Αυξάνεστε και πληθύνεστε και κυριεύσατε τη γη

tripakias

Member
Μηνύματα
8.024
Likes
12.125
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτό το να "χωρίσουν ανθρώπους" το λες για αρνητικό, αλλά θα ήθελα να δω στη Γαλλία (αν θυμάμαι εκεί ζεις) να αφήσουν ελεύθερους όλους τους φυλακισμένους να δούμε τι θα γίνει.
Ειμαι υπερ της παγκοσμιοποιησης, της ελευθερης διακινησης ανθρωπων, ιδεων και αγαθων, της κοινωνικης δικαιοσυνης και της αλληλεγγυης, της αδιαπραγματευτης και ανιδιοτελους αδελφοσυνης, τους σεβασμου της ανθρωπινης αξιοπρεπειας και της φυσης, της μιξης των πολιτισμων και τη συνεργασια τους για ειρηνη, τεχνολογικη αναπτυξη και ευτυχια.

Ειμαι κατα των συνορων (κυριολεκτικων και μεταφορικων), της λατρειας εθνικων, θρησκευτικων και αλλων συμβολων ως ιερα, των παντος ειδους διακρισεων, της κατηγοριοποιησης, της καταταξης και τεμπελοποιησης των ανθρωπων , της εκμεταλλευσης ανθρωπων και ζωων, της κυριαρχιας και της προσπαθειας κυριαρχιας παντος μορφης

Θα μου πεις ονειρευεσαι μια ουτοπια. Ναι ονειρευομαι ενα κοσμο που οι περισσοτεροι ανθρωποι θα τον ηθελαν αλλα δεν πιστευουν πως μπορει να υπαρξει γιατι απλα δεν μπορουν να τον φανταστουν.

Στην παρουσα φαση και για να απαντησω στην απορια σου: προτιμω τις φυλακες του νορβηγικου σωφρονιστικου συστηματος. Τον κατοικον περιορισμο (και προσφορα κοινωνικης εργασιας) εκεινων που τα εγκληματα που διεπραξαν δεν απειλουν την ανθρωπινη ζωη και υγεια. Προσφορα κοινωνικης εργασιας για ανθρωπους που φυλακιζονται επειδη αδυνατουν να ξεπληρωσουν οικονομικα χρεη. Μη φυλακιση φυσικα εξαιτιας πολιτικης, ιδελογικης, φυλετικης, σεξουαλικης, θρησκευτικης κλπ ταυτοτητας.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.242
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom