Αυστραλια 7 μερες μερικες ερωτησεις

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.725
Likes
10.886
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Πριν ένα μήνα μπήκα Σιγκαπούρη και συμπλήρωσα την ηλεκτρονική αίτηση για την είσοδο στη χώρα μέσα στο αεροπλάνο, δεν ισχύει αυτή τη στιγμή αυτό με τις 3 μέρες πριν.

Για να πας στη πόλη έχει λεωφορεία που κάνουν νομίζω 2 Σιγκαπουριανά δολάρια, δηλαδή λιγότερο από 1,5 ευρώ. Όπως προειπώθηκε, μπορείς να πληρώσεις απευθείας με τη κάρτα σου σαν tap & go. Αλλά και το Grab (αντίστοιχο του Uber) είναι οικονομικό, η διαδρομή αεροδρόμιο-Marine Bay δεν κάνει πάνω από 15 ευρώ. Για 8 ώρες νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κατέβεις Chinatown, να περπατήσεις λίγο στο Business Center και μετέπειτα να πας Marina Bay, να δεις το light show εάν έχει βραδιάσει και μετά επιστροφή στο αερόδρομιο.
 

tatooine

Member
Μηνύματα
2.561
Likes
11.125
Πριν ένα μήνα μπήκα Σιγκαπούρη και συμπλήρωσα την ηλεκτρονική αίτηση για την είσοδο στη χώρα μέσα στο αεροπλάνο, δεν ισχύει αυτή τη στιγμή αυτό με τις 3 μέρες πριν.
Μέσα σε τρις μέρες.
  • You can submit your arrival card information 3 days prior to your date of arrival (including the date of arrival) in Singapore.
 

intefix

Member
Μηνύματα
84
Likes
65
Επόμενο Ταξίδι
Αυστραλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ρωσσία
Σήμερα αύριο θα βγάλω τα εισιτήρια. Ακόμα να ξεκαθαρίσει η παρέα μου από Ελλάδα. Βλέπω να έχω τον ανιψιό μου που θα προστεθεί τον Ιούλιο και θα τον έχω τις μισές μέρες. Κάπου είδα ότι είχε και αναμονή 23-24 ώρες για κάποια μέρα στην επιστροφή. Η ακόμα καλύτερα έλεγα να έσπαγα τη επιστροφή και να μείνω 2-3 μέρες Σιγκαπούρη. Πιστεύω να αξίζει. Θα είχα επιβάρυνση; θα το δω.
Πάμε στο ταξίδι. Για Μελβούρνη θα είμαι 15 μέρες περίπου. Εκτός τα απαραίτητα συγγενολόγια λέμε να πάμε δυτικά . Επίσης σκεφτόμουνα και Τασμανία 2-3 μέρες ΑΝ βγαίνει.
Λέμε να κάνουμε road tip Μελβούρνη - Σιδνευ. 4-5 μέρες Ελπίζω να αξίζει.
Γύρω από Σίδνευ θα έχω 10 μέρες περίπου. Ελπίζω να έχει αξιόλογα φυσικά τοπία τριγύρω.
Μετά το κλικ...σεισμός 6,2 εδώ Κρήτη
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.044
Μηνύματα
925.688
Μέλη
39.757
Νεότερο μέλος
Bandit7

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom