλου αστεία.
Έλα χαλάρωσε. Μια χαρά αστεία είναι. Εγώ γέλασα που είδα τους 7 νάνους να κατουράνε σε 6 τουαλέτες. Εσύ μην γελάς. Δεν θα βάλουμε και περιορισμό στο πως και γιατί θα γελάμε. Και ούτε
θα απολογούμαστε. Και ούτε θα σπέρνουμε ενοχές. Και το βασικότερο. Δεν θα βάζουμε ταμπέλες.
ΑΜΑΝ πια.
 

tripakias

Member
Μηνύματα
7.988
Likes
12.053
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εκεί
Έλα χαλάρωσε... Δεν θα βάζουμε ταμπέλες.
ΑΜΑΝ πια.
Η συγκεκριμένη εικόνα όμως βάζει ταμπέλες. Κατά τα άλλα χαλαρός είμαι. Απλώς δεν έχω τρανσφοβικό χιούμορ ώστε να μου προκαλεί γέλιο. Ούτε μπορώ να δικαιολογήσω διακρίσεις και bullying ως προς την ταυτότητα φύλου.
 

poised

Member
Μηνύματα
862
Likes
6.333
Κάποιος έλεγε ότι δεν πρεπει να ενοχοποιήσουμε το γέλιο. :)
Φαντάζομαι δεν ξέρουν όλοι το παρασκήνιο με την ακροδεξιά επίθεση από το Fox News και λοιπούς υπερσυντηρητικούς ή γενικά βλαμμένους που δέχεται η disney στην Αμερική για την απόφασή της να παρουσιάζει χαρακτήρες από όλο το φάσμα των φύλων. Για όποιον το ξέρει δεν είναι αστείο αλλά προπαγάνδα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.688
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom