Αυστρία Γερμανία Αυστριακες - Βαυαρικες Άλπεις Χειμώνα

KaterinaJ

Member
Μηνύματα
422
Likes
512
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πάντως στο castle neuschwanstein που πήγα το Σεπτέμβριο (με την πρόθεση να μπούμε μέσα) το μόνο που αντιμετώπισα ήταν οι ορδές των Κινέζων που έκαναν το χωριό κοντά στο κάστρο "λαική πανήγυρη". Αρκεστήκαμε στην εικόνα του απο μακριά, δεν μπήκαμε μέσα, προτιμήσαμε να πάμε στο Linderhof καθώς έχω διαβάσει στο forum ότι είναι καλύτερο μέσα και όντως ήταν πολύ ωραίο.

Τώρα για την περιοχή του neuschwanstein είναι πολύ ωραία, έχει και να κάνεις παραπέντε εκεί κοντά. Είναι στο Tegelberg Talstation, εχει τελεφερικ για το βουνό.

https://www.tegelbergbahn.de/startseite-eng.html
 

EiriniSynt

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπέρα σας ! Πρώτη μου φορά που γράφω σε φόρουμ αλλά χρειάζομαι τα φώτα σας για ένα ταξίδι που θέλω να προγραμματίσω τον προσεχή χειμώνα, συγκεκριμένα τον Ιανουάριο. Σκεφτόμουν να μείνω για 2 διανυκτερεύσεις στη Βιέννη και από εκεί να πάω στις Άλπεις και να κάνω εκεί μια διανυκτέρευση. Το πρόβλημα είναι πως δεν θα έχω μεταφορικό μέσον. Σκεφτόμουν την μετακίνηση με τρένο ..
Πιστεύετε είναι εφικτό; Αν ναι, σε ποια περιοχή στις Άλπεις αξίζει να μείνω ; Δεν με ενδιαφέρει το σκι κλπ...θέλω να πάω μόνο και μόνο για την εμπειρία.
Έχω διαβάσει πως βολεύει καλύτερα να πάω από Βιέννη--> Μόναχο, και από εκεί Άλπεις.
Μετά τις Άλπεις σκεφτόμουν να συνεχίσω Βουδαπέστη οπότε φαντάζομαι πρέπει να γυρίσω Βιέννη, ή Μόναχο.
Γνωρίζετε αν γίνονται πιθανόν οργανωμένες ημερήσιες εκδρομές από Βιέννη για Άλπεις για να αποφύγω όλα αυτά τα πέρα δώθε;
Αν έχετε κάποιες συμβουλές θα το εκτιμούσα πάρα πολύ , ή πιθανόν κάποια εναλλακτική ιδέα ταξιδιού σε αυτές τις περιοχές. Θα έχω στη διάθεσή μου 7 ημέρες . Ευχαριστώ πολύ !! :)
 

turms

Member
Μηνύματα
2.070
Likes
2.830
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
δοκιμασε με τραινο να πας που.χ. στο Zillertal που απο οσο ξερω φτανει τραινο μεχρι το κεντρο της κοιλαδας και μετα με λεωφορειο
αλλιως με τραινο Innsbruck h salzburg και μετα με λεωφορειο
 

Jakis

Member
Μηνύματα
80
Likes
623
Πρώτη επιλογή και απο μένα Zillertal (Mayrhofen) και δεύτερη Innsbruck και τα περίχωρα (ανάβαση με το cable car ή την κοιλάδα του Stubai)

Συνήθως πηγαίνω καλοκαίρι εκεί οπότε δεν έχω κάτι συγκεκριμένο για χειμώνα, θεωρείται high season πάντως, τουλάχιστον για το 1ο.

Και από τα 2 συγκεκριμένα μέρη υπάρχουν συχνότατα δρομολόγια για Μοναχο.
Από Βιεννη προς τα εκεί υπάρχει επίσης direct δρομολόγιο τραίνου (~4 h)

Bonus photo απο Stubaital, στο βαθος το Innsbruck.

27428758052_5fcea5961a_b.jpg
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.753
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom